2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

baby markta yurt disinda.trde de baby markt varmi bilmiyorum canim

slm canım OkBaby Flipper Evol Banyo Oturağı diye google yazınca çıkıyor ortalaama 77 tl civarında.kiraz baby sitesinde var cnm. aa birde sahibinden.com da 29 tl şimdi gördüm.tabi herşey özelliğine ve fiyatına göre değişiyor.iyi araştırmalar....:)

Son düzenleme:
kızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn

Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.

sen kötü bir anne değil,sabrı arada sırada taşan bir insansın canım.evde bebek olunca herşey dört dörtlük gitmiyor eskisi gibi.ev hep derli toplu,bebek hep temiz,yemekler hep hazır,ütüler yapılmış,tozlar alınmış olsun istiyoruz.oluyor ama ev işi nankördür.sabah temizle akşama batar.ne çamaşır biter,ne dağınıklık.biz de bıkmadan koştururuz ama bazen bir anda ay yeter artık dediğimiz de olur.yakınımız da kim varsa da genelde kabak onun başına patlar.ben çok kızınca her işi bırakıp o ortamdan uzaklaşıyorum.kızıp bağırmama değer mi diye bir vicdan muhasebesi yapıp öyle dönüyorum.genelde de yüzümde bir gülümsemeyle.

hadi geçmiş olsun canım.allah başka dert vermesin.

Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim

geçer canım geçer.ya yarın ya yarından sonra daha iyi olur allahın izniyle.sen stres yaparsan bebeğine de yansır,daha huzursuz olur.

evet canım.belli bir aya kadar her bebek uykusunda sıçrar,sesten etkilenir,ağlayarak uyanabilir.hepsi normal kabul edilen şeylerdir.bazı bebekler çeşitli sebeplerden derin uykuya rahat geçemezler.bu da onları huzursuz yapabilir.

gözün aydın canım. oh rahat bi nefes almışsındırrr

haklısn ya canım bundan sonr bende öyle yapmayı denicem çok üzülyorum sonrada ya oturup aglıyorum

evet canım ya.üstler daha çok hırpalıyor çocuğu.benim de küçük çıkarıyor,büyük dökmeye çalışıyor.evde diş mevzusu hiç bitmiyor yani..

Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim

merhaba canım benim oğlumunda hırıltısı var ve öksürüyo ara sıra.dr bizede augmentin verdi birde öksürük şurubu benical verdi ateşi çıkarsada calpol verin dedi çok huzursuz yavrum ya.ek gıda almıyo hiç bende çok üzülüyorum benim sütüm az zaten sadece emiyo mamayı çok az içiyo.napıcaz bilmiyorum.dr sıvı şeyler verin dedi.

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi

ahh canım gözünüz aydın olsun darısı bizim başımıza...bizdede aynı kalça problemi var .biz tam 2 aydır palvik bandaj kullanıyoruz.29 ocakta tekrar gidicez bakalım inş iyileşmiştir.umutluyum ama tabiki yinede hiç belli olmaz....cnm siz hangi dr. Götürdünüz bana detaylı bilgi verebilirsen çok sevinirirmm.tekrardan gözünüz aydın olsun

cnm bende az once dryi aradim bol sivi ver yapicak bisey yok duzelicek dedi

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi

ilaç alıyormuydun canım,benimde doğumdan sonra ilaç kullandığım halde tsh ım 19 olmuştu ,ben hipotroitim.5 yıldır tedavisini oluyorum.20 gün önce ölçtürdüm 19 du.ilacımı arttırdı doktorum.yarım levetiron kulanıyordum bire çıkardı.bir ay sonra gel dedi.10 gün sonra ölçtürecem takrar.umudum yok deme Allah daha kötü hastalık vermesin canım.

amiin dermansız dert vermesin Rabbim...

canım bende yarım levatron kullanıyorum ama yetmiyor
üstelik benim trombositlerim çok düşük 2 si bir araya gelince mahvetti beni kilo kaybı yaşıyorum gittikçe zayıflıyorum kendiliğimden...

bende öyle oldum cnm ufacık şeye daral geliyo bide yalnız bebek büyütmek çok zormuş ev işi yemek bebekle ilgilen öğünlerini hazırla besle uyut oyna kendime zar zor vakit ayırıyorum çok yoruluyorum bazen bulanıyorum sabah kahvaltı zor yaptım durmuyo ağlıyo oyuncaklarınlada oynamıyo beni istiyo hep yanında canı sıkılıyo kendi pasamın 3 hafta çok rahatb ettim eşim izindeydi birlikte hep oyunlar oynadılar bende rahatla işimi yemeğimi yaptıım çok rahat ettim şimdi yine basladı koşturmaca evin içinde koşarak iş yapıyorum bide ağlıyo huysuzlastı iyibi spor oluyo bana vallah çok yoruluyorum bütün gün gündüzleri uyumuyo ya çok zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…