2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de katılıyorum sana canım çok arkadaşımın çocuklarını biliorum tv yüzünden çok geç konuştular.bence gereksiz bi şey.sakın yanlış anlama canım.sadece gözlemlerimi söylüorum.ben daha çok hareket etmesi için yerde yuvarlanıp oyuncaklarıyla ilgilenmesini sağlıyorum.günde 10 dk kadar hoppalasında hopluyo.hoplamak istediği zaman zaten kucağımda hoplamaya başlıyoöylece oturup tv seyretmesini istemiyorum.hep aktif olmasını sağlıyorum böylelikle de yorulup iyi uyuyo.

merhaba kızlar,şöyle baktım da süpersiniz,herkes bebişler için elinden geleni yapıyor maşallah

tv konusunda arkadaşlara katılıyorum,seyretmemeleri gerekiyor..hele ki reklam ya da klip gibi devamlılığı olmayan kesik görüntüler tehlikeli bile olabilir..

müzik dinletmek en iyisi..

zasacım cd sormuşsun,biz baby einstein'ın cdlerini dinliyoruz..özellikle baby einstein lullaby classic vol2 favorimiz..bir de baby mozart var..
özellikle mozartın eserleri bebeklere çok uygun..

hatta gündüz oyun oynarken radio mozart var onu açıyorum,ben de dinlemiş oluyorum:)

linki vereyim,dinlesin kuzucuklar

Listen to the online radio Radio Mozart on Radionomy : Baroque, Symphony, Classic

bu da babyeinstein sitesi:
Discovery Kits – Baby books, CD’s & DVD’s – Baby Einstein

sağıl canım ben de radyodan dinletiyodum ama radio mozart ı bilmiodum

esraaaaaaaaaaa canim nasilsin nerdesiniz ya,ne zamandir yoksunuz.bebegin nasil hersey yolundami

kızlar biz de bugün doktora gittik melis atlatmış bişeyi gözükmüyor dedi gidene kadargeçmiş soğan suyu ona da yaptım ama bal yedirmediğim için çok az kattım iyi geldi hemen kesti Almina da var ama ilacı kestik az sanırım alarjisi varmış yumurtayı kestik ilaç verdi devam ederse tekrar gidicez umarım kesilir başka bişeyden değildir

canım geçmiş olsun soğan suyunu biliyo musun onu dene çokiyi geliyor soğanın ortasını çıkar bi bardağa otuttur yani dipine düşmesin soğan havada kalsın içine bal koy o damlaya damlaya dipde birikicek ayazda kalsın camın önne yada balkona koyabilirsin üstünü kapatıp peçeteyle

benim ki de biberon almıyor ve sütümde azalmaya başladı. sütüm tamamen bittiğinde napcam ben yaaaaaa. artık gece kavgaları başlayacak her halde
sütün artsın diye bişeyler denedin mi aktarda satılan bi karışım var iyi geliyo bir de gece tatlı yiyip üstüne su içince bayağı süt oluyo mesela lokum çok yapıyo
canım benimkilerde öğüre öğüre öğrendi ben de senin gibi paniktim ama yıllarca yemek yemeyen çocukları duyunca korktum yedirdim çok yakınımızın da anaokulunda öğlen annesi yemeğe eve götürmek zorunda kalıyo
sağol canım teşekkür ederiz
evet bbiraz zor oluyo ama Allah kuvvetveriyo sanırım önceden olsa bu kadartempoya hemen hastalanırdım
bize de aynen bi de kusmaları var ki sorma silinen önlükler işime geliyo yada önlüğün arkasını kullanıp hemen ıslak mendille ssiliyorum
geçmiş olsun evetherkes aynı
dahi bebek cd sini dinletiyorum ben de

maşallah ne şirin oluyolar insan şaşırıyo

aynen canım ya hergun faklı bişeyler soylemeye calışıyooo benı taklıt edıyooor ben baba dıyorum oda dıyoreşim hadi baba dedırtsene dıyorrrr gerci herzaman dıyorrr ama babamızın cok hoşuna gıdıyor

kızlar kızım 7 aylık oldu bir türlü sebze corbası yediremedim yeni yeni yemeye basladı havuc patates irmik katarak pirinç katarak corba yaptım yogurtlu corba yaptım baska neler yapabilirim tarif yazabilirmisiniz birde emziriyorum ama devam sütüde vereyimmi veriyomusunuz cevremdekiler ver diyo

ben devam sutu vermıyorum kasık muhallebı verıyorum bende emzırıyorum kasık mamalarındada devam sutu var zaten

ben devam sutu vermıyorum kasık muhallebı verıyorum bende emzırıyorum kasık mamalarındada devam sutu var zaten

ben devam sütünü sabah kahvaltıda veriyorum
4 tane bisküvi 2 ölçek devam sütü 1 çay kaşığı pekmez ve tuzsuz peynir yumurtayı gün aşırı veriyorum

canim ilk sitede dinledim ama ikincinde bisey dinleyemedimmm nasil yapiyorsun onu?

Mutlaka ver canim hergun 500ml almasi gerek

Kizlar bugun oglen çorba yapmıştim
Tavuk suyunda pataes,sogan,kabak,havuç ve mercimek sonda icine dereotu da attım
Bitince icine birkac bebek ekmegi koydum besleyici ve doyurucu olsun diye.
onu yediriyordum guzel de yedi.
bitti ve bir baktim yuz ifadesi degisti ve kustu.biraz kustu tamam kızım geçti gecti diyordum ki yine aynı suratt şelalee gibiii hepsini çıkardı hepsini hatta cıkardıklarında yumurta sarısı da vardııı kahvaltıya kadar çıkardı hepsini bogazına mı takıldı diye dusunuyorum ama bilmiyorum ki...bu corbayi blendirdan gecirdim besleyicidir zorlanmadan yutsun diye oysa.puturlu yedigi seyleri hiç çıkarmaz.birkere de başımıza geldi boyle kusma...offf cok uzuldum yaaa...Allahım sonuncu olsun lutfennnnnnnnnn

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm.inşallah birdaha başınıza gelmez.o bahsettiğin ikinci linkte ise sadece cdler var tanıtım amaçlı onları dinleyemiyosun tatlım

canım çok üzüldüm.inşallah birdaha başınıza gelmez.o bahsettiğin ikinci linkte ise sadece cdler var tanıtım amaçlı onları dinleyemiyosun tatlım

cd-leri gordum ama ordan da dinleyebiliyorsun sandim.
insallah gecer bidaha olmaz canim cok uzuldum coook....yarım saat temizledim temizlenmiyor da.kiyafetlerimiz (uzerime de kustu),mama sandalyemiz,halımız,banyomuz (banyoda uzerini cikarinca bir de oraya kustu),bizim yatak ortusu (giydirince orayi da batirdi....)....
Nilayı mı giydireyim,sakinleştireyimmi,temizleyeyim mi,uzerimi mi degiseyim arada kaldım vallahı...

teşekkür ederiz teyzoşşşş:)

hadi yaaa,üzüldümmya azen benimkindede oluyor öyle yese bilke bi hıçkırıkla hepsini çıkarıyor,midesi almıyor demekki o an üzlme.öylede olsa büyücek böylede olsa diye,öyle düşün ben öyle düşününce rahatlıyorum,yoksa üzüntüden kahroluyorum.

herkese iyigeceler,bebilerede anneleriyle tatlı rüyalar.:76:

size de canımmm

iyi gecelr anneler..
hasta olan kuzular ve anneler varmış geçmiş olsun hepinize....
leyle benim kızımda yumurta yediğinde bazen çıkarıyo ama az miktarda inşallah bir daha olmaz..sürekli evde üzerimi değiştiriyorum saolsun kızım hep üztüme kusuyo birde bende kokudan tiksinme olayı var yemekleri bile koklamadan yemem vs
bebişlere oyunlar zeka gelişimi için paylaşımlarınız çok iyi olmuş bende atladıklarımı bilmediklerimi yaparım sayenizde teşekkürler...
kızım 1 aydır gel gel diyo eşimin adı ali liii diyebiliyoruz agunun çok farklı versiyonları var yer ve mekana göre değişiyo birde çığlıklar atıyo boğazını tahriş edicek zorlıycak sesler çıkarıyo keyfi yerindeyse...sıkıntıya hiç gelemiyo sıkı giydiremiyorum sıcaktan bunalıyo sevmiyo yandım ben antalya gibi bir yerde yazın napıcam bilmiyorum..

yok cnm niye kızayım uyarın için sağol ama zaten fazla izlemiyo yerde yuvarlanmayı ayaklarınla oynamayı daha çok seviyo

üzülmecnm benim bebişte kusuyo dün yedirdim üzerine değişitiryim dedim malum mama içn de kalıyo bizim yatağa yatırdım yatağımıza kustu sıpa bugünde yere battaniye düşeltiyorum onun üzerinde besledim sonra kustu allahtan battaniye koymuşum yoksa halı batıcaktı hemen makinaya attım midelesi bulanıyo benimkinin sende değişik tat verciksen az besle ben artık öyle yapıyorum aslada zorlamıyorum artık...her bebek kusar hangi bebek kusmadan büyümüş ki.........

evet cnm ya bertuğda hiç sıkıntıya gelemiyo 2 şer kat giydiririyorum ağlıyo uyurkende terliyo bende 1 er kat giydiriyorum bu defada geceleri üzerini açıyo hapşırıyo sonrada öksürüyo gece uyurken görmüyorumda ama gene çok sık uyanıyorum üzerini örtüyorum sıkıntılı oğlum benim anası gibi bende öyleyim kışı bile üzerimi açıyorum e tabi evlerde sıcak ondan

günaydın en güzel anneler ve en şeker bebekler!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese iyi haftasonları.

kızlar dün otokoltuğumuzu aldık,maxicosi tobi modelini,birde baston puset aldım diğeri ağır gelmeye başlamıştı,Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Black Kiwi/Lime düşünürseniz gayet güzel bir model,hemde çanta gibi çokda hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…