2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi dr la paylaşmak daha doğru çünkü birimizde normal olan birşey başkasında daha farklı birşeyin belirtisi olabilir.

evet bende erken doğuma neden olduğunu duyduğum için korktum

sakın sıkma rahimde kasılmaya neden olur buda doğumu başlatır ellemeye çalış

ikindiye kadar bir takip edeyim bakayım ona göre doktoru ararım olmazsa sağolun kızlar

Kesinlikle ihmal etme canim belkide sutun erkenden gelirsonrada kesilir Allah korusun.
Biyerde duymustum sut erken gelebiliyomus ve kesiliyomuss eyvahedigeldismile

gebelikte göğüslerden süt gelmesi: neden?özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerden süte benzeyen bir sıvı gelebilir.prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlk aşamasında üretilen bir sıvıdır.gebelikte göğüslerden sıvı gelmesi tedavi gerektiren bir durum değildir. bu sıvı süte benzemiyorsa doktorunuza danışın uçlarını asla sıkmayın yardım cı olduysam ne mutlu canlarım tekrargünaydın hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk::enbuyukkk:

Kiz 4 uncu aydan beri geliyoda niye doktoruna sormuyosunn klava:
Hem niye sikiyosun cok tehlikelii sakin bidaha yapma ve doktoruna hemen söyle durumuuu bilmiyorumkismile

Ahanda geldi bizim topigin danisman doktoru :lepi:
Sedef10 24 saat danismanlik hattiyla hizmetinizdee :teytey:

Hosgeldin topigin gülü a.s.

kızlar selammm. sağ kasığımın üzerine bir bıçak saplanmış. eğilip yazamıyorum bile. biriniz

Kiz 4 uncu aydan beri geliyoda niye doktoruna sormuyosunn klava:
Hem niye sikiyosun cok tehlikelii sakin bidaha yapma ve doktoruna hemen söyle durumuuu bilmiyorumkismile

haklısın ama çevre insanı etkiliyo yaa etrafımdaki yakınlarım normal gelmesi diyince dr a sormaya gerek duymadım 13 gün sonra randevum var aklıma gelirse ki inş gelir sorarım ya ben dr un yanına girince herşeyi unutuyorum hatta evde pratik yapıyorum yine yok en iyisi bir liste yapıym kaydirigubbakcemile3

kızlar selammm. sağ kasığımın üzerine bir bıçak saplanmış. eğilip yazamıyorum bile. biriniz

Kiss ne diyon ne bicagi korkutmA bizi simdi :uhm:

Tam cikiyodum seni mesaji gordum ne diyo bu kis diyom simdi hemen cevap yaz bekim ne bicagiymis o cikmam lazimm :sinifsinif:

of ya yazamıyorum ama sormasam meraktan çatlıycam. zaten çatlaklaım azdı:)))) epiduralli normal için ne düşünüyorsunuz???

akşam az daha ölüyodum karnıma kramp tarzında ağrılar girdi ödüm koptu yaa ne yatabidim nede oturabildim dr a telefon açtım magnezyumunu al uzan dedi ama o demeden önce almıştım faydada etmedi sonra uyumuşum kalktığımda ağrım sızım kalmamış allahıma bin şükür şimdi çok iyiyim biraz bacaklarımda sızı var ama onada şükür bi duş alırsam geçer

Canim herkesin hamilelik devreleri farkli farkli bende bi sorun olmaz sende olur senin vucudunla benimki cok farkli.Hem bide sen ikiz hamilelik yasiyosun senin hamileligin bizimkinden 2 kat daha zor.Aman dikkat et ihmal etme.Doktora gidicegin zamani yaz ben hatirlarim sana sor diye ...
Hehe banada baki sanki ben herseyi kendim hatirlayabiliyom :roflol:

Selam arkadaslar yeni sayfamiz hayirli ve ugurlu olsun insallah. Ilik sayfada benim ismim yok :sinifsinif: beni de ekleseniz cok sevinirim kim ilgileniyor sa simdiden tskler bebegimin isminide yazarsaniz cok mutlu olurum ( Hira nur ) nasip kismet olursa kizimin ismi olacak ..

Ahanda geldi bizim topigin danisman doktoru :lepi:
Sedef10 24 saat danismanlik hattiyla hizmetinizdee :teytey:

Hosgeldin topigin gülü a.s.

hoşbulduk canım inşaallah faydalı olmuşumdur sağlık konularını merak ederim eşim de bana doktor hanım der:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kiss ne diyon ne bicagi korkutmA bizi simdi :uhm:

Tam cikiyodum seni mesaji gordum ne diyo bu kis diyom simdi hemen cevap yaz bekim ne bicagiymis o cikmam lazimm :sinifsinif:

:roflol::roflol: sen gellllllllllcokacimcoook

geceden beri orda bi sancı var. tıpkı bıçak gibi çok fena. yatarken beşlayan sancılarım sabaha geçmiş olurdu. ama bu defa duşa bile gidemedim. iki lokma şeyi zor yedim. zaten geceden beri uyumadım. benim gibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…