2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanada ıyı hafta sonları canım maalesef dışarı ogluma alışverışe cıkacaktık hem oglum hasta hem yagrmur yagıyooor

geçmiş olsun canım. artık alışveriş demek bebeklerimize birşeyler almak demek oldu dimi ama. eskiden mağazalardan çıkmayankendine sürekli birşeyler alan ben şimdi bebek mağazalarından çıkmaz oldum valla.ayyyyyyyyyy insan onlara yeni birşeyler alınca ne mutlu oluyo ya. şimdide tam indirim zamanı. seney yatırıma başlamışsındır kesin sende.

ben muz,elma,salatalık,bebek bisküvisi,havuç gibi şeyler koyup veriyorum.heryeri batırıyor.bir de sıkılıp bırakınca hemen temizle,bekletme,yoksa zor oluyor canım.hadi afiyet olsun...

saol canım...evet canım yaaa onceden hep magazalardaydı gozum acaba şunumu alsam bunumu alsam şimdi dedıgın gibi ogluma şu yakışır bunu alayım nedennn bukadar az bebek magazası var baska nerde var diye aranır olduuuummmm evet yatırıma başlayacagım canım :)

ben muz,elma,salatalık,bebek bisküvisi,havuç gibi şeyler koyup veriyorum.heryeri batırıyor.bir de sıkılıp bırakınca hemen temizle,bekletme,yoksa zor oluyor canım.hadi afiyet olsun...

ayyy canım cok saol canım yaaa varsın batsın her yer oglum hem bu aralar mızmız hasta dıye hemde canı cok sıkılıyor bugun oyuncak alırım dıyordum cıkamadık bende eşimi gonderdım oyuncak alsın diyeeee filedee al dedım cocuk oyalansın sıkıldı evde yürüteçede 5 dakıkadan fazla koymuyorum haftada 3 kez falan aslında doktor kesınlıkle yasak dedı ama ne yapayım cocuk sıkılıyor başedemiyorum

bu bebişler dişli ayrı bi güzel oluyo bizim de altta 2 tane daha alışamadım hayırlı olsun inciniz..benim kızımın eli sürekli ağzında ama arkalara sokuyo parmağını hep çiğneme modunda
evet canım ya saollll

maşşallahh....

sevracım eşin nerde sen nerdesin?zor oluyordu sanırım,2 ay çokk.geldiği zaman çokdan çıkmış olur,merak etme.
saol tatlımm

ahahahah kuşum benim öperm seni nan
ederlerse etsinler zaten başka bişi yapamazlar ancak takip ederler :)

haydi hayırlısı. daha nice aylara ve yıllara

saol canımmm

seydacim tebrikler/...1 yasiniza az kaldi...buyuyorlaaar cimcimeler.
zasacim gecmis olsun.

evetya gülnarcımmm az kaldı :) saol

canım bizimkinin de o dişleri digerlerinden daha kabarık ama önce alt dişler çıkar benimkinde olmuştu ateş kusma ishal hepsini yaşadık ememside normal korkma iyileşince düzelir iştahı

iyidir canım bende kayınvalidemler var biraz sıkıcı ortam istediğini izleyemiyosun.istediğini giyemiyosun.rahat değilsin yanii.maşallah bebişine çok tatlı o saçlarına hele bayıldımm

ay evet çok haklısın iiicee diken üstünde oluyo anlıyorum seni :S:S
saol canım ehhehe

slmmm annişlerrrrr
as canımmmm :)
biz iyiyiz senden naber şeydam ne tatlı çıkmış kız ipek öyle resmimizide begenmişsin hemen facede sagol tatlım büyüdüler ya maşallah:119::124:
hehe beğenmemmiiiiii ben onu erkek yaaaa maşallahh bendende iyilik işte canım bildiğin gibi

Son düzenleme:
Oğluşum la uğraşmaktan nete hiç giremiyorum hele şu aralar çok kötü durumdayız diş dolayııyla galiba başka bişeymi var diye korkuyorum biraz kusma günde 4-5 kere kaka yapıyor ishalve ateş en son 38.5tu ve doktorumuzu aradık paranox fitil vermemizi söledi dün gece hiç uyumadık şimdide hafif ateşi var yükselirse calpol versem ağır gelirmi acaba fitili 6 gibi verdim

Birde kızlar bebeğimin şu aralar çok uyku problemi var diye zaditen damla verdi doktor kullananınız varmı acaba?

geçmiş olsun tatlım. parano fitil iyi gelir rahatlatır. ama calpol ve paranoxun içeriği aynı sanırım ikisini verme bence. fitil iyi geldiyse ondan kullan. ya çok zor dönemler yazık onlarada diş çıkarma dönemi biz 1tane çıkardık ama bitmiyoki huysuzlukları yenisi gelrkende aynı şeyler yaşanıyo. allah yardımcın olsun..
o damlayı ben duymadım canım.:S

Canım çok sağol evet çok zor zamanlar ama ben fitili akşam verdim ateşi sanki yine çıkıcak gibi birazdan yatacak gece rahat uyusun diye ateş düşürücü versem dedim ama tekrar bir fitil ağır olmazmı ne versem bilemedim

yakamoz tekrar fitil versende olur canım 6 saati geçmiş vermeyeli rahat uyusun kuzu..geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…