2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bebeği veya kendi hasta olan annelere geçmiş olsun dişi çıkanlara hayırlı olsun....

tatlım demir ilacı kullanıyorsan ondan olmuştur,benim kzıım genelde hep koyu renk yapıyor.ama simsiyah yaptığı zaman ilaçdan.bazen rengarenk bile oluyor.

iyi akşamlar herkeseeeee
misafirim gelecek,sabahtan beri temizlikti mertti vakit nasıl geçti anlamadım.şimdi bekliyoruz gelmelerini.umarım herkes iyidir bebişlerinde keyfi yerindedir inşallah.

bebek yıkama oturağını nerden buldun cnm,markası varmı.netteki adresi ne yazarsan ,çok kullanışlı görünüyor.

muz yedirince siyahlaşmıştı benim kızın ki canım belki ondandır bi de demir ilacı koyultuyo rengini yada başka ilaç verdiysen ondan da olabilir

muz daha vermemiştim öksürük şurubu veriyorum ama kaç gündür veriyorum bugün ondan olacağını zannetmiyorum cnm

tatlım demir ilacı kullanıyorsan ondan olmuştur,benim kzıım genelde hep koyu renk yapıyor.ama simsiyah yaptığı zaman ilaçdan.bazen rengarenk bile oluyor.

demir ilacı kullanıyorum ama bi kaç gündür öksürük şurubu veriyorum ama o şuruptan daha öncede kullandım 2 şişe hiç böyle siyah yapmamıştı sabahta yerken yerken midesi bulandı kustu demir ilacı bile çıktı...

az önce oğlum çok kötü korktu uykusunda çok acıklı ağladı zor susuturdum bugün biraz bağırdım ona sonra dan çok pişman oldum ama çok işim vardı temizlik yapıyodum durmuyodu bide yorgunluk tam işim bitti oturdum oğlumuda uyutalı 1 saatte yakın olmuştu sesini bi dydum acıklı acıklı ağlıyo paşam bende çok korktum kızlar acaba ona bağırdım diye korkmuş olabilirmi ki kendimden nefret ediyorum çok pişmanım ödünü patlatıcam oğlumun

Son düzenleme:
month canım ben çocuk hasta iken demir ilacı kullanılmıyor diye biliyorum,acaba ondanmı oldu.doktorunuza sorsana bi.(öksürükşurubu kullanıyorum diyorsun ya..)

canim ispanak yedirdinmi,genelde demir aldiklarinda oluyor.bazen benim kizda öyle yapiyor sebzelerdendir.ama icin rahat etmiyorsa druna sor

yoooook annesi,benim kizda hep uykusunda korkuyor ilk defa oldu sanirim benim kizim genelde yasiyor,cok agliyor benim zuzuda sonra kucagima aldigimda slki slki sariliyor bana.onu soracaktim unuttm gitti arkadaslar ilk dogdugunda sizin bebeklerde cok korkuyormuydu uykuda sicrama varmiydi,simdi pek yapmiyor ama ilk 3 aya kadar cok korkuyordu bunu yasayaniniz varmi arkadaslar bu cevap benim icin gercekten cok önemli,hepinizin yorumlarini bekliyorum.

Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim

arada korkuyo uykusunda aglıyo ama bu sefer çok kötü ve acıklı ağladı zar zor susturdum

bende bugün çok kötü bağırdım sonra vicdan azabı çektim.
çorba yediriyodum elime sürekli vuruyo bende dikkat etmeye çalışıyorum
1-2 derken kaşığa vurdu :S döküldü heryere daha yeni değiştrmiştim üstünü.
ya yeter dedim bi ağladı ilk defa böle içli ağladı sonra özür diledim ama korktu (
en ufacık şeye parlar oldum napıcam bilemiuorum
ne kdar kötü bi anneyim ben ya :/

Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim

benim oğlumda böyle bir hastalık geçirdi geçen haftalarda.eğer hırıltı hiç azalmadıysa doktoru tekrar bilgilendirin.yok düzelme gösteriyorsa ilacı sonuna kadar kullan.ve buhar makinanız varsa gece sürekli gündüzde ara ara açık tut.balgamı varsa çıkarmaya çalışacaktır.kusarsa sakın korkma işte o zaman rahatlıyor.çooooooooooooook geçmiş olsun.Allah sanada güç kuvvet versin.

arada korkuyo uykusunda aglıyo ama bu sefer çok kötü ve acıklı ağladı zar zor susturdum

benım kızımda geceleri bazen yapıyor cok aglıyor kucagıma aldıgımda yada elını tuttugumda susuyor ama dun butun gece agladı yanıma yatırdım zor sakınlestırıdm

cnm ya çok geçmiş olsun.sakin ol büyük bir sabırla geçecek inş. iştahsız olması çok normal.ahh bu havalar bir düzelse miniklerimiz bir iyileşse artık...

benım kızımda geceleri bazen yapıyor cok aglıyor kucagıma aldıgımda yada elını tuttugumda susuyor ama dun butun gece agladı yanıma yatırdım zor sakınlestırıdm

ya benim kzımda da oluyor sürekli ağlayarak uyanma,uykusunda sıçrama.elini tutunca uykuya tekrar dalıyor ama insan yinede tedirgin oluyor.acaba gündüz birşeylerden mi korkuyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…