Canım ya , facebook'um yok kadınlar kulübü üzerinden nick yazıcağım bir yer yok mu?Profil düzenleme alanıma girdim orada bulurum diye orada da yok...nasıl yapcaz?
Arkadaşlar, şu KK nickleri yazma olayını nerde gerçekleştiricezzzzzzz...tartışma panosu nerdeeeeee?
Nilayim 8 ayini doldurduuuu....buyuyorrr cimcimemmmmmmmm
yok canimmm nerdeee?:80:canım benim emziriyorsan sütünden poposuna sür çook iyi geliyo hemen geçiyo tavsiye ederim..
LEYLA O1 bi de dun evde yoktum sabahtan aksama kadar.kizma bakici bakti.o gitti ve gece yatirinca bezini degisiyordum bi baktim kipkirmiziiiiiiiiiiiiii pisik olmusss oyle kotu kiii oturamiyor bas bas bagiriyor.herhalde gec degismis kakasini......deli olucam sinirden yaaa
ilac suruyorum,kirmiziligi gecmedi henuz cok az gecti....cok kotuu yaaa.
ayrica su beyaz kutudaki primalardan almistikkk acaba ondan olabilirmi?ilk defadir kullaniyoruz derisni o tahris edebilir mi???
burda da var canim mothercare-de.alirim.tskler...bezden olabilr canım bende beğenmedim o ürününü. hata dogumdan itibaren prima kullandık bu ay bıraktım ddeğiştirdiler içeirğini herhalde mail attım hatta. ipeğin kukusunda sivilce cıktı bi ton doktr krem verdide düzeldi bende evy baby aldım çok güzel şimdi iyi geldi eğer bundada olurda yıkanabilir organik bezlerden alıcam.
prima molfix huggies denedim evy babyden sonra baska ne var bakayım
bu arada ben mothercareden sudocrem almıstım cok memnunum geciriyo pişiği ondan al cnm netten bak ehrseye iyi geliyo. yüzüm bile sürüyorum
ay kıyamam yaa nilayada geçmiş olsun cnm ben o pakettn kullnyrm memmnunm ama bırcok kısı memnun dııll cocgnda pişkyapmş gerci omurndee kızarklık azda olsa oluyor ama hıcbir bezde degsmedı bu durum sanrm butun bezlerde aynı problemı yasayacagız azda olsa diye değiştrmyrm artkkk
daha nice 8lere 88lere inşallah sağlıkla büyüsün bebişin
masallah cimcimeyeee...darısı bizimkilerin başına
yok canimmm nerdeee?
canım yediği birşeyin asiti bile pişik yaparmış.mertinde bezini bazen beyazından bazen diğerinden alıyordum farketmiyo.ama yeşil olanlar primanın eskisi daha güzel canım.beyazı ben pek beğenmedim hep dışına çıkıyordu kakası :))
canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyomeyve filesi aldım birde çok işe yaradı muzu yemeyen oğlum yemeye başladı ama heryerini batıra batıra
ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşum
bende iyiyim canim.güzel birseymis.ben bir arastirmaya gireyim mutlaka vardir.selam canım iim sen naılsın ?
canım meyveyi içine koyuosun bebiş emerek alıyo suyunu vs.. file seklinde minik bişe bak böyle
bu linkten yapıyoruz canım altta yazışma yeri var..
yada şöyle dene sayfayı aç tartışma sekmesine tıkla ord nicklerimiz bölümü var..
SLM kızlar...yeni yeni girebildim haftasonu kızdan hiç fırsat bulamadım. cts ortopedi doktorundaydık 1 ay daha bandajlarımız takılı kalacak(( okadar da umutlanmıştım.neyse buna şükür...1 ay sonunda bir boy büyük beze geçin ve 1 ay boyunca çift kullanıp tekrar muayeeneye gelin dedi.yani 1 ay bandaj sonrada 1 ay çift bez kullanıp kurtulacağız inş... arkadaşlar ilginizden dolayı tek tek hepinize teşşeküür ederim. hasta bebişlerimize geçmiş olsun,iyileşen bebişlerimizede gözünüz aydın olsun.
Bende keçi sütünden yoğurdunu mayalayıp veriyorum.Ve biz 3,5 aylıkkenn yoğurda başladık.sürekli dr.kontrolündeyiz bence hiç bir şey olmaz canınızı sıkmayın kızlar...bu arada ortopedi dr.özellikle yürüteci sordum ve kesinlikle onaylamıyor kız-erkek farketmiyormuş,herşeyin doğalından yanayım dedi.
dr öyle dedi valla onun için daha almadık ama ben 6.aydan beri oturtuyorum az az alcam artık sizhangi marka kullanıyosunuz?
kızlar dün markette pınar ın devam sütünü gördüm... 6. aydan sonra yazıyor ve demir magnezyum kalsiyum ilaveli yazıyor... bildiğimiz kutu süt gibi.. ama devam sütü yazıyor üstünde .. hiç kullandınız mı? ve nasıl kullanılır yani direk içirilebiliyor mu o ?
bir de babymix yoğurt kullanan var mı? bazen yoğurdum tutmuyor ya da dışarda oluyorum unutuyorum petekte :)... o zaman verilebilir mi acaba ? üstünde de evde yapılan yoğurttan daha faydalı yazıyor... :S
kızlar bir bebek odası hakkında birşey danışmak istiyorum...
biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?
Canım ya , facebook'um yok kadınlar kulübü üzerinden nick yazıcağım bir yer yok mu?Profil düzenleme alanıma girdim orada bulurum diye orada da yok...nasıl yapcaz?
yok canimmm nerdeee?
canım yediği birşeyin asiti bile pişik yaparmış.mertinde bezini bazen beyazından bazen diğerinden alıyordum farketmiyo.ama yeşil olanlar primanın eskisi daha güzel canım.beyazı ben pek beğenmedim hep dışına çıkıyordu kakası :))
canm benim geçmiş olsun.mertte hala düzelmedi ,öksürük devam.ateş olayı geçti çok şkürde.bende hafta sonu kendime ayıracaktım babası dün kıyamadı bana sen çık ben bakarım merte dedi.bende çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptım.merte alıştırma bardağı aldım suyu içsin diye benim oğlan benden başka bir şeyi emmeyecek sanırım.emmeyince bardağın başını su gelmiyomeyve filesi aldım birde çok işe yaradı muzu yemeyen oğlum yemeye başladı ama heryerini batıra batıra
ay inşallah canım alt dişler çıksın önce yoksa vampir gibi olacak oğluşum
biz artık odasını ayırmayı düüşünüyoruz.. odasını almamıştık şimdi almak istiyoruz.. dün baktık odalara.. büyüyen karyolalı olanlar var onlar kullanışlı heralde.. yalnız onların da bir sallanan bir de sallanmayanları var.. sallanan mekanizmalı olanların yatak eni 70 cm diğeri 80 cm .. ayberk gece uyandığı zaman mesela aç değilse ya da emmek istemiyorsa hafif sallayınca tekrar dalıyor uykusuna .. park yatak kullanıyoruz su an bu arada.. çok kararsız kaldık sallanan dar geldi bize çünkü karyola büyüdüğünde 80 cm olan daha kullanışlı olur heralde.. ama sallamadan da nasıl yapcaz? :) gerçi sallanmayı bırakmamız da lazım ama nasıl? bana fikir verirseniz sevinirim çok kafamız karıştı hangisini alacagız?
tebriklerrr canımmmm
maşallah niloşaa
cnm tarhananııı hazrldm ama her sabah unutyrm yafsss işe getrmeyı burda kargocumuza vercmm cok ozur dılermm ama yrn unutmuccmm sözzzz=)ip baglıcm parmagımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?