2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım o damlayı netten baktımda allerjik bronşit,allerjik filam gibi etkileşimi var kızında bu rahatsızlıklar mı var?benim kızımda allerjik bronşiyal var ama dr bize vermedi...önümüzdeki ay allerji testi yapılıcak

günaydın kızlar benim oğlusumda çok kusuyo yaa her yiyişinde azcık kusuyo ama günde 2 kere bazen 3 kere tüm midesini bosaltıyo çok kötü kusuyo kusuk temizlemekten usandım vallah çamasır makinası durmuyo

günaydn kızlr nasılsınzzz hafta sonu dısarı hiç cıkaamdkk oglmmaa baabsı grıp bulastrdı sanrm burnu akıyorduuu.. bizde evde otrdk kaldk dunde mısfr geldı ztnnn cıkamdkkk ..
ama buhaftasonu ankara yolları gozukyr oglusmlaa banaaa
herkese iyi haftalr dılıyorumm buaradaaa

of yaaa sende bendensin desene...
yemek istese de tabagini sonuna kadar veremiyorum korkumdan.kusar diye.
aslinda puturlu yiyemeyen cocuklar kusar ama ben puturlu veriyorum hep.ekmek,biskuvi,sogan,mandalina yaa nebileyim elinde herseyi yiyor masallah.ama gel gor ki yemek yerken cok kusuyor...biktim bende....acaba nedendir?ne zaman duzelir?bilmiyorum kiii
gecmis olsun vatozcum Nilay da ishal olduuuu yinee.ilac verdim bakalim etkisini gostericek mi...
bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ilac suruyorum,kirmiziligi gecmedi henuz cok az gecti....cok kotuu yaaa.
ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???

ay kıyamam yaa nilayada geçmiş olsun cnm ben o pakettn kullnyrm memmnunm ama bırcok kısı memnun dııll cocgnda pişkyapmş gerci omurndee kızarklık azda olsa oluyor ama hıcbir bezde degsmedı bu durum sanrm butun bezlerde aynı problemı yasayacagız azda olsa diye değiştrmyrm artkkk

yeni cicilerinizi güle güle kullanın annesi.sen de benim gibi kilo vermeye çalışıyorsun galiba.allah yardımcımız olsun.hangi takımdasın arkadaşım..
teşekkür ederim..
aynen ya..
yaza kadar zayıflamam lazım. 80- 89 grubundayım ben.

armut elma haşlanmış sebze koyuyorum canım ama genelde elma seviyor.

arkadaşlar siz mama sandalyeine oturtmayabaşladınız mı merak ettim?dr bize 8.9. ayda dedi

canım 6.5 aylık oğlum..6 aylık oturdu.. iki gündür oturtuyorum mama sandalyesine gracconun sandalyesini aldım. çok rahat etti içinde.
asrın icadıymış bu mama sandalyesi diyorum başka bişi demiyorum

:80:canım benim emziriyorsan sütünden poposuna sür çook iyi geliyo hemen geçiyo tavsiye ederim..

kızlar selam,
face grubundan herkese msj yolladım ama buraya da yazayım,duymayan kalmasın:)

grubumuzun üye sayısı artıyor ama kim kimdir bilmiyoruz ve ısrarla nickini yazmayan üye sayısı çoğunlukta..
yavrularımızın fotoğraflarını paylaşıyoruz,hatta kendi fotoğraflarımızı yayınlıyoruz bunları tanımadığımız kişiler görsün istemeyiz sonuçta..
bu nedenle,26 ocak çrş günü akşama kadar tartışma panosundaki nicklerimiz başlığında nickini yazmayanların grup üyeliğini sonlandıracağız..

ve erkek profilleriyle talep yollayanları kabul etmiyoruz,bilginize..

biz bize kalalım ki paylaşımlarımızı rahat yapalım..

son olarak,her hafta bir bebişimizin ya da annesiyle bebişimizin fotoğrafını profil resmi yapacağız,isteyenler fotoğraf yollasınlar..

eşleri ya da başka sebeple profil açmayan arkadaşlar,bebişlerin adına açabilirsiniz hesabı..

yeni talep yollayanlar da lütfen nicklerini yazsınlar,aksi halde beklemede kalacaklar..

haziran bebekleri birlikte büyüyeceklerse,işmizi ciddiye alalım ama değil mi:82:

LEYLA O1 bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ilac suruyorum,kirmiziligi gecmedi henuz cok az gecti....cok kotuu yaaa.
ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???
[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım yediği birşeyin asiti bile pişik yaparmış.mertinde bezini bazen beyazından bazen diğerinden alıyordum farketmiyo.ama yeşil olanlar primanın eskisi daha güzel canım.beyazı ben pek beğenmedim hep dışına çıkıyordu kakası :))
canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyo meyve filesi aldım birde çok işe yaradı muzu yemeyen oğlum yemeye başladı ama heryerini batıra batıra
canım bizimkinin de o dişleri digerlerinden daha kabarık ama önce alt dişler çıkar benimkinde olmuştu ateş kusma ishal hepsini yaşadık ememside normal korkma iyileşince düzelir iştahı
ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşum

Son düzenleme:
sağol canım verdim şimdi inşallah rahat uyur bende onu uyutup yatıyım iyigeceler hepinize

Canım geçmiş olsun.benim oğlumda cuma akşam ve gecesi ateşlendi en son fitille düşürdük ateşini.koltuk altlarına ayak tabanlarına ve kasıklarınada ıslak havlu koy annesi çıkarsa tekrar.ben fitilten sonra 6 saat falan ateş düşürücü verdim tekrar çıkmasın diye.ateş olayı gerçektende çok zormuş.inşallah bir an önce iyileşir kuzularımız

diştendir
dişler pırtlarken oluyo, bizimkindede olduu. merak etmeyn gecmiş olsunnnn

Sizede geçmiş olsun canım ama hem ishal hem kusması olduğu için ne yedirceğimi şaşırdım dün hep pirinçunundan mama yaptım belki iyi gelir diye bugünde haşlanmış patates mi versem normal sebze çorbasımı versem dokanırmı acaba.midesi bulandığınıda fark ediyorum mamasını yerken tiksinmiş gibi yapıyor.

Birde kızlar bana yardımcı olurmusunuz tartışma panosunda nickimi nasıl tanımlayabilirim

gece kaç kez veriyosun aptamil 2 yi ve ne kadar merak ettim canım

vallahi gece kızım gündüz yediği gibi yemiyor.gece 11 gibi uykusunda 90 cc içiriyoruz.birde sabaha karşı 90 cc 3-4 civarı içiyor.gece iki sefer alıyor mama.mesela dün gece 2 saatte bir kalktım ama içmiyor.acıkmıyor demekki dedi doktorumuzda...

Son düzenleme:

tartışma panosunu tıkla nicklerimiz yazılı başlık çıkıyo onu tıkla,herkesin alt alta yazışı çıkıyo zaten cevap kısmına yaz adını nickini gönder ok.

İnşallah canım grçekten çok zor ateşi düşürmek bebişim uyusada uyumasada ben hiç uyuyamadım uykusunda flan çıkar diye hep yokladım biz bukadar zorlanırken onlar neler yaşıyor allah bilir

bezden olabilr canım bende beğenmedim o ürününü. hata dogumdan itibaren prima kullandık bu ay bıraktım ddeğiştirdiler içeirğini herhalde mail attım hatta. ipeğin kukusunda sivilce cıktı bi ton doktr krem verdide düzeldi bende evy baby aldım çok güzel şimdi iyi geldi eğer bundada olurda yıkanabilir organik bezlerden alıcam.
prima molfix huggies denedim evy babyden sonra baska ne var bakayım
bu arada ben mothercareden sudocrem almıstım cok memnunum geciriyo pişiği ondan al cnm netten bak ehrseye iyi geliyo. yüzüm bile sürüyorum

canım sizede gecmiş olsn ben baya oldu wee nın bır sulugu vardı aldımmm ucu boleuzn ınce gibi bişi eheh tarıfe bak omurr alstıı suyu ıcyrrr ama pratık bişi diil su az kalncaa kafasınııı cok kaldrması gerkyr cocuk onu daha nasıl yapsnn.. sen neyn alıstrma bardagını aldın.
valla sen kuaföru faaln halletttmşşn ne guzl ben bırkp gıdemyrm kuaforeee nolr nolmz buaraada omur hıc yernde durmuyor tv sehpasına tv ye tırmanmaya calsıyrr dolabı acıp ıcıne gırmeye clşyrr dun hıc saymadysa 5-6 kez dusuttt hemde bırnde kafası şiştiiii buzda koyamıyorzzz koca karı usulu ekmek koydu işe yaardıı morarmasını engelledııı nasıl basedecegz bılmyrm artık

canım yediği birşeyin asiti bile pişik yaparmış.mertinde bezini bazen beyazından bazen diğerinden alıyordum farketmiyo.ama yeşil olanlar primanın eskisi daha güzel canım.beyazı ben pek beğenmedim hep dışına çıkıyordu kakası :))

canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyo meyve filesi aldım birde çok işe yaradı muzu yemeyen oğlum yemeye başladı ama heryerini batıra batıra

ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşum [/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…