kızlar ben facede 2010 haziran annelerini bulamıorum arama yaptıgımda hiç birşey eslesmiyor nasıl katıldınız oglusumun fotosunu eklijektim
saol canım yani ayakları bastıktan sonra bencede bişey olmz ya eskiden hep kullanılıyodur yani bende en kısa zamanda alayım yoksa boyun fıtığı olmak üzereyim
biz de istiyoruz çok ama çekiniyoruz işlte söylenenlerden dolayı . alsak zaten ayberk in çok hoşuna gider... çok hareketli bir bebek çünküü.. peki canım kız erkek bebeklerde fark ediyor mu? doktorun ne dedi tam olarakk?
bizim doktor onermedi.. tavsiye etmiyorum dedi ..
yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...
kızlar ben facede 2010 haziran annelerini bulamıorum arama yaptıgımda hiç birşey eslesmiyor nasıl katıldınız oglusumun fotosunu eklijektim
biz de istiyoruz çok ama çekiniyoruz işlte söylenenlerden dolayı . alsak zaten ayberk in çok hoşuna gider... çok hareketli bir bebek çünküü.. peki canım kız erkek bebeklerde fark ediyor mu? doktorun ne dedi tam olarakk?
bizim doktor onermedi.. tavsiye etmiyorum dedi ..
günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..
sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?
CANIM kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri diye ara...
çalışan anneler olarak hem bebekler için hem bizler için çok zor allah yardımcımız olsun:)) alışılıyor hiç sıkıntı yapma ...
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza facedede hemen üye oluyorum.2 gündür yoğun takipteyim....
kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri diye yazıyorum hiçbişey eşleşmiyo
cnm kadınlar kulübü 2010 haziran anneleri yazınca çıkıyor normalde bi daha bi dene
kızlar arama kutusuna sadece "2010 haziran anneleri" yazıp bakın birde.
baktım tatlım her türlü denedimama olmuo cıkmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?