baby markta yurt disinda.trde de baby markt varmi bilmiyorum canim
sen kötü bir anne değil,sabrı arada sırada taşan bir insansın canım.evde bebek olunca herşey dört dörtlük gitmiyor eskisi gibi.ev hep derli toplu,bebek hep temiz,yemekler hep hazır,ütüler yapılmış,tozlar alınmış olsun istiyoruz.oluyor ama ev işi nankördür.sabah temizle akşama batar.ne çamaşır biter,ne dağınıklık.biz de bıkmadan koştururuz ama bazen bir anda ay yeter artık dediğimiz de olur.yakınımız da kim varsa da genelde kabak onun başına patlar.ben çok kızınca her işi bırakıp o ortamdan uzaklaşıyorum.kızıp bağırmama değer mi diye bir vicdan muhasebesi yapıp öyle dönüyorum.genelde de yüzümde bir gülümsemeyle.bende bugün çok kötü bağırdım sonra vicdan azabı çektim.
çorba yediriyodum elime sürekli vuruyo bende dikkat etmeye çalışıyorum
1-2 derken kaşığa vurdu :S döküldü heryere daha yeni değiştrmiştim üstünü.
ya yeter dedim bi ağladı ilk defa böle içli ağladı sonra özür diledim ama korktu(
en ufacık şeye parlar oldum napıcam bilemiuorum
ne kdar kötü bi anneyim ben ya :/
kızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn
Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.
Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim
yoooook annesi,benim kizda hep uykusunda korkuyor ilk defa oldu sanirim benim kizim genelde yasiyor,cok agliyor benim zuzuda sonra kucagima aldigimda slki slki sariliyor bana.onu soracaktim unuttm gitti arkadaslar ilk dogdugunda sizin bebeklerde cok korkuyormuydu uykuda sicrama varmiydi,simdi pek yapmiyor ama ilk 3 aya kadar cok korkuyordu bunu yasayaniniz varmi arkadaslar bu cevap benim icin gercekten cok önemli,hepinizin yorumlarini bekliyorum.
gözün aydın canım. oh rahat bi nefes almışsındırrrkızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn
Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.
sen kötü bir anne değil,sabrı arada sırada taşan bir insansın canım.evde bebek olunca herşey dört dörtlük gitmiyor eskisi gibi.ev hep derli toplu,bebek hep temiz,yemekler hep hazır,ütüler yapılmış,tozlar alınmış olsun istiyoruz.oluyor ama ev işi nankördür.sabah temizle akşama batar.ne çamaşır biter,ne dağınıklık.biz de bıkmadan koştururuz ama bazen bir anda ay yeter artık dediğimiz de olur.yakınımız da kim varsa da genelde kabak onun başına patlar.ben çok kızınca her işi bırakıp o ortamdan uzaklaşıyorum.kızıp bağırmama değer mi diye bir vicdan muhasebesi yapıp öyle dönüyorum.genelde de yüzümde bir gülümsemeyle.
günaydddıııınnn,herkese iyi haftalar.çok uykusuzum,kzım gece uykusunda çok rahatsızdı,gözlerini açamıyor,fakat inliyordu,üst dişin biri çıktı diğeri çok zorluyor yavrumu,altlarda hiç farketmedim bile.ALLAH yardımcımız olsun.
zor iş canım yaaa,doktorda bilmediğin bişey söymememiş,yer sonunda merak etme,az az yedir.senin bebeğini göremedik,fac.in yokmu?
Kizlar oglum birturlu iyilesemiyor cok fazla horiltisi var persembeden beri augmentin kullaniyorum ama banamisin demedi geniz akintisi var tikali surekli huysuz dogru duzgun yemiyor cok moralim bozuk artik cildirmah uzereyim
selam kızlar nasılsınız bakalım
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi
kızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn
kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.
merhaba canım benim oğlumunda hırıltısı var ve öksürüyo ara sıra.dr bizede augmentin verdi birde öksürük şurubu benical verdi ateşi çıkarsada calpol verin dedi çok huzursuz yavrum ya.ek gıda almıyo hiç bende çok üzülüyorum benim sütüm az zaten sadece emiyo mamayı çok az içiyo.napıcaz bilmiyorum.dr sıvı şeyler verin dedi.
ilaç alıyormuydun canım,benimde doğumdan sonra ilaç kullandığım halde tsh ım 19 olmuştu ,ben hipotroitim.5 yıldır tedavisini oluyorum.20 gün önce ölçtürdüm 19 du.ilacımı arttırdı doktorum.yarım levetiron kulanıyordum bire çıkardı.bir ay sonra gel dedi.10 gün sonra ölçtürecem takrar.umudum yok deme Allah daha kötü hastalık vermesin canım.
ilaç alıyormuydun canım,benimde doğumdan sonra ilaç kullandığım halde tsh ım 19 olmuştu ,ben hipotroitim.5 yıldır tedavisini oluyorum.20 gün önce ölçtürdüm 19 du.ilacımı arttırdı doktorum.yarım levetiron kulanıyordum bire çıkardı.bir ay sonra gel dedi.10 gün sonra ölçtürecem takrar.umudum yok deme Allah daha kötü hastalık vermesin canım.
geçmiş olsun canım dur bi yarın ola hayrola
bende bugün çok kötü bağırdım sonra vicdan azabı çektim.
çorba yediriyodum elime sürekli vuruyo bende dikkat etmeye çalışıyorum
1-2 derken kaşığa vurdu :S döküldü heryere daha yeni değiştrmiştim üstünü.
ya yeter dedim bi ağladı ilk defa böle içli ağladı sonra özür diledim ama korktu(
en ufacık şeye parlar oldum napıcam bilemiuorum
ne kdar kötü bi anneyim ben ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?