haklısın canım bizdede heryer sıcak ondan banyoda yaptryorum. yoksa zor olurducanım sen gereklı goruyorsan al senın bılecegın bişey buuu.yakında dık oturur ama. benım oglum desteksız oturuyoo tabi arada duşcek gıbı oluyo bazen kendısı elıyle yerden destek alıyor bazende ben tutuyorum ben hıc banyoda banyo yaptırmadım kendı kuvetınde yaptı hep evımız kaloriferlı degıl klima var ama kaloriferli olsaydı banyoda yaptırmak daha kolay olurdu yazın artııııkk
canım ben doktorruma sordm bi sorun olmaz su gitsede dedi. düşün 3 aydan fazladır öyle yıkanıyoruz. kucağıma alıyorum otrup sonra yüzüstü yatıyorum kafasını sırtını yıkıyorum. son cevirip kucagmda oturuyo öyle eğlenerek yapıyoruz.bide duş başlığının altına sokuyorum çok gülüo eğleniyo. dene bi istersen. banada elif gösterdi iyiki alışmış yoksa sürekli kuvet getir götür bosalt zor oluyo :Sben de birlikte duşa girip yıkamak istiyorum ama kulaklarını nasıl koruyacağımı bilmiyorum. bir akıl verir misn sen nasıl yapıyorsun
süpermiş canım nerden buldun bunu çok beğendim. bende alabilrim
bebeği ve kendisi hasta olan herkese çok geçmişolsun. artık pek sık giremeyeceğim. bir yandan ev işleri bir yandan oğlumun işleri bir yandan da okulun ve öğrencilerin işleri kendi ayıracak zaman kalmıyor. artık 5 er 10 ar dakikalık girmelerim olur herhalde. ama yine de sizleri takip etmeye çalışacağım kızlar.
hadi sizinkisi erkek,erkekler yaramaz olur derler aynisini benim kiz yapiyorbenim oğlumda öyle bezlerken durmuyo havaya kaldırıyo bacaklarını yerlerde yuvarlanıya yere battaniye serip oturtuyorum onu kaldırıyo beslerken bile eli kolu bacağı sürekli hareket halinde zor besliyorum üstü başı batıyo hiç durmuyo çok hareketli kucağıma alıyorum lap topa saldırıyo resmen almaya çalışıyo otururken bile sürekli hareket halinde çok yoruluyo ama gündüzleri yarım saat bile uyumuyo gece yorgun düşüyo uyuyo gecende yürütecine koydum sehpalara yakındı ben dedim gidemez yetişemez bi geldim çiçekleri resimleri örtülerini çekmiş yerlere atmş gecen sabahta kahvaltı ediyodum ağlıyodu kucağıma alayım dedim öyle yiyim onada veririm hem bardağa bi asıldı çayı döktü vallah yürüdüklerinde napıcaz yandık biz allah yardımcımız olsun bende çok yoruluyorum stresleniyo insan vallahi
bencede süper hem emniyetli gibi küvete otuttur ve yika.baby markt canimhaklısın canım bizdede heryer sıcak ondan banyoda yaptryorum. yoksa zor olurduama ondan almicam çünkü yanda destekleride yok.:S
canım ben doktorruma sordm bi sorun olmaz su gitsede dedi. düşün 3 aydan fazladır öyle yıkanıyoruz. kucağıma alıyorum otrup sonra yüzüstü yatıyorum kafasını sırtını yıkıyorum. son cevirip kucagmda oturuyo öyle eğlenerek yapıyoruz.bide duş başlığının altına sokuyorum çok gülüo eğleniyo. dene bi istersen. banada elif gösterdi iyiki alışmış yoksa sürekli kuvet getir götür bosalt zor oluyo :S
evt canim yürütece benziyor.bebek yikama legeni.otutur ve yika.düsme kayma korkusu yok.ben alicam.alinca sizi bilgilendiririm.cnm bu ne kii yürüteçe benziyo ama oturtma yeri yok
eeee birazcik canim,bu saatlerde biraz rahatim ama biraz sonra uyanir benim cadi.sen nasilsin bidirciklar nasil simdi ben sana karsi yoruluyorum demiyeyim sen cünkü dublesinmerhaba acanım nerelerdesin ufaklık seni yoruyo sanırım
canım yutabilir ama ben bazen veriyorum bayağı uğraşıyorum yyarısını yiyor yarısı ağzından düşüyor
maşallah incilerinize
canım Allah sizi ömür boyu ayırmasın inşallah zor olmaz olur mu hiç çok zordur sana da ona da ama çalışmak zorunda olunca yapacak bişey yok
çok şükür iyileşmiş hastalıkları onları yorduğu kadarbizi de üzüyo
canım benimkiler durur ama çocukların dışarı yüzü gördüğü yok ki babaları bu ara çok çalışıyo biz de yalnız çıkamıyoruz buralarda pek komşuluk yok zaten olsa da insan iki çocukla gitmeye çekinir içinden bile of demeleri beni rahatsız eder gerçi bunlar bebek daha orayı burayı karıştıramaz ama olsun
canım bundan bende iki tane var düşün artık laptopu elime alınca kıyamet kopuyo yuşlara basıp basıp ekrana bakıyolar taklitçi veletler
canım bence yana düşer düşmese bile eğilmek ister kafasını çarpabilir
geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız
Allah korusun çaya çok dikkat et yanarsa bi de çok dikkatli olmamız lazım geçende ben odadan çıktım kayınvalidem odadaydı kızlardan biri sofraya gidip örtüyü çekmiş neyseki boştu masa
geçmiş olsun canım
kızlar hafta sonu asilayı dr a götürdüm bu dr a yeni başladık.iştahsız dedim hiç bişi yemiyo iki çay kaşığı kadar bir miktar alıyor yada almıyor 10 çeşit deniyorum günde hiçbirini istemiyor dedim.oda bazı bebeklerde olur böyle dedi.kaşıkla beslemeye erken başlamışsınız dedi 4.ay çok erken itme refleksi çok güçlü oluyor o aylarda dedi.geçmiş artık yapacak bişi yok yeniden kaşıkla beslemeye başlar gibi olcak dedi.herşeye sıfırdan başlayacaksın dedi.bir aya düzelir dedi.oynata oynata yedircekmişim
haklısın canım bizdede heryer sıcak ondan banyoda yaptryorum. yoksa zor olurduama ondan almicam çünkü yanda destekleride yok.:S
canım ben doktorruma sordm bi sorun olmaz su gitsede dedi. düşün 3 aydan fazladır öyle yıkanıyoruz. kucağıma alıyorum otrup sonra yüzüstü yatıyorum kafasını sırtını yıkıyorum. son cevirip kucagmda oturuyo öyle eğlenerek yapıyoruz.bide duş başlığının altına sokuyorum çok gülüo eğleniyo. dene bi istersen. banada elif gösterdi iyiki alışmış yoksa sürekli kuvet getir götür bosalt zor oluyo :S
kızlar hızlı hızlı okudum inşallah kimseyi atlamadım tüm hastalara geçmiş olsun tüm dişi çıkanlara da hayırlı olsun
maşallah incilerinize
canım biz de senle aynı durumayız bi de iki çocuk zaten bizimkiler ufak oluyo ya anca şimdi binerler o da kaç ay binecekler doktor da bahanesi oluyor iki bebeğin yanında evde sığıntı kaldık onların eşyası daha çok
canım inşallah bir an önce atlatırsınız bizim kızlar da 36 da doğdular
canım kavanoz maması di mi yanlış anlamadım büyük kavanozlardan sanki markette gördüm eee onu sen nasıl yediriyosun uyanınca mı yoksa yatmadan mı ben uykuda yediriyosun sandım bizimkisi uykuda almıyo uykuda yediriyosan biberonla mı yedirdin
kızlar hafta sonu asilayı dr a götürdüm bu dr a yeni başladık.iştahsız dedim hiç bişi yemiyo iki çay kaşığı kadar bir miktar alıyor yada almıyor 10 çeşit deniyorum günde hiçbirini istemiyor dedim.oda bazı bebeklerde olur böyle dedi.kaşıkla beslemeye erken başlamışsınız dedi 4.ay çok erken itme refleksi çok güçlü oluyor o aylarda dedi.geçmiş artık yapacak bişi yok yeniden kaşıkla beslemeye başlar gibi olcak dedi.herşeye sıfırdan başlayacaksın dedi.bir aya düzelir dedi.oynata oynata yedircekmişim
nası gösterdiğimi anlatma bari :d
günaydııııııııııııııııııııınnnnnngünaydın annişler herkeseee=)
slm kızlar az önce oğum kakasını siyah yapmış neden acaba dün aksm banyo yaptırdım üşütmüş olabilirmi birde sebze çorbası yedirdim ondan olabilirmi ya bildiğiniz siyah yeni doğduklarında yaparlar ya siyah buda katı hali sipsiyah ilk defa böyle yaptı neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?