herhalde normal bir durum dememmki o haftalarda normal bende süt hazırlığı diye biliyorum hatta tekrar gelmeyince sütüm gelmeyecek yada az gelecek diye yorumladım. Bencede göğüsler sıkılmadığı sürece normal bir süreç yoksa vaktinden önce doğuma neden oluyormuş.
benim hamileliğimin 4. ayından beri süt geliyo böyle beyazımsı bazande sarımsı yapışkan birsıvı şu anda göğüs pedi kullanıyorum yoksa iç ve dış giysilerime geçiyor bende dr uma sormadım önemsemedim ama önemlimidir acaba sizcede birde ben sıkıyodum ilk süt gelmeye başladığı zaman acaba tehlikesi olurmu kızlar yaeyvahedigeldismile
ikindiye kadar bir takip edeyim bakayım ona göre doktoru ararım olmazsa sağolun kızlar
benim hamileliğimin 4. ayından beri süt geliyo böyle beyazımsı bazande sarımsı yapışkan birsıvı şu anda göğüs pedi kullanıyorum yoksa iç ve dış giysilerime geçiyor bende dr uma sormadım önemsemedim ama önemlimidir acaba sizcede birde ben sıkıyodum ilk süt gelmeye başladığı zaman acaba tehlikesi olurmu kızlar yaeyvahedigeldismile
Kesinlikle ihmal etme canim belkide sutun erkenden gelirsonrada kesilir Allah korusun.
Biyerde duymustum sut erken gelebiliyomus ve kesiliyomuss eyvahedigeldismile
gebelikte göğüslerden süt gelmesi: neden?özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerden süte benzeyen bir sıvı gelebilir.prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlk aşamasında üretilen bir sıvıdır.gebelikte göğüslerden sıvı gelmesi tedavi gerektiren bir durum değildir. bu sıvı süte benzemiyorsa doktorunuza danışın uçlarını asla sıkmayın yardım cı olduysam ne mutlu canlarım tekrargünaydın hoşgeldiniz
allah korusun öyle bişi olmaz inşallah
Kiz 4 uncu aydan beri geliyoda niye doktoruna sormuyosunnklava:
Hem niye sikiyosun cok tehlikelii sakin bidaha yapma ve doktoruna hemen söyle durumuuu bilmiyorumkismile
kızlar selammm. sağ kasığımın üzerine bir bıçak saplanmış. eğilip yazamıyorum bile. biriniz
gelip çıkarsın
haklısın ama çevre insanı etkiliyo yaa etrafımdaki yakınlarım normal gelmesi diyince dr a sormaya gerek duymadım 13 gün sonra randevum var aklıma gelirse ki inş gelir sorarım ya ben dr un yanına girince herşeyi unutuyorum hatta evde pratik yapıyorum yine yok en iyisi bir liste yapıym kaydirigubbakcemile3
Ahanda geldi bizim topigin danisman doktoru :lepi:
Sedef10 24 saat danismanlik hattiyla hizmetinizdee :teytey:
Hosgeldin topigin gülü a.s.
Kiss ne diyon ne bicagi korkutmA bizi simdi :uhm:
Tam cikiyodum seni mesaji gordum ne diyo bu kis diyom simdi hemen cevap yaz bekim ne bicagiymis o cikmam lazimm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?