bizim üst dişler de çıktı kızlar...
diş buğdayı yapan var mı aramızda? varsa tecrubelerinden yararlanmak isterim...
YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bizimde üst dişlerimizzz çıktııı:))sabah baktım annesine ceeeeee yaptılar.çok tatlı ama bi ısırıyorr jilet gigi kesiyor göğsümü nazar:
selammmmmmmmmm
dün dişimiz yok derken bugün baktımm ne göreyimm 2 tanee pirincinnn çizgisii
cam çay kaşığını vurdum çıt çıt ses çıktı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
selammmmmmmmmm
selammmmmmmmmm
kızlaaaaaaaaar ilk önce günaydın diyeyim dedim daha doğrusu tünaydın. şimdide geçmişi bir okuyayım bakalım.
dün iş başı yaptım. ayrılık zordu. ama akşam kavuşmasıda dünyanın en güzel duygusuydu. daha camdan beni görür görmez eller kollar oynamaya çığlıklar atmaya başladı. kapıda bir kavuşma anımız vardı görmeniz lazım. sanki annemin kucağından kanatlanıp bana doğru uçacaktı. bir yarım saat boyunca hep yüzüme baktı heyecanla bana sarıldı tekrar baktı tekrar sarılduı. gülücükler çığlıklar.bir de yavrum öpme niyetine ağzını kocaman açıp açıp yanağıma yapıştı. ayyyyyyyyyy beni seviyo galiba:))))))))))))))))
anaaaaaaa ne çabuk çıktı üst dişler ya. maşallah ayberk'e . galiba fazla sıkıntısıda olmadı. ayyyyy ne güzel. pek şekerdir şimdi o. alt ve üst dişleri çok peşpeşe çıktı dimi ayberk'in. birden atlattınız gitti valla.
biz geldık teyzoşlar oglum bomba gibiiiiiiiidoktoru aramadan once calpol vermıştım fayda etmedi oyle boyle degıldı ateşi 39 lardaydı doktorumuzun verdıgı ılaclar ılk ıcmede oglumu turp gıbı yaptı şunu anladımkı calpol hafıf ateşlerde etkılı şuanda oyun oynadık uyuyor kuzum hepinizin gecmış olsun dıleklerı ıcın teşekkur ederım ıyıkı varsınız kızlaaaaaaaaar
canım hadi geçmiş olsun çok sevindim gerçekten...atlattınız çok şükür..
kızlaaaaaaaaar ilk önce günaydın diyeyim dedim daha doğrusu tünaydın. şimdide geçmişi bir okuyayım bakalım.
dün iş başı yaptım. ayrılık zordu. ama akşam kavuşmasıda dünyanın en güzel duygusuydu. daha camdan beni görür görmez eller kollar oynamaya çığlıklar atmaya başladı. kapıda bir kavuşma anımız vardı görmeniz lazım. sanki annemin kucağından kanatlanıp bana doğru uçacaktı. bir yarım saat boyunca hep yüzüme baktı heyecanla bana sarıldı tekrar baktı tekrar sarılduı. gülücükler çığlıklar.bir de yavrum öpme niyetine ağzını kocaman açıp açıp yanağıma yapıştı. ayyyyyyyyyy beni seviyo galiba:))))))))))))))))
biz geldık teyzoşlar oglum bomba gibiiiiiiiidoktoru aramadan once calpol vermıştım fayda etmedi oyle boyle degıldı ateşi 39 lardaydı doktorumuzun verdıgı ılaclar ılk ıcmede oglumu turp gıbı yaptı şunu anladımkı calpol hafıf ateşlerde etkılı şuanda oyun oynadık uyuyor kuzum hepinizin gecmış olsun dıleklerı ıcın teşekkur ederım ıyıkı varsınız kızlaaaaaaaaar
benim de kizim oyleeee uyuyor gece 2-3 saat sonra uyaniyor oyun oynamak istiyorr 1 saat sonra tekrar uyuyor o da yine kesik kesik....buda yeni cikti bakalim ne kadar devam edicek.iyigeceler berrak pek muhabbet edemedik ama saglik olsun.benim cikmam lazim.bu saatte bibek dedigin uyur demi,benim bibek uyandi gece 3 de tekrar uyur falan bu böyle gidiyor .bir ara düzene girmisti ama tekrar bozuldu.onunla biraz ilgilenmem lazim iyigeceler canim.
masallah ipegeeeeselammmmmmmmmm
maşallah kızına. bu arada kızının profildeki resmine bayılıyorum canım. insanın bir lokmada yiyesi geliyo valla. maşallah.
saol .inşallah canımoyyy maşallah yaa çok sevindim canım darısı başımıza
evet ya. ilk şööle bi yoklim dedim baktım çizgiler elimi bastrdm bişi battı anneme gösterdim inanmadı. bende gittim çay kaşığıı aldm çıt çıt olducanım gozunuzaydın...insan çok mutlu oluyor degıl mı ?
ben de zıplamıştım evın ıcınde ılk gordugumde...aaynennnn böyleee ...:)
teşekkür ederiz gülnarcımm
benim de kizim oyleeee uyuyor gece 2-3 saat sonra uyaniyor oyun oynamak istiyorr 1 saat sonra tekrar uyuyor o da yine kesik kesik....buda yeni cikti bakalim ne kadar devam edicek.
masallah ipegeeee
tebrikler canim,ilk pirincleriniz kutlu olsun
canım benim kızda dışarıda çok uslu bebek arabasında. allaha şükrü dışarda hiç üzmüyo beni.slmmm kızlaaaarr yaaa şu bebegi sakın sakın duran( hıc olmazsa yarım saat )annelere ozenmeye basladım dışarıda bebek arabasında usul usul oturan cocuga en cokta ozenıyorumen basında saglıgı yerınde dıye tabıkı dua edıyorum ama benım oglum arabada bıle durmuyooo şimdide lap topta zor yazı yazıyorum lap topa vuruyooor dugmelerını sokmeye calışıyooor belım agrıdı valla oturma odasında ortada bışey bırakamıyorummm bugun eşim arıyordu telı acayım derken mama kabına elını batırdı hemen donup gunde 4-5 kere kıyafet cıkarıyoruuuummm acaba şu vıtamınlermı hareketını arttırıyor dıye duşunmeye başladım yaaa belkı ınanmayacaksınız ama şuanda anakucagını yerınden oynatıp havaya kaldırmaya calışıyooor,halının ortusunu nasıl başardıysa tamamını kaldırmış durumda:26::26::26:arada mızmızlanması cabası bılıyorum hemen hemen herkesın cocugu boyle hareketlı ama ne bıleyım işte cok yoruluyorum coooookkkk siz ne yapıyorsunuz boyle durumlar karşısında bı onerınız var mııı eokuldan gelışım raporu yazmam gerekıyooorrr daha yazamadım bıle :26:
teşekkür ederiz canımbende daha ne fotolar var sırayla koyarız hehehe bende hergün yiyorum yaa ne güzel şeyler bunlarrrr
saol .inşallah canım
evet ya. ilk şööle bi yoklim dedim baktım çizgiler elimi bastrdm bişi battı anneme gösterdim inanmadı. bende gittim çay kaşığıı aldm çıt çıt oldubi sevindimmm aynen bölee işte
teşekkür ederiz gülnarcımm
canım benim kızda dışarıda çok uslu bebek arabasında. allaha şükrü dışarda hiç üzmüyo beni.
biz bu siteden alatarielle yani elife görüşüyoruz gerçekte. ilk buluşmamızda hatrlıyorum oğlu kerem durmamıştı sürekli, emme modunda ve huysuzdu. şimdi duruyo maşallah. ama ozaman öyleydi. belki alışması lazım sürekli çık gez
ama bende evde uslu olan çocuklara özeniuorum benim kız başımın etini yiyo resmen ama birisi gelince melek oluo :D
slmmm kızlaaaarr yaaa şu bebegi sakın sakın duran( hıc olmazsa yarım saat )annelere ozenmeye basladım dışarıda bebek arabasında usul usul oturan cocuga en cokta ozenıyorumen basında saglıgı yerınde dıye tabıkı dua edıyorum ama benım oglum arabada bıle durmuyooo şimdide lap topta zor yazı yazıyorum lap topa vuruyooor dugmelerını sokmeye calışıyooor belım agrıdı valla oturma odasında ortada bışey bırakamıyorummm bugun eşim arıyordu telı acayım derken mama kabına elını batırdı hemen donup gunde 4-5 kere kıyafet cıkarıyoruuuummm acaba şu vıtamınlermı hareketını arttırıyor dıye duşunmeye başladım yaaa belkı ınanmayacaksınız ama şuanda anakucagını yerınden oynatıp havaya kaldırmaya calışıyooor,halının ortusunu nasıl başardıysa tamamını kaldırmış durumda:26::26::26:arada mızmızlanması cabası bılıyorum hemen hemen herkesın cocugu boyle hareketlı ama ne bıleyım işte cok yoruluyorum coooookkkk siz ne yapıyorsunuz boyle durumlar karşısında bı onerınız var mııı eokuldan gelışım raporu yazmam gerekıyooorrr daha yazamadım bıle :26:
benim oğlum çok tembel.yürüteçte daha ileri bile gidemedi :87: sadece yatıp oynarken ayaklarını çok vuruyo.araba koltuğunda bile robot gibi durur hiç kıpırdamaz ,birde masadaki örtüyü çekiyor mama sandelyesindeyken .bebek arabasındada hep yatar :82: laptopın tuşunu benimki kırdı çoktann
saol cnm onerın ıcın aslında yazın gayet ıyı duruyordu arabada ama şimdi iilla kucagınıza alın diye bagırıyo dışarıya cıkarmaya calışıyorum genelde ama bakıcaz ya uslancak ya ıyıce hareketlencek ama genetık olursa babaya cekmış olabılır veee hıcbırzaman uslancagını goremem heralde offf yarın oyalayacak yenı oyuncaklar alcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?