canım bebeğine reklamları ve klipleri izletme bence.ileride dikkat dağınıklığına neden oluyor ki bu okul yıllarında çok çok zor olur hem de tek taraflı iletişim olduğu bebek pasif olduğu için konuşma gelişiminin gecikmesine neden oluyo.hayal gücünü sınırlaması falanda cabası. yine de sen bilirsin. sadece bir uyarmak istedim. sakın kızma bana emi. işine karışmış gibi olmak istemem.
merhaba kızlar,şöyle baktım da süpersiniz,herkes bebişler için elinden geleni yapıyor maşallah
tv konusunda arkadaşlara katılıyorum,seyretmemeleri gerekiyor..hele ki reklam ya da klip gibi devamlılığı olmayan kesik görüntüler tehlikeli bile olabilir..
müzik dinletmek en iyisi..
zasacım cd sormuşsun,biz baby einstein'ın cdlerini dinliyoruz..özellikle baby einstein lullaby classic vol2 favorimiz..bir de baby mozart var..
özellikle mozartın eserleri bebeklere çok uygun..
hatta gündüz oyun oynarken radio mozart var onu açıyorum,ben de dinlemiş oluyorum:)
linki vereyim,dinlesin kuzucuklar
Listen to the online radio Radio Mozart on Radionomy : Baroque, Symphony, Classic
bu da babyeinstein sitesi:
Discovery Kits – Baby books, CD’s & DVD’s – Baby Einstein
esraaaaaaaaaaa canim nasilsin nerdesiniz ya,ne zamandir yoksunuz.bebegin nasil hersey yolundamimerhaba kızlar,şöyle baktım da süpersiniz,herkes bebişler için elinden geleni yapıyor maşallah
tv konusunda arkadaşlara katılıyorum,seyretmemeleri gerekiyor..hele ki reklam ya da klip gibi devamlılığı olmayan kesik görüntüler tehlikeli bile olabilir..
zasacım cd sormuşsun,biz baby einstein'ın cdlerini dinliyoruz..özellikle baby einstein lullaby classic vol2 favorimiz..bir de baby mozart var..
hatta gündüz oyun oynarken radio mozart var onu açıyorum,ben de dinlemiş oluyorum:)
Listen to the online radio Radio Mozart on Radionomy : Baroque, Symphony, Classic
ben genlde netten alısverıs yapıyormmm guzl seyler olyrr kötü diil
kızlar hepinize merabalar.dün ben de şifayı kaptım.hasta oldum tam da sıraısydıya boğazlarımı üşütmüşüm.bi baş ağrısı bi boğaz ağrısı bi titreme.sadece parol al dedi doktor günde 3 veya 4 defa kullanabilirsin dedi.şimdi düne göre daha iyiyim ama inşalahh üstelemez.valla bebekle çok zor oluyo bir de yardım edecek kimsen olmayınca daha bi zor.parol attıktan sonra bi terleme başlıyo ne uyuyabiliorum ne de dinlenebiliorum böyle de nasıl atlatıcaksam:2::2:
canım çok üzüldüm.rabbim gönlünüze göre bi iş verir inşallah.bu devirde işsizlik çok zor.canım sen de çok üzme kendini rabbim bi kapı kapatır birini açar.üzüntün bebeğine de yansımasın
geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın
ben de mi yapsamm:44
öncelikle çok geçmiş olsun canım biz de yeni atlatıyoruz.larenjit olmuştuk,çok zor oluyo biliorum.ama konuşmalarına çok sevindimm
sütün artsın diye bişeyler denedin mi aktarda satılan bi karışım var iyi geliyo bir de gece tatlı yiyip üstüne su içince bayağı süt oluyo mesela lokum çok yapıyobenim ki de biberon almıyor ve sütümde azalmaya başladı. sütüm tamamen bittiğinde napcam ben yaaaaaa. artık gece kavgaları başlayacak her halde
canım benimkilerde öğüre öğüre öğrendi ben de senin gibi paniktim ama yıllarca yemek yemeyen çocukları duyunca korktum yedirdim çok yakınımızın da anaokulunda öğlen annesi yemeğe eve götürmek zorunda kalıyoherkese merhaba..kızlar size birşey sorcam
kızım 6.ayını doldurdu..anne sütü almıyor 3 saatte bir yediriyorum
artık küçük parçalar halinde vermek istiyorum ama boğazına takılır diye korkuyorum
nasıl ve ne şekilde verebilirim..
gecen bize yatılı misafir geldi ,sofraya kızımda oturdu..kadın kurufasulyenin suyuna kocaman ekmek batırdı verdi..kızım öğürdü ama yuttu artık alıştır dedi..bişey diyemedim ama içim gitti:))
sora yarım kaşık sütlacı ağzına verdi :)) kızım eveledi geveledi yarısını çıkardı ,zorlandı ama yuttu ..
siz nasıl yapıyosunuz paylaşırsanız sevinirim
sağol canım teşekkür ederizvalla senin rüya çıkarsa az zamanımız kaldı:)) yürümeye başlayınca yollayacağım size,
çağdaşla oynamaya:)) anneeeee bize aç ordan bir yeşil fasulye-domates kavanozu diyecek çağdaş:)))
zeynomla yiyecekler:)) üstüne de kayısı-ananas püresi,oooh:)))
geçmiş olsun,kıyamam..
biz kıyma-tavuk-balık denedik ama pek başarılı sonuçlar elde edemedim:) doktorumuz yavaştan başlayın ama şart değil henüz demişti..
n güzel maşallah,sevmiş,aferin oğluna:)
tandır yemeye götürcem bizim sıpaları yeter ki yesinler
evet bbiraz zor oluyo ama Allah kuvvetveriyo sanırım önceden olsa bu kadartempoya hemen hastalanırdım13gün varmış aramızda.
geçmiş olsun cnm,zor valla,senin işin dahadazor,allah yardımcın olsun.demek konuşuyolar cadılar.maşşallah
öyle yapiyim canım artık.
afiyet olsun maşşallah.bizim doktorumuz bu ay sadece balıkdedi,henüz tavuğa geçmedik.haftanın 2günü balık,diğer günleri kuzu kıyma.
bize de aynen bi de kusmaları var ki sorma silinen önlükler işime geliyo yada önlüğün arkasını kullanıp hemen ıslak mendille ssiliyorumkızlar birde bize önlük ve kıyafet dayanmıyor..
yemek yerken her öğünde batırıyoz..hergün çam mak. çalışıyo..
püskürtüyo..hapşırıyo..ağzında bekletiyo akıtıyo..mahfolmuş durumdayız :))
sizinde öyle mi nasıl yapıyosunuz..
geçmiş olsun evetherkes aynımerhaba kızlar
Uzun zaman oldu girmeyeli gecmise bi göz attım bebişler hasta hep nedir bu salgın böle ya.bende salgından etkilenenlerdenm.hayatımda hiç olmadıgım gibi bi grip oldum bebişime gecer die koklayıp öpemiorum onu herkese acil sifalar Allah bebişlerimizi korusun hastalıklardan :)
dahi bebek cd sini dinletiyorum ben deesracım ben kızıma klasik müzik dinletiyorum ama uyurken değil,oyun falan oynarken açıyorum bilgisayardan.ama odasında öğlen uykusundayken dinletsem iyi olur,küçük bir cd çalar almam gerek,hangi cdleri önerirsin??
maşallah ne şirin oluyolar insan şaşırıyobenımkı de bugun ge ge ge demeyı ogrenmış onceden baba dede mama diyordu bugunde hepsını ardarda dıyor dedemız duysaydı delırırdı heralde bide kendı kendıne konuşutorr aaaa avvvvv oooo yapıpı dıl cıkarıyooooo
kızlar biz de bugün doktora gittik melis atlatmış bişeyi gözükmüyor dedi gidene kadargeçmiş soğan suyu ona da yaptım ama bal yedirmediğim için çok az kattım iyi geldi hemen kesti Almina da var ama ilacı kestik az sanırım alarjisi varmış yumurtayı kestik ilaç verdi devam ederse tekrar gidicez umarım kesilir başka bişeyden değildir
canım geçmiş olsun soğan suyunu biliyo musun onu dene çokiyi geliyor soğanın ortasını çıkar bi bardağa otuttur yani dipine düşmesin soğan havada kalsın içine bal koy o damlaya damlaya dipde birikicek ayazda kalsın camın önne yada balkona koyabilirsin üstünü kapatıp peçeteyle
sütün artsın diye bişeyler denedin mi aktarda satılan bi karışım var iyi geliyo bir de gece tatlı yiyip üstüne su içince bayağı süt oluyo mesela lokum çok yapıyo
canım benimkilerde öğüre öğüre öğrendi ben de senin gibi paniktim ama yıllarca yemek yemeyen çocukları duyunca korktum yedirdim çok yakınımızın da anaokulunda öğlen annesi yemeğe eve götürmek zorunda kalıyo
sağol canım teşekkür ederiz
evet bbiraz zor oluyo ama Allah kuvvetveriyo sanırım önceden olsa bu kadartempoya hemen hastalanırdım
bize de aynen bi de kusmaları var ki sorma silinen önlükler işime geliyo yada önlüğün arkasını kullanıp hemen ıslak mendille ssiliyorum
geçmiş olsun evetherkes aynı
dahi bebek cd sini dinletiyorum ben de
maşallah ne şirin oluyolar insan şaşırıyo
kızlar kızım 7 aylık oldu bir türlü sebze corbası yediremedim yeni yeni yemeye basladı havuc patates irmik katarak pirinç katarak corba yaptım yogurtlu corba yaptım baska neler yapabilirim tarif yazabilirmisiniz birde emziriyorum ama devam sütüde vereyimmi veriyomusunuz cevremdekiler ver diyo
ben devam sutu vermıyorum kasık muhallebı verıyorum bende emzırıyorum kasık mamalarındada devam sutu var zaten
canim ilk sitede dinledim ama ikincinde bisey dinleyemedimmm nasil yapiyorsun onu?merhaba kızlar,şöyle baktım da süpersiniz,herkes bebişler için elinden geleni yapıyor maşallah
kızlar kızım 7 aylık oldu bir türlü sebze corbası yediremedim yeni yeni yemeye basladı havuc patates irmik katarak pirinç katarak corba yaptım yogurtlu corba yaptım baska neler yapabilirim tarif yazabilirmisiniz birde emziriyorum ama devam sütüde vereyimmi veriyomusunuz cevremdekiler ver diyo
canim ilk sitede dinledim ama ikincinde bisey dinleyemedimmm nasil yapiyorsun onu?
Mutlaka ver canim hergun 500ml almasi gerek
Kizlar bugun oglen çorba yapmıştim
Tavuk suyunda pataes,sogan,kabak,havuç ve mercimek sonda icine dereotu da attım
Bitince icine birkac bebek ekmegi koydum besleyici ve doyurucu olsun diye.
onu yediriyordum guzel de yedi.
bitti ve bir baktim yuz ifadesi degisti ve kustu.biraz kustu tamam kızım geçti gecti diyordum ki yine aynı suratt şelalee gibiii hepsini çıkardı hepsini hatta cıkardıklarında yumurta sarısı da vardııı kahvaltıya kadar çıkardı hepsinibogazına mı takıldı diye dusunuyorum ama bilmiyorum ki...bu corbayi blendirdan gecirdim besleyicidir zorlanmadan yutsun diye oysa.puturlu yedigi seyleri hiç çıkarmaz.birkere de başımıza geldi boyle kusma...offf cok uzuldum yaaa...Allahım sonuncu olsun lutfennnnnnnnnn
canım çok üzüldüm.inşallah birdaha başınıza gelmez.o bahsettiğin ikinci linkte ise sadece cdler var tanıtım amaçlı onları dinleyemiyosun tatlım
teşekkür ederiz teyzoşşşş:)merhaba kızlar,şöyle baktım da süpersiniz,herkes bebişler için elinden geleni yapıyor maşallah
canim ilk sitede dinledim ama ikincinde bisey dinleyemedimmm nasil yapiyorsun onu?
bitti ve bir baktim yuz ifadesi degisti ve kustu.biraz kustu tamam kızım geçti gecti diyordum ki yine aynı suratt şelalee gibiii hepsini çıkardı hepsini hatta cıkardıklarında yumurta sarısı da vardııı kahvaltıya kadar çıkardı hepsinibogazına mı takıldı diye dusunuyorum ama bilmiyorum ki...bu corbayi blendirdan gecirdim besleyicidir zorlanmadan yutsun diye oysa.puturlu yedigi seyleri hiç çıkarmaz.birkere de başımıza geldi boyle kusma...offf cok uzuldum yaaa...Allahım sonuncu olsun lutfennnnnnnnnn
teşekkür ederiz teyzoşşşş:)
hadi yaaa,üzüldümmya azen benimkindede oluyor öyle yese bilke bi hıçkırıkla hepsini çıkarıyor,midesi almıyor demekki o an üzlme.öylede olsa büyücek böylede olsa diye,öyle düşün ben öyle düşününce rahatlıyorum,yoksa üzüntüden kahroluyorum.
herkese iyigeceler,bebilerede anneleriyle tatlı rüyalar.:76:
canım bebeğine reklamları ve klipleri izletme bence.ileride dikkat dağınıklığına neden oluyor ki bu okul yıllarında çok çok zor olur hem de tek taraflı iletişim olduğu bebek pasif olduğu için konuşma gelişiminin gecikmesine neden oluyo.hayal gücünü sınırlaması falanda cabası. yine de sen bilirsin. sadece bir uyarmak istedim. sakın kızma bana emi. işine karışmış gibi olmak istemem.
iyi gecelr anneler..
hasta olan kuzular ve anneler varmış geçmiş olsun hepinize....
leyle benim kızımda yumurta yediğinde bazen çıkarıyo ama az miktarda inşallah bir daha olmaz..sürekli evde üzerimi değiştiriyorum saolsun kızım hep üztüme kusuyo birde bende kokudan tiksinme olayı var yemekleri bile koklamadan yemem vs
bebişlere oyunlar zeka gelişimi için paylaşımlarınız çok iyi olmuş bende atladıklarımı bilmediklerimi yaparım sayenizde teşekkürler...
kızım 1 aydır gel gel diyo eşimin adı ali liii diyebiliyoruz agunun çok farklı versiyonları var yer ve mekana göre değişiyo birde çığlıklar atıyo boğazını tahriş edicek zorlıycak sesler çıkarıyo keyfi yerindeyse...sıkıntıya hiç gelemiyo sıkı giydiremiyorum sıcaktan bunalıyo sevmiyo yandım ben antalya gibi bir yerde yazın napıcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?