2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Alla alla yolladım dur yine yapayım.umay olanım ona göre

bugun benim face manyadı,sizde de oluyor mu bilmiyorum ama birsürü bildirim görünyor,tıklıyorum ama yok!!
mesaj geldi görünyor ama yeni mesaj yok diyor,sonra bakıyorum okunmamış mesaj var!!

hatta yazdığım yorumlar ya benim fotolara yazılan yorumlar kayboluyor falan..

yani talebi yollamışsındır ama bana gelmemiş olabilir,manyadı çünkü facebookum

esracm gruba arkdslık talebı yollynlr kım meselaa özldn ısmlerını bır atsana belkı bılyrmdur.

selam anneler bebişler nasıl bız pazardan beri kızımla hastayız malum salgın var suan.gece kızımın ateşe38.5du şurupla düşüremedik fitil koyduk mecburen.anca düştü.ben de uykusuzum.işten geldim az önce.şenay size de geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bizim iştahımız da gitti.hiçbişey yemiyo sıvı seyler dısında.katıları hemen öğürüyor.bizim dişler de çıkmadı daha.diş bugdayı yapanlar var ohh neguzel. gözünüz aydın diyelim.

ggeçmiş olsn cnm

onaylandı yazın geldi canım.benim face sadece çok yavaş bugün.

Off kocagün açıktım ama birtürlü birşeyler yazamadım.malum hem iş hem net olmuyor.içim gidiyor sizin muhabbettlerinize.birşey kaçırmıyım diye takipteydim.neyse sevgiyle kalın hepinize iyi akşamlar...

Kızlar geçmiş olsun valla havalar soğudu bebişler öksürük ateş .... hepinize acil şifalar dilerim biran evvel düzelsin yumurcaklar

esracım gruba baktım da nickler arasında yabancı birini göremedim... ama herkes yazarsa nickleerini iyi olur çok azız.

insan annesine de bıraksa gözü değilse bile kalbi arkasında kalıyor.ne zor bir şey yaaa....

kışın bir an önce bitmesi hepimizin ortak duası oldu.

kızlarrr hepınız saolun oglum dune oranla bugun daha iyi uyurken ınlıyorrr doktorumuzu aradık ılac aldırdı bize verıyorum bakalım eger yıne aynı olursa yarın hastaneye goturucem ama doktorumuz buyuk bı ıhtımal gececektır dedi

senaycım cok gecmiş olsun kıyamam bebişe allah acil sifa versin yarına sapasaglam olsun inş

cnm benim oğlumda yapıyor bazen doktora sormuştum olur bazen önemli değil demişti.kızlar oğlum çok öksürüyor boğulacak sanki içim acıyor.bricanyl şurup veriyorum acaba omu azdırıyor öksürüğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…