2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya , facebook'um yok kadınlar kulübü üzerinden nick yazıcağım bir yer yok mu?Profil düzenleme alanıma girdim orada bulurum diye orada da yok...nasıl yapcaz?

Arkadaşlar, şu KK nickleri yazma olayını nerde gerçekleştiricezzzzzzz...tartışma panosu nerdeeeeee?

kızlar gruba üyeyseniz zaten ilk sayfanızda üst tarafta tartışma bölümü var orayı tıklayınca nicklerimiz başlığı çıkıyor onuda tıklayın cvb kısmına yazın , zaten esraaa yazmış nasıl olcağını grubta

:80:canım benim emziriyorsan sütünden poposuna sür çook iyi geliyo hemen geçiyo tavsiye ederim..
yok canimmm nerdeee?

canım yediği birşeyin asiti bile pişik yaparmış.mertinde bezini bazen beyazından bazen diğerinden alıyordum farketmiyo.ama yeşil olanlar primanın eskisi daha güzel canım.beyazı ben pek beğenmedim hep dışına çıkıyordu kakası :))

canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyo meyve filesi aldım birde çok işe yaradı muzu yemeyen oğlum yemeye başladı ama heryerini batıra batıra

ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşum [/QUOTE]
yok bence bezden oldu cunku bugun degistim eski primaya donduk yesile.o cok iyiymiş.ama bu beyaz olani daha pahaliiii yaa
burda da var canim mothercare-de.alirim.tskler...

bizde yesil kutulu hic pisik yapmadi.cok memnundum.ilk defa boyle bisey yasiyorum.
hatta 1-2 sefer kakali uyudugu da olmustur(farketmemisim) ama yikadiktan sonra kizariklik bile olmazdi...neyse ki kizarikligi geciyor azaar azar.[/COLOR][/B]

yok bence bezden oldu cunku bugun degistim eski primaya donduk yesile.o cok iyiymiş.ama bu beyaz olani daha pahaliiii yaa

bizde yesil kutulu hic pisik yapmadi.cok memnundum.ilk defa boyle bisey yasiyorum.
hatta 1-2 sefer kakali uyudugu da olmustur(farketmemisim) ama yikadiktan sonra kizariklik bile olmazdi...neyse ki kizarikligi geciyor azaar azar.
[/QUOTE]

hihhih ben sana sütümden biraz sağıp kargoyla göndereyim gülnarcım
gerçi baya baya azaldı ama

bende iyiyim canim.güzel birseymis.ben bir arastirmaya gireyim mutlaka vardir.

canım geçicek işte bak merak etme... evet çok zor Allah kolaylık versin ama sonucu iyi olacak onu düşün.. bu arada ben de yürüteçden vazgeçtim canım.. sagol dr una sordugun için...

dr öyle dedi valla onun için daha almadık ama ben 6.aydan beri oturtuyorum az az alcam artık sizhangi marka kullanıyosunuz?

chicco polly bizimkisi canım. memnunuz..

Nilayim 8 ayini doldurduuuu....buyuyorrr cimcimemmmmmmmm

canım tebrikler... maşallah nilaya darısı başımıza...

kızlar dün markette pınar ın devam sütünü gördüm... 6. aydan sonra yazıyor ve demir magnezyum kalsiyum ilaveli yazıyor... bildiğimiz kutu süt gibi.. ama devam sütü yazıyor üstünde .. hiç kullandınız mı? ve nasıl kullanılır yani direk içirilebiliyor mu o ?

bir de babymix yoğurt kullanan var mı? bazen yoğurdum tutmuyor ya da dışarda oluyorum unutuyorum petekte :)... o zaman verilebilir mi acaba ? üstünde de evde yapılan yoğurttan daha faydalı yazıyor... :S

kızlar bir bebek odası hakkında birşey danışmak istiyorum...
biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?

günaydın canım.o devam sütlerine hiiiiiçççç yaklaşma.tamamen gereksiz bence.
bir de şekerim evde yapılan yoğurdu daha az faydalı gören zihniyetin direk yalancı olduğunu düşünüyorum ben.şimdi marka vermeyeyim [çok ünlü bir yoğurt markası]... nda eşi çalışan bir hanım yazmış biz asla hazır yoğurt eve sokmayız,sokamayız diye...sen bundan ne anlarsın şimdi.ben artık sadece küçüğe değil hepimize pastörize günlük sütten mayalıyorum yoğurdumuzu.güvenilir bir mandıra bulsam tamamen doğalına geçeceğim.yoğurdunun tutması için maya miktarını arttır.ben öyle yaptım şimdi taş gibi oluyor yoğurdum.

bizim sabit yatağımız var ama hala park yatağında yatıyor.bir ay önce alt kısma aldım.odası hazır kurulu ama hala bizimle.gece çok mızıkladığı için odasına alamam daha herhalde.bir de o büyüyen yataklardan alanlar sonradan hep pişman oldular.çocuk biraz büyüyünce değiştirip bazaya geçtiler.istersen şimdi 4-5 yaşına kadar kullanacağı bir beşik al sonra benim gibi genç odasına geçersin.bebeksi eşyaları büyüyünce istemiyorlar çünkü.

Canım ya , facebook'um yok kadınlar kulübü üzerinden nick yazıcağım bir yer yok mu?Profil düzenleme alanıma girdim orada bulurum diye orada da yok...nasıl yapcaz?

cnm face hesabın olması lazım yoksaaa nıck yazmana gerek yok.face de bırbırını ekleyenler ıcın gecerlı o tanınmak acısından

hatta 1-2 sefer kakali uyudugu da olmustur(farketmemisim) ama yikadiktan sonra kizariklik bile olmazdi...neyse ki kizarikligi geciyor azaar azar.
[/QUOTE]

leylacım yesıl kutu hangısı yaa primannmıı
buarada tebrıkler niloşumaaaa

ben buyuyen karyola aldım amadaha kullanamdk gece cok uyanyr odasınaa gecıremeyz daha uznca bır sureee park yatkla yanmzdfa yatyr uff uff

canım biz baby hope un bebek odasını oldık büyüyen karyolalı ve sallanıyor çok memnunuz.doğduğundan beri odasında yatıyo yatak odasıyla yan yana hemen geliyorum sesini duyup.sallanandan aldık çünkü gece azıcık bende sallamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…