2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım yani ayakları bastıktan sonra bencede bişey olmz ya eskiden hep kullanılıyodur yani bende en kısa zamanda alayım yoksa boyun fıtığı olmak üzereyim

canım gzöümüzün önünde binecekler,kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz..
kendi sağlığın için yürüteç şart olmuş size

canım bizim doktorun oğlu var ve kısırlık yapar diye yanlış bir inanış var dedi..
yani kız erkek farketmiyormuş,önemli olan bebeğin ayağının tam olarak yere basmasını sağlayacak yükseklikte olmasıymış..
yükseklik ayarı olan bir yürüteç olursa tamamdır..
ayakkabı için de erken dedi..
çift çorap giydirin diye tavsiyede bulundu..
ayakkabı alırken de mutlaka çok yumuşak tabanlı olmalıymış ve en az 1,5 cm önde boşluk olmalıymış..

pediped diye bir markada beğenmiştim hatta markafonide indirime girmişti ama doktorumuz erken diyince vazgeçtim ayakkabıdan..
yürüyene kadar şu süslü ayakkabımsı patiklerle idare edeceğiz..
evde de çarık çorap işimizi görüyor..

canım sen hamileyken gelseydin erken gelmezdi bebiş:)
ben burdaydım,teyzelerinin dualarıyla 36.haftada doğdu kızım:)

allah dermansız dert vermesin,kalça çıkığı bandajla hallolur,böbreğiniz de takipteymiş..
allahım şifa versin kuzucuğa..
hepsi gelip geçecek inşallah..
erken doğan bebekler daha güçlü oluyor,hiç merak etme hepsinin altından kalkar prenses

kızlar ben facede 2010 haziran annelerini bulamıorum arama yaptıgımda hiç birşey eslesmiyor nasıl katıldınız oglusumun fotosunu eklijektim

buldun mu canım?

vallahi cnm bizim kızımızda kalça çıkıklığı olduğu için kullanmadık ama yinede bilgi amaçlı özellikle ortopedistimize sordum yürüteç çocuğun yürümesini sadece zorlaştırır ve kalça kemiklerinin tam olarak oluşmadığı tamamen kıkırdak olduğu için kayma olabiliyor dedi.kız ve erkek olarak farkediyor diye biliyorum içinin rahat etmesi için istersen yinede sende bir uzmana danış.yada 29 ocak prof.dr. gazi beye gittiğimizde senin için ben danışırım cnmm

haa yürüteçle ilgili çok önemli birşeyi söylemeyi unuttum;
eğer yerleriniz parke falansa sakın yün patik giydirmeyin,bebeğin ayağının kayması kaslarda zorlanmaya hatta kalçada probleme yol açarmış..
altı kaydırmaz çoraplardan falan giydirmeliymişiz..

bende çok yürüteç almak istiyorum ama çekiniyorum.alsam mı acaba.hep kucakta sırtım kopuyor.şu parkeyle ilgili bilgi çok iyi oldu.bizim evde her yer parke çünkü.

sağolun arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.yürüme zaamanı geldiğinde en güzeli ayakta patik olmalıymış veya kum üzerinde ilk adımların iyi olduğunu duymuştum.bizimkiler yaz döneminde tıpş tıpış inş yürüyecekler.bakalım ozman nasıl destek alıcaz birbirimizden.yürütec konuusunda fabrika doktorumuza şimdi sordum; atlamadan söyliyim çok uzun saatlerce bırakılmadığı sürece bir sakınca yok dedi.bu bilgiyide paylaşmak istedim. ama yinede prof.dr gazi beye sorar sormaz bilgi vericem sizlere arkadaşlar...

valla doğru söylüyorsun canım. biz artık burda aile gibi olduk. orasıda iyice özelimizin olduğu bir grup. dışardan kişilerin girmemesi çok iyi olur gruba.bizimde içimiz rahat olur . ne de olsa internet ortamı. herkes iyi niyetli olmuyor dimi ama.

çalışan anneler olarak hem bebekler için hem bizler için çok zor allah yardımcımız olsun:)) alışılıyor hiç sıkıntı yapma ...

canım ya nasıl olacak bilmiyorum ama olcak işte. keşke en azından 3 yaşına kadar bakabilseydik. devlet bize yabancı ülkelerdeki gibi 3 yaşına kadar ücretli izne ayırsaydı. sonra da kreşe verirdik. en azından farklı kişilerin kurallarına uyacağım diye çocuklarda ziyan zebil olmazdı.tabi halimede şükrediyorum en azından 7 aylığa kadar yanındaydım. kimi anneler 40 günlük bırakıp göreve başlıyorlar. zor valla. sonra da diyorlar ki 6 ay sadece anne sütü. nasıl olacak o iiş.öf dertlendim valla.

ya kızlar ben de bulamadım facedeki grubu benim face adresim yok ama eşiminkinden takip ederim.benim koca bana face açmıyo güvenmemkten değil biz aslen köylüyüz köyden de insanlar var face görürler de laf ederler şimdi uğraşamıycam kimsenin lafıyla diye açmıyo.oyüzden eşiminkiyle arasıra bakardım en azından

esraaa sen mi onaylıorsun canım face wallaa aramada eslesmio limited profil falan mı yaptın hiç bişi cıkmıo bi gizlilik ayarlarını kontrol edermisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…