2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese! bu yemek konusunu bir ben dert ediyorum zannediyordum demekki ortak sorunmuş bu da.. çalışmayı bıraktığımdan beri evde yemek yap, evi temizle, bebişin yemeklerini hazırla, onunla oyunlar oyna, ütü yap falan filan derken çooookkkkk yoruluyorum... işte çalışmak ne rahatmış yaaa sadece kafa yoruyorsun ama en azından bedenin dinlenmiş oluyor.. ben 31 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bu kadar bel-sırt ağrısı,baş ağrısı vs hissetmemiştim.....

facebookda bebişleri izlemek çok güzel.. maşallah hepsine... annelerine de maşallah.. yalnız bu arada kk'daki nicki ne bilmiyorum ama sürekli seçimlerle ilgili propaganda mailleri yollayan bir arkadaşı listemden çıkardım... hem kişisel mail adresim hem de facebook daki mesaj panosu bu tip maillerle dolmuş, çokkkkk sinirlendim ve 2010 haziran anneleri topiğinin bu tip propagandalar için kullanılmasını yanlış buluyorum... bilmiyorum size de bu tip mailler ve mesajlar geliyor mu???

bende dün 5 numara aldım diğeri biraz bacaklarını sıkıyordu oglumun.evet desen değişmiş dokusu değişmiş sanki

yeşil puantiyerli olmuş bende ilk doğduğundan beri hiç değiştirmedim hep primanınkini kullandım buna rağmen dün eşim yanlış almış 3 numarasını almış bezlerken farkettim biraz sıkıyo ama kullanıcam artık birde çok büyük paket almış... kakasını yaptınmı bezden çıkıyo sırtına kadar sık sık değiştiriyorum çabuk bitsin diye

Son düzenleme:
herkesin ortak sorunu ne yemek yapsam ama mutlaka aksama yapiliyor yani aksama kadar ne yapacagin belli bile olmasa bir sekilde o yemek hazir oluyor buda kadinin gücü sanirim.bana sadece esraanin nicklerle ilgili maili geldi oda herkese geldi sanirim.

canım annemler akçaydalar.negüzel bak belki yazın sizide görrüz belli olmaz:)yakınmı bilmiyorum tabi.ya biz çok gezeriz normaldede,bbeğimde bana benziyor:)gerçi babamızda öyle:)negüzel bişey kardeşi olası,çok şanslılar.afferimablasına ne güzel hiç kıskanmıyor demek.maşşallah onlara.

sormayın yaaa,çalışmak daha iyiymiş valla.canım iyi yapmışsın silmekle ne o öylee.:2:

canım bizimki bezden değil huy etti her yapışı direk sırtına millet popodan temizler kakayı ben sırttan

bende çorba yaptım patates havuç kıyma bide pırasa koydum. geçenlerde yine byle yaptım çorbayı tuzsuz tereyağı koymuştum yemedi hiç bu defa tuzlu tereyağından koydum 1 kase içti tabi tuzlu dediysemde aşırı değil tuzsuz nasıl yenecek bu çorbalar ya tövbe yarabbim ben tadına bile bakamadım şimdi diyeceksiniz onlar tuzun tadını bilmiyo ama damak tadı diye bişey var yani

canım bizimki bezden değil huy etti her yapışı direk sırtına millet popodan temizler kakayı ben sırttan

yine sırtına kadar yapmış kıyafet dayanmıyo vallah banyo yaptırdım yedirdim az önce uyuttum kusuk bi yandan temizle kaka biyandan temizle offf offff

benimkide tuzsuz yemiyo sebze çorbalarını çay kasığının ucunla koyuyorum ozaman yiyo vücudun tuzada ihtiyacı var biraz

tüm atletlerimiz sürekli çamaşır suyunda ::)))))

evet ya hep çamaşır suyunda beyaz kıyafetleri önlükleri el bezleri ellerim her gün çamasır suyunda eldiven takmayı unutuyorum sürekli seri halde hızlı hızlı iş yapıyorum tüm gün bos vaktim yok gecede her kalkışımda kremliyorum

Son düzenleme:
benim yiyesim geldi tarifini okuyunca :) hemen yarın yapacam.bizimde toğga çorbamız var oğlum çok seviyo onu vereyim.
yoğurtu yapacağınız ölçüde ayran yapın koyu olacak ama,bir çay bardağı döğme önceden haşlayın ama,istediğiniz miktarda ıspanak,kabak doğranacak,birde nohut konulabilir.tuzu siz ayarlayın.kaynadıktan sonra 10 dakka ocakta bekletin ve alın.bu bizim içtiğimiz yöresel bir çorba ,oğlum çok seviyor tavsiye ederim

hehe bir zamanlar ben öyleydim.çok şükürki kakası ek gıdayla biraz katılaştı ve az yapar oldu.çok çıtçıtlı badi attım :93: napim yıka yıka lekesi çıkmıyo usanmıştım annelerimiz iyi dayanmışlar bezleri yıkamaya.birde annem anlatır abimin benim kız kardeşimin doğu arka arkaya olmuş,boklu belekleriniz bir birine karışırdı der hep

ayyyyyyyy okul zor değil de bu yol beni öldürecek valla. hergün git gel 2 saat. 8 sene oldu şu ayvacık çanakkale arası yol hiç kısalmadı valla. asfaltlar eskidi bizim sayemizde. asıl ben 2. sdönem yorulacağı. şimdi annem burda geliyorum yemek hazır ev temiz. süper valla. derslerde yok okuldada yorulmuyorum.amaaaaaaaaaaaa 2. dönem hem okul yorucu olacak hem ev. hepsine nasıl yetşirim bilemiyorum.ama sizleri özlüyorum. takipte edemiyorum. işte böyyyyyyyyyyyleeeeeee.

canm oyle bir biliyolar ki tadiniiiii....
Nilay mesela sarimsak kokusu,brokoli kokusunu ve tadini sevmiyor.
tuzsuz bisey diline surmezzz asla da surmedi. daha tuzla tanismamisdi bile tuzsuz vermeye calisiyordum 2 kasik sonra oguruyordu...
yumurtali ispanak,tarhana ve karabugday kattigim corbalari yiyor...

haa tamam leylacm ben hem bunu hemde krem rengı olndn karısk kullnıyorm buda cok guzzlll
buaradaa herkseee gunaydın annişler nasılsınızzzz?

bende bu bezi kullanıyorum ama 4 numarasını

bende asla beyaz paket almam....pisik yapiyor yaaa kizimiii.kipkirmizi oluyor.

kizlar yarin nilayi doktora goturcem.3 gundur ishal gibiii kaka yapiyor boylee civikkk...
bugun mesela 6-7 kere yapti...ilac da veriyorum ama etkisi hic yok.
yain kakasindan bi tahlil yaptiralim bakalim neyi varr...
insallah bisey cikmaz dua edin nolurrr
cok da ishtahsizzzz yedigi herseyi kusuyorrr
kusuk temizlemekten usandimmm

Maba kızlaar nasılsınız.Bebeişler bezleri çok dolduruyor anlaşılan.Oğlumda aynı bi kaka yapıyor üst baş değişiyo banyo yapıyoruz öyle temizleniyor.

Kızlar aranızda bebekle otobüs yolculuğu yapan varmı.Karneleri verleim miniklere nasipse haftasonu çanakkaleye gidiyoruz.İstanbul çanakkale arası 5.5-6 saat.Aslında uçakla gidecektik ama avrupa yakasındaki seferleri kalkmış.İnşallah sorunsuz gideriz.

Okuldaki yaramazlarıma tatil ödevi hazırlamam gerekiyor.Sizleri ve bebişleri öptüm.

geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur.Ben rotavirüsü aşısı yaptırdım o sanırım engelliyormuş.Sen yaptırmışmıydın?Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…