2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana 1 defa oldu sadece ama şimdi geçti.. Sadece bende de gece çok tükürük salgılıyorum o yüzden uyanıyorum bile artık..

geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim canım..
kendi salgılarımızda boğulcaz allah korusun :)))

kızlar çok sağolun şimdi uzanayımmmm. laptopu da sehpa ya alayım da vır vırlarınızı kaçırmayım. faydalı muhabbetler yapınnnnnn :))) bilgi sahibi olalım.

canım benim,çook geçmiş olsun,söyle bebişine adam gibi dursun,yazık annesine..
ısrarla söyleyip duruyorum ama magnesyum bu ağrı ve kraplara-kasılmalara iyi geliyor..ben ne zaman ihmal etsem kasılıyorum,içince ise hiç öyle sorunlarım olmuyor..

ya kızlar benim cildim çok kötü olsu ne yaptıysam boş bal sürdüm salatalık domates sürdüm :roflol:

kremler sürdüm yok olmuyor daha da kötü oluyor sanki

kuruyor mu cildin,nasıl kötü oluyor?

lekeler olmaya basladı bir kuruyor biir yaglanıyor bir garip oldum ya kızamık gibi yani sivilcelendim çok

lekeler olmaya basladı bir kuruyor biir yaglanıyor bir garip oldum ya kızamık gibi yani sivilcelendim çok

hormon dengemiz değişiyor,cilt de ayak uydurmaya çalışıyordur:)
dışarıya çıkarken güneş koruyucu birşey sürüyor musun ?
güneş leke yapar çünkü..
koca karı usulu bakarsak da kızın güzelliğini çalıyorr bayanssulusmile

kızlar ya nereye gittinizz?
tabi herkesin kocası yanında,ohh keyif yapın :)
bu güzel havada kocam da çalışıyor,ben de kendimi kumara vereyim bari,gidip sanal paralarla poker oynayayım biraz :roflol:

kızlar,markafoniye kom gelmiş,pijama,gecelik, sabahlık falan için bir bakın eğer üyeyseniz..
gecelikte tek model emzirmeye uygun ama 57den 29.90a düşmüş..

Eklentiler

• $51GC90091_Somon_01_209x291.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 15
kızlar buralardayım ancak doğrulup yazamıyorum. ben sizi takipteyim

yesica canım hala agrın varsa arasana doktorunu falan nasıl oldun şimdi merak ettim..

kızlar,markafoniye kom gelmiş,pijama,gecelik, sabahlık falan için bir bakın eğer üyeyseniz..
gecelikte tek model emzirmeye uygun ama 57den 29.90a düşmüş..

Ben aldım bile gecelik pijama ama bunlarda cok güzelmiş canım

slm kıslar naber benedbir sürü ütü yaptım yoruldum

biz seninle hep aynı anda ütü yapıyoruz canım :)))))) bende akşama ütüleri yapıcam dizileri izlerken.. Yazlıkları çıkardım yıkadım off bir dünya var

Heheyt koca topikte bi ben varim bee millet gesmelerde herhaldeefisfisfis

Ben kac saattir temizlik yapiyomm sormayin ama sonunda bitti bende bittim tabii :dilcikar:
Yapmiyim diyorum ama mecbur yapsan bi turlu yapmasan baska turlu yarin sabah uyan yine ayni mafoldumben

Yesicam sen nasi oldun canimmm insallah daha iyisindirr bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…