2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım.... :) özledik seni... nasıl gidiyor okul?

canım onu ben de düşündüm ama park yatagı o kadar uzun süre kullanamayacagız sanırım.. şimdiden gıcırdıyor sallarken bazen .. bir an önce odasına alışsın istiyoruz...

biz de alırsak 4 kapılı dusunuyoruz canım...

şenaycım seni görüyorum naber canım?türker nasıl?

iyiyim zasacım sen nasılsın türker iyi maşallah şimdi yazıyorduk ıkı koltugun arasına gırmış cıkamayınca bagırıyordu onu cıkardımprensesimiz nasıl kuzucuk iyi mi?

leylacım yesıl kutu hangısı yaa primannmıı
buarada tebrıkler niloşumaaaa

ben buyuyen karyola aldım amadaha kullanamdk gece cok uyanyr odasınaa gecıremeyz daha uznca bır sureee park yatkla yanmzdfa yatyr uff uff [/QUOTE]

tesekkur ederim canim
yesil kutu derken ben bunu aliyorum valla yesil diyorum hep :S

tebriklerrr canımmmm
maşallah niloşaa

maşallahhh nilayıma benimm anesii,kocaman oolduuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
tesekkur ederiz teyzeleri..

hihhih ben sana sütümden biraz sağıp kargoyla göndereyim gülnarcım
gerçi baya baya azaldı ama [/QUOTE]

ne iyi olurdu
valla 1 ay da olsa 1 kere bile mama vermeden yalnizca anne sutuyle beslemeye raziydim.., ama 1 gunumuz bile mamasiz gecmedi malesefff.....desmeee yaramiiii
maasallahhh, 80 lere insaallahhhh
amin canim,coksaol

biz senin kıza talibiz ona göre:)))))))))))))))))))))))))))) yaaaaaaaaaaa çok beğeniyorum ben ya. herhalde oğlumda beğenir.:))))))))))))))))))))))))))))
çok güzel bir ışıltısı var.

hehehe kızımın talipleri çokkkk
aşındırcaksınız kapımı yok ölee hemen vermekkk kız evi naz evii
teşekkürler canım
bebeklerin hepsi böyle ışıl ışıl

iyiyim zasacım sen nasılsın türker iyi maşallah şimdi yazıyorduk ıkı koltugun arasına gırmış cıkamayınca bagırıyordu onu cıkardımprensesimiz nasıl kuzucuk iyi mi?
sağol canım bende iyiyim,ada'da iyi napsın Türker'den kalır yanı yok.şuan masanın altını yokluyor,hersabah ondan önce kalkıp evi siliyorum,yavaş yavaş emeklemeye başladı,zor oluyor:)
günaydın kızlar.bebeklerimizle hayırlı bir gün olsun inşallah...

günaydınnn banusultannnnnnnnnnnnnnnn!!!

sana da canım.nasılsın.ada böceği ne yapıyor.benim ki yürütecinde zıpzıp zıplıyor şimdi.bir yandan kar atıştırıyor.ben de yazın,güneşin,denizin hayalini kuruyorum.

MERHABA CANIM... bence sallanmayanı al şurada daha ne kadara kadar sallanırki büyüyorlar artık sallanmayanada bir süre sonra alışır.oyüzden kararsız kalma.benim bir arkadaşım aynı problemden dolayı sallanan aldı ve darlığından dolayı sonra sıkıntı çekti.çocuklar büüyüyünce bile geniş rahat yatak istiyorlar.3,5 yaşında kızı başladı ben dönemiyorum düşerim demeeye:))) mecburen yeni yatak aldılar.bizimde odamız yok,kocişle geçenlerde çilek mobilyaya şöyle bir bakınmıştık.çok fazla bebeksi oda düşünmüyoruz,birkaç yıl rahat kullanabileceği tarz bişeyler bakınıyoruz.çok hoş odalar var.birde şuanda her ay doğum günü çocuklarına %25 kampanyaları var bir ara bakın oraya isterseniz.

saol cnm nasılsın?

iyim canmm sağol.iş-ev arası mekik dokuyoruz vallahi.kk sürekli açık oluyor ama arada bakamadığğım zamanlarda oluyor.iş yerinde olunca malum yoğunlukla unutuyorum...senin bebiş nasıl?hızla büyümeye devam???

benmde aynı cnm ev iş koşşturmacaaaa kk cok harktlı dııl ztn yaaaa eskısı gıbı=)oyuzdn daha kolay takıp edıyorum=) böle araad sırada iştee=)

sana da canım.nasılsın.ada böceği ne yapıyor.benim ki yürütecinde zıpzıp zıplıyor şimdi.bir yandan kar atıştırıyor.ben de yazın,güneşin,denizin hayalini kuruyorum.

banu sultan yazdığın iletiyle benide şimdi hayal kurmaya sürükledin.şu yaz gelsede montları kazakları kaldırsak tirill tiril giyinsek yine.bebişlerimizi parklara götürsek of of off,,,yazı dört gözle bekliyoruz ....

benmde aynı cnm ev iş koşşturmacaaaa kk cok harktlı dııl ztn yaaaa eskısı gıbı=)oyuzdn daha kolay takıp edıyorum=) böle araad sırada iştee=)

evt öğleden sonra 2-3 sayfa ancak ilerliyor.neden hareket yokki acaba.gerçekten çok sakinn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…