2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet . bide hami,leyken gitmedim doktr vermez diye öyle 2 ay yattım geçsin diye:S:S nasıl zordu benim için sonradan öğrendim hamilelere göre varmış antibytkte okdr acıyı boşa çektim.
bende bakayım o gruba :)

bende kullaniyorum yoksa hic zaptedemem kizimi...
6 ayimizi bitirmemize az kalmisti sanirim.
1.5 aydir kullaniyoruz cok memnunum markasi chicco.

bende kullaniyorum yoksa hic zaptedemem kizimi...
6 ayimizi bitirmemize az kalmisti sanirim.
1.5 aydir kullaniyoruz cok memnunum markasi chicco.

bende aldım yürüteç hem yürüteç oluyo hep sallanan beşik gibi olandan pilsanın babyway diye markası 80 liraya aldık.bende odaları süpürürken yanımda dursun diye aldım.sallanan ayarına getiriyorum.müziklerini çalıyo önünde sallanan çıngırakları var.çok kullanışlı.kırmızı lacivert rengi en güzel olanı nette var bak istersen hacceptsut.

canım ya olmadı yazıyorum facede çıkmıyo nasıl edecem :)

kızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
fazla gelişmemiş bu boyu hiç yok 5 aylık gibi dedi kadını boğasım geldi inanırmısınız yaa sinir oldum şimdide vesvese geliyo acaba doğrumu diye sizce kızımın gelişimi yavaşmı
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
kilosu 1600 dü bence çk normal nede olsa ikiz eşi anca bu kadar oluyo haksızmıyım

cnm ben boyle ınsanları hıc anlamam zaten amaclarııı nedır dıye coook merak ederım bence gelişimi gayet iyyyiiii ben hıc takmam boylelerını oyle bişey dıyende olsa cvbını alır en basıtıiciniz rahatladımııııı deriiiim benım sutum 1 hafta gelmedi bende ne olcak cocugu acmı bırakcam mama verdım komşunun biri ayyyy sutun yokmu mamamı yıyorrr acır gıbı soyledı hemen cevabıını yapıştırdım sonucta karnı doyuyor Allaha şükür paramızda varkı mamayı alıp verebılıyoruuuzz dedim sustuuuu insana morel verceklerıne nasıl uzebılırım dıye ugraşıyorlar hiiiiççç kafana takma canım Allaha şukur bebegın saglıklı yaaaa elalemın ne dedıgı boş sana doktor bişey dememış o kadın dese ne olacakkiii

aaaa ne takıyorsun söylenenleri boşver ,benim oğlumada hastanede anneme sormuş annem nazar değmesin diye 4 aylıkken 6 aylık demiş kadın demişki aa hiç gelişmemiş bu çocuk :)) herkes der boş ver.sağlığı yerindemi ona bak sen.bence boyu çok güzel uzamış.kaç aylık doğdu senin kız ,kilosuda maşallah ii bence .

canım resimlerini de gördüm öyle tatlı ki:)
doğum boyuyla şimdiki boyu arasında çok güzel bir orantı var. düşünsene 50 cm doğsaydı yaklaşık 71 cm olabilirdi..ikiz eşi hem de. keşke sorsaydın.. doktor muymuş?

cnm cocugun ıkız eşiymişya ıkızı yasamadımı?

sen ne diyoosun maşşallah çook süper gelişmiş,doğum kilosuna göre mükemmelll hattaa.sen ne kaıyosun o insanlara yaaa,aptal şeyler,sadece kurugürültü.benim kzı sorduklarındada ablam benden önce atılarak 9 aylık diyor,herkes şöyle bi bakıyorrr:))nazar değmesin diye fazla diyor:)21cm uzamış yaaaa azmı.bizimkide 24cm uzadı,aynı ne farkı var.kiloyu hiç takma,seninkide tombiş maşşallah görüyoruz biz:)

canım benim kızım 7 aylık doğdu
ama böyle insanlar hep var
napalım neyse seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

saol canım benim haklısın evet boyu iyi uzadı kilosuda çok ii ama insanlarımız çok patavatsız moral bozmaya elverişliler neyse canlarım sizin sayenizde moralim yerine geldi şükür takmıyorum bu saatten sonra artık

canım bendede öyle bişey varki allah kahretsin kimseye cevap veremiyorum karşımdakinin kalbi kırılıcak diye korkuyorum yüzüm çok yumuşak herkes beni kırıp geçsin boşver ama olan bana oluyo işte napalım yavrularımız sağlıklı olsun da gerisi önemli değil tabiki..

canım benim kızım 7 aylık doğdu
ama böyle insanlar hep var
napalım neyse seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

cnm ozaman maşallah diyelim kızına gelişim çok hemde çok ii bence.bende cevap veremezdim eskiden şimdi veriyom valla onlarda bizim gibi eminol cevab verince apışıp kalıyolar .Allah bize sağ salim sağlıklı evlat verdi ya önemli olan bu

bu faceye nasıl üye olacam kızlar esrada yok ,şimdi çıkmam lazım benim oğlan sızlanıyo babasını yanında.oğlum hiç ek gıda yemez oldu sadece emmek istiyor 4-5 gündür.yumurtayı şapırdatarak yiyen oğlum yemez oldu.çorbada içmiyo dün mısır nişastasıyla muhallebi gibi yaptım onu yedi sadece.bugün pirinç unu ile yaptım yemedi hergün çorba yapıyom döküyom .neyseki sütüm var ama eskisi gibi değil sanırım.daha sık emiyo çünkü .nasıl iştahını açarım acaba

hey Allahim yaaaaaaaa bogsaydin keske.
benim kizima da soylerler oyle boyu az diye o zaman icim oyle bir kaynar ki o insani bogasim gelir.
diger sorular
aaa emeklemiyor mu?benim kizim 6aylikken emeklemis.tembel bu cocuk tembell
aaaa yurumek istemiyor mu?benim oglum 9aylikken yurudu.
cnm cocugun ıkız eşiymişya ıkızı yasamadımı?

evet canim malesef yasamadi(( boncuk ikizlere hamileydi...

herkes uyuyordur şimdi bende oglumun basında nobet tutuyoruuum ateşi var ama şimdi bıraz duştu gıbı net basında durarak uyanık kalmaya calışıyorum yatmadan once 38.9 du sonra 38.2 ye duştu gece bı kalktım kızlar 39 olmuşşşşş şimdi uyuyor 37.7 inş cıkmaz atesı tekrar

1600 gr 41 cm doğan bebek bu kadar geliştiyse çok iyi bakım sayesinde olmuştur.yoktan varetmişsin daha ne olsun.bilmiyor mu o hanım bebeğin doğum hikayesini..biliyorsa da ayıp etmiş.zayıfsa zayıf diye kiloluysa şişman diye etiketliyorlar bebekleri.yani söylemek isteyen illaki bir kulp takıyor.

canım öyle insanları hiiç takma.. ben de çok sinir olurumm. sonuçta her bebek farklı gelişim gösterir ki senin bebişin maşallah çok iyi gelişmiş sonuçta doktorunuz da takip ediyor önemli olan sağlıklı olmasıı.. bnim oğlum da kilolu bir bebek değil bana da neler dıyorlar.. ben de anlayamıyorum bu insanları.. emekleme yürüme diş çıkarma, kilo, boy vs. bebeklerin gelişimsel olayları karşılaştırılmaz ki zaten.. boşver cahilliklerine verr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…