Oğluşum la uğraşmaktan nete hiç giremiyorum hele şu aralar çok kötü durumdayız diş dolayııyla galiba başka bişeymi var diye korkuyorum biraz kusma günde 4-5 kere kaka yapıyor ishalve ateş en son 38.5tu ve doktorumuzu aradık paranox fitil vermemizi söledi dün gece hiç uyumadık şimdide hafif ateşi var yükselirse calpol versem ağır gelirmi acaba fitili 6 gibi verdim
Birde kızlar bebeğimin şu aralar çok uyku problemi var diye zaditen damla verdi doktor kullananınız varmı acaba?
yakamoz tekrar fitil versende olur canım 6 saati geçmiş vermeyeli rahat uyusun kuzu..geçmiş olsun...
sağol canım verdim şimdi inşallah rahat uyur bende onu uyutup yatıyım iyigeceler hepinize
of yaaa sende bendensin desene...günaydın kızlar benim oğlusumda çok kusuyo yaa her yiyişinde azcık kusuyo ama günde 2 kere bazen 3 kere tüm midesini bosaltıyo çok kötü kusuyo kusuk temizlemekten usandım vallah çamasır makinası durmuyo
gecmis olsun vatozcum Nilay da ishal olduuuu yinee.ilac verdim bakalim etkisini gostericek mi...günaydn kızlr nasılsınzzz hafta sonu dısarı hiç cıkaamdkk oglmmaa baabsı grıp bulastrdı sanrm burnu akıyorduuu.. bizde evde otrdk kaldk dunde mısfr geldı ztnnn cıkamdkkk ..
ama buhaftasonu ankara yolları gozukyr oglusmlaa banaaa
herkese iyi haftalr dılıyorumm buaradaaa
günaydınn!!herkese iyi,sağlıklı,mutlubir hafta geçirmesini diliyorum..
of yaaa sende bendensin desene...
Yemek istese de tabagini sonuna kadar veremiyorum korkumdan.kusar diye.
Aslinda puturlu yiyemeyen cocuklar kusar ama ben puturlu veriyorum hep.ekmek,biskuvi,sogan,mandalina yaa nebileyim elinde herseyi yiyor masallah.ama gel gor ki yemek yerken cok kusuyor...biktim bende....acaba nedendir?ne zaman duzelir?bilmiyorum kiii
Gecmis olsun vatozcum nilay da ishal olduuuu yinee.ilac verdim bakalim etkisini gostericek mi...
Bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ilac suruyorum,kirmiziligi gecmedi henuz cok az gecti....cok kotuu yaaa.
Ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???
teşekkür ederim..yeni cicilerinizi güle güle kullanın annesi.sen de benim gibi kilo vermeye çalışıyorsun galiba.allah yardımcımız olsun.hangi takımdasın arkadaşım..
armut elma haşlanmış sebze koyuyorum canım ama genelde elma seviyor.kızlar sebze fılelerın ıcıne neler koyup cocugunuza verıyorsunuz şimdi eşimi gonderdım alıp gelecek oglum cok ıştahlı degıl hasta oldugu için en azından elıne bışeyler vereyım ıstıyorum sebze olarak ne koyuyorsunuz mesela ıcıne...
arkadaşlar siz mama sandalyeine oturtmayabaşladınız mı merak ettim?dr bize 8.9. ayda dedi
yemek istese de tabagini sonuna kadar veremiyorum korkumdan.kusar diye.
aslinda puturlu yiyemeyen cocuklar kusar ama ben puturlu veriyorum hep.ekmek,biskuvi,sogan,mandalina yaa nebileyim elinde herseyi yiyor masallah.ama gel gor ki yemek yerken cok kusuyor...biktim bende....acaba nedendir?ne zaman duzelir?bilmiyorum kiii
gecmis olsun vatozcum Nilay da ishal olduuuu yinee.ilac verdim bakalim etkisini gostericek mi...
bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???
canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyogünaydn kızlr nasılsınzzz hafta sonu dısarı hiç cıkaamdkk oglmmaa baabsı grıp bulastrdı sanrm burnu akıyorduuu.. bizde evde otrdk kaldk dunde mısfr geldı ztnnn cıkamdkkk ..
ama buhaftasonu ankara yolları gozukyr oglusmlaa banaaa
herkese iyi haftalr dılıyorumm buaradaaa
ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşumcanım bizimkinin de o dişleri digerlerinden daha kabarık ama önce alt dişler çıkar benimkinde olmuştu ateş kusma ishal hepsini yaşadık ememside normal korkma iyileşince düzelir iştahı
sağol canım verdim şimdi inşallah rahat uyur bende onu uyutup yatıyım iyigeceler hepinize
diştendir
dişler pırtlarken oluyo, bizimkindede olduu. merak etmeyn gecmiş olsunnnn
gece kaç kez veriyosun aptamil 2 yi ve ne kadar merak ettim canım
Sizede geçmiş olsun canım ama hem ishal hem kusması olduğu için ne yedirceğimi şaşırdım dün hep pirinçunundan mama yaptım belki iyi gelir diye bugünde haşlanmış patates mi versem normal sebze çorbasımı versem dokanırmı acaba.midesi bulandığınıda fark ediyorum mamasını yerken tiksinmiş gibi yapıyor.
Birde kızlar bana yardımcı olurmusunuz tartışma panosunda nickimi nasıl tanımlayabilirim
Canım geçmiş olsun.benim oğlumda cuma akşam ve gecesi ateşlendi en son fitille düşürdük ateşini.koltuk altlarına ayak tabanlarına ve kasıklarınada ıslak havlu koy annesi çıkarsa tekrar.ben fitilten sonra 6 saat falan ateş düşürücü verdim tekrar çıkmasın diye.ateş olayı gerçektende çok zormuş.inşallah bir an önce iyileşir kuzularımız
yemek istese de tabagini sonuna kadar veremiyorum korkumdan.kusar diye.
aslinda puturlu yiyemeyen cocuklar kusar ama ben puturlu veriyorum hep.ekmek,biskuvi,sogan,mandalina yaa nebileyim elinde herseyi yiyor masallah.ama gel gor ki yemek yerken cok kusuyor...biktim bende....acaba nedendir?ne zaman duzelir?bilmiyorum kiii
gecmis olsun vatozcum Nilay da ishal olduuuu yinee.ilac verdim bakalim etkisini gostericek mi...
bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???
LEYLA O1 bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?