2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende bilmiyorum. bilen birileri cevaplasa da bizde katılı versek.

geçmiş olsun sıcak bişeyler iç canım rahatlatır ..

kızlaarrr benım oglum cıplak durmaya bayılıyorbi yaz gelsede cıplak cıplak dursa yazın ne guzel bi cıtcıtlı badiyle duruyorduuuu
benim kizim daaaaaaa gulucukler saciyor her tarafa ciplakkennnn yaz gelse de kurtulsak bu soguklardan.........
gecmis olsun seydacim...
allerjik mi ki aksamlari oluyor yalnizca?

canım sebze çorbaları mevsiminde olan tümsebzelerden olabilir tarhana çorbası içine kıyma yada kemik suyu koyabilirsin meyveyi püre olarak da verebilirsin mevsimindeki meyvelerben bunları veriyorum

ay tüh görseydim keşke yazını hemen pekmez ye diycektim olur olmaz yersem iyi gelir bana genelde de

kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:

maşallah

ben de katılım mesajı gönderdim.kim onaylayacaksa bir an önce onaylasın.teşekkürler.

günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!

haydi hayırlı olsun canım.

kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:[/quote]

hayırlı olsun inciniz

günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..

sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?

çalışan anneler olarak hem bebekler için hem bizler için çok zor allah yardımcımız olsun:)) alışılıyor hiç sıkıntı yapma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…