cnm devam sütünü sen ne zaman veriyosun gece kalkıncamı benim ki 8 yada 9 gibi uyuyo gece 1,2 defa uyanıyo diycem ama hem gözleri kapalı hem ağlıyo bende yan tarafına döndürüyom kendi dönemiyo daha susuyo bi da sabah 7gibi kalkıyo kahvaltısını yaptırıyom sonrada zaten diğer öğünler devam sütü vermeye zaman kalmıyo bende mamalarına koyuyorum ama süt gibi içmesinide istiyorum ilerde sütüde içer yadırgamaz diye...
kızlar birde bize önlük ve kıyafet dayanmıyor..
yemek yerken her öğünde batırıyoz..hergün çam mak. çalışıyo..
püskürtüyo..hapşırıyo..ağzında bekletiyo akıtıyo..mahfolmuş durumdayız :))
sizinde öyle mi nasıl yapıyosunuz..
benımkı de bugun ge ge ge demeyı ogrenmış onceden baba dede mama diyordu bugunde hepsını ardarda dıyor dedemız duysaydı delırırdı heralde bide kendı kendıne konuşutorr aaaa avvvvv oooo yapıpı dıl cıkarıyooooo
kızlar hep yemekten konuşmayalım ya,daha mühim bir konumuz var,zeka gelişimi için neler yapıyoruz? hatta ben topik bile açmıştım,çok güzel öneriler gelmişti..
tane tane konuşuyorum
oyuncak seçimi elbette önemli
iki tane kitabı var bezden.oralardan kedi köpek diye gösterip sonrada sokaktaki kedi köpeği gösteriyorum
anne oturdu baba kalktı vs şeklinde konuşuyorum
cee ee oyunu oynuyoruz
gelecek ayda zeka gelişimi için aynı şeyleri yapacağız hemen hemen ama 8.ayı henüz bilmiyorum
evet canım yaa benimkide bu aralar konuşmaya çalışıyo
go go go ba ba ba de de de gibi şeyler söylüyo öpücük atiyo :)taklit yapıyo çok sevimliler bunlar yaa...
kızlar hep yemekten konuşmayalım ya,daha mühim bir konumuz var,zeka gelişimi için neler yapıyoruz? hatta ben topik bile açmıştım,çok güzel öneriler gelmişti..
kızlarr heinize günaydın.ben çoık kötü hasta oldum ya boğazlarım şiş sesim bile çıkmıyo,acıyo diye öksüremiyorum da,bebeğime geçermiki:18::18:,valla esracım bizim yapmadığımız bişey yok,klasik müziği karnımdaykenden beri dinleriz:) dans ederiz.şarkı söyler ritim tutarız.evin içindeki eşyaları tanırız.devamlı konuşuruz.cee-e oynarız,kitap okur.oyuncaklarıyla beraber oynarız,ninnilerle uyuruz,o doğduğundan beri hiçbi işim tam olmuyo ama olsun o ilgiyle intizamla büyüsün,evimin işi tam olmayıversin.umarım ona iyi ve ilgili bi anne olabiliyorumdur.
canım bütün anneler iyi ve ilgilidir kendini bunun için üzme sakın
herkese selaaaamm canım benim kızım zorlada olsa bir iki çay kaşığından fazla yemiyo hiç bişi.onun için devam sütü içiriyorum habire.maşallah bebeğine benimki gece 1 den önce uyumuyo gecede bir kez mama veriyorum yine uykuda emiyor zorla.ama artık gece vermeyeceğim.gündüzde zaten o emmiyor oofff oofff.
hemde nasıl hiç kıyafet kalmadı lekesiz
tane tane konuşuyorum
oyuncak seçimi elbette önemli
iki tane kitabı var bezden.oralardan kedi köpek diye gösterip sonrada sokaktaki kedi köpeği gösteriyorum
anne oturdu baba kalktı vs şeklinde konuşuyorum
cee ee oyunu oynuyoruz
gelecek ayda zeka gelişimi için aynı şeyleri yapacağız hemen hemen ama 8.ayı henüz bilmiyorum
kızlarr heinize günaydın.ben çoık kötü hasta oldum ya boğazlarım şiş sesim bile çıkmıyo,acıyo diye öksüremiyorum da,bebeğime geçermiki:18::18:,valla esracım bizim yapmadığımız bişey yok,klasik müziği karnımdaykenden beri dinleriz:) dans ederiz.şarkı söyler ritim tutarız.evin içindeki eşyaları tanırız.devamlı konuşuruz.cee-e oynarız,kitap okur.oyuncaklarıyla beraber oynarız,ninnilerle uyuruz,o doğduğundan beri hiçbi işim tam olmuyo ama olsun o ilgiyle intizamla büyüsün,evimin işi tam olmayıversin.umarım ona iyi ve ilgili bi anne olabiliyorumdur.
bende netten almam belkı bı tanıdıga aldırırım yada şansımı denerım netten bakcam artık hem cok şirin hemde uygun o eşofman altını alırken resmen kazıklanmışız15 lıra nerde 2.80 nerde
bende tv izletiyorum bazen çizgi film bazen reklamlar zeka gelişimi için süper
geçmiş olsun cnm bende grip olmuşum sabah kalktım burnumdan nefes alamıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?