2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SLM kızlar...yeni yeni girebildim haftasonu kızdan hiç fırsat bulamadım. cts ortopedi doktorundaydık 1 ay daha bandajlarımız takılı kalacak(( okadar da umutlanmıştım.neyse buna şükür...1 ay sonunda bir boy büyük beze geçin ve 1 ay boyunca çift kullanıp tekrar muayeeneye gelin dedi.yani 1 ay bandaj sonrada 1 ay çift bez kullanıp kurtulacağız inş... arkadaşlar ilginizden dolayı tek tek hepinize teşşeküür ederim. hasta bebişlerimize geçmiş olsun,iyileşen bebişlerimizede gözünüz aydın olsun.
Bende keçi sütünden yoğurdunu mayalayıp veriyorum.Ve biz 3,5 aylıkkenn yoğurda başladık.sürekli dr.kontrolündeyiz bence hiç bir şey olmaz canınızı sıkmayın kızlar...bu arada ortopedi dr.özellikle yürüteci sordum ve kesinlikle onaylamıyor kız-erkek farketmiyormuş,herşeyin doğalından yanayım dedi.

[/QUOTE]
vatozum ipeğinde wee nin suluğu var rahatça içio ondan silikon oldugu içnde dişlerini kaşıyo :))

sizede geçmiş olsun. yürüteçe bende karşıydım ama ipek çok sevdi emeklemek hiç istemiyo sürekli yürümek istiyo ayakta yürütmek zorunda kalıyorum kolları acır diye korktm. zaten günde toplasam 20 dk biniyodur. çok fazla bekletmemeye çalışıyorum bend.

slm cnm ne oldu kacırdım sanırm ama geçmiş olsunnn

canım çok geçmiş olsun hiç korkma sonunda geçicek,birazdaha sabırr.çok zor şu annelik yaaa(

leyloşcum prima nın beyazı bizdede pişik yaptı,çok kötüymüş.herkesde aynısı yaşanmış.ondan olabilir,diş çıkarırken kaksındaki astte pişiriyor.ben normal prima aktif kullanıyorum.2 defadır 5 numara alıyoruz.4 numara bacaklarımızı çok sıkıyordu,5 daha iyi.

slm arkadaslar umarim herkes iyidir.arkadaslar birsey merak ettim bu meyve filesi ne oluyor
selam canım iim sen naılsın ?
canım meyveyi içine koyuosun bebiş emerek alıyo suyunu vs.. file seklinde minik bişe bak böyle

kızlar tartışma panosunda nicklerimizi nasıl tanımlıyoruz yardımcı olurmusunuz

bu linkten yapıyoruz canım altta yazışma yeri var..
yada şöyle dene sayfayı aç tartışma sekmesine tıkla ord nicklerimiz bölümü var..

Son düzenleme:
seydam yasakkkk kıss galıba yazmaa

Arkadaşlar, şu KK nickleri yazma olayını nerde gerçekleştiricezzzzzzz...tartışma panosu nerdeeeeee?

canım ateşein bukadar ateş yapacagını zannettmıyorum doktora gıdın bence cocugun boğazı şişmiş olabilir benım oglumda aynı boyleydı doktora goturduk bogazı şişmiş

dr öyle dedi valla onun için daha almadık ama ben 6.aydan beri oturtuyorum az az alcam artık sizhangi marka kullanıyosunuz?

chicconun ki bizimki 3 kademeli zaten onlar,ben 5.ayda başladım koymaya.ilk yatar vaziyette sonra yarım şimdide tam oturuyo .kullanması çok rahat günü mutfakta geçen için

Facebook'a Hoş Geldin
bu linkten yapıyoruz canım altta yazışma yeri var..
yada şöyle dene sayfayı aç tartışma sekmesine tıkla ord nicklerimiz bölümü var..

Canım ya , facebook'um yok kadınlar kulübü üzerinden nick yazıcağım bir yer yok mu?Profil düzenleme alanıma girdim orada bulurum diye orada da yok...nasıl yapcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…