ya bende yeşil paketi kullanıyorum ama 2 dir alıyorum deseni ve kalınlığı değişmiş sanki daha ince olmuş şimdi ben de 4 numara kullanıyorum
hosbulduk canim.nasilsin gecmis olsun yegenine.bende pek durmuyorum net acik ama ben hep bir yerlerdeyim ara ara bakiyorum.hosgeldin canım benimde ablam gelmis yeğen hasta bi bakayım onlara ama sayfa acık duruyo :)arada bakarım
aynen zasacim benide geriyor su yemek isi.bugün ne yapsam,bugün ne yapsam,:44:yaptiktan sonra yarini düsünüyorum yarin ne yapsam:44: diye.öffff pöfff ginaaa geldi artik .ohh ne güzel valla gezin bol bol sefaniz olsun canim.burada bir konu var"aksama ne yemek var"diye bazen oraya bakiyorum fikir ediniyorum iyi oluyor.
bende dün 5 numara aldım diğeri biraz bacaklarını sıkıyordu oglumun.evet desen değişmiş dokusu değişmiş sanki
herkesin ortak sorunu ne yemek yapsam ama mutlaka aksama yapiliyor yani aksama kadar ne yapacagin belli bile olmasa bir sekilde o yemek hazir oluyor buda kadinin gücü sanirim.bana sadece esraanin nicklerle ilgili maili geldi oda herkese geldi sanirim.Selam herkese! bu yemek konusunu bir ben dert ediyorum zannediyordum demekki ortak sorunmuş bu da.. çalışmayı bıraktığımdan beri evde yemek yap, evi temizle, bebişin yemeklerini hazırla, onunla oyunlar oyna, ütü yap falan filan derken çooookkkkk yoruluyorum... işte çalışmak ne rahatmış yaaa sadece kafa yoruyorsun ama en azından bedenin dinlenmiş oluyor.. ben 31 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bu kadar bel-sırt ağrısı,baş ağrısı vs hissetmemiştim.....
facebookda bebişleri izlemek çok güzel.. maşallah hepsine... annelerine de maşallah.. yalnız bu arada kk'daki nicki ne bilmiyorum ama sürekli seçimlerle ilgili propaganda mailleri yollayan bir arkadaşı listemden çıkardım... hem kişisel mail adresim hem de facebook daki mesaj panosu bu tip maillerle dolmuş, çokkkkk sinirlendimve 2010 haziran anneleri topiğinin bu tip propagandalar için kullanılmasını yanlış buluyorum... bilmiyorum size de bu tip mailler ve mesajlar geliyor mu???
canım annemler akçaydalar.negüzel bak belki yazın sizide görrüz belli olmaz:)yakınmı bilmiyorum tabi.ya biz çok gezeriz normaldede,bbeğimde bana benziyor:)gerçi babamızda öyle:)negüzel bişey kardeşi olası,çok şanslılar.afferimablasına ne güzel hiç kıskanmıyor demek.maşşallah onlara.kız ben de balıkesirdeyim.annenler merkezde mi..ben bandırma dayım.sen leyleği havada mı gördün ayol bu ne yoğun tatil planı.ben bu kadar gezince bavulları camdan atarım herhalde.en sevmediğim iş kırıştırmadan bavul yerleştirip toplamak.zaten bütün evi götürüyorum bir yere giderken.
ay teyzesi kızlarım birbirine aşık.ablası okuldan gelince evde sevinç çığlıkları kopuyor.ablası da zor değiştiriyor üstünü,lavabodan fırlayarak koşuyor kardeşine.onlara baktıkça bir tane daha doğurmak istiyorum.içim gidiyor.büyük kızım tam afet ya.bazen onun da kardeşi kadar küçük olduğuna inanamıyorum. .şimdi 2. sınıf karnesini alacak yavrum.
aynen zasacim benide geriyor su yemek isi.bugün ne yapsam,bugün ne yapsam,:44:yaptiktan sonra yarini düsünüyorum yarin ne yapsam:44: diye.öffff pöfff ginaaa geldi artik .ohh ne güzel valla gezin bol bol sefaniz olsun canim.burada bir konu var"aksama ne yemek var"diye bazen oraya bakiyorum fikir ediniyorum iyi oluyor.
Selam herkese! bu yemek konusunu bir ben dert ediyorum zannediyordum demekki ortak sorunmuş bu da.. çalışmayı bıraktığımdan beri evde yemek yap, evi temizle, bebişin yemeklerini hazırla, onunla oyunlar oyna, ütü yap falan filan derken çooookkkkk yoruluyorum... işte çalışmak ne rahatmış yaaa sadece kafa yoruyorsun ama en azından bedenin dinlenmiş oluyor.. ben 31 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bu kadar bel-sırt ağrısı,baş ağrısı vs hissetmemiştim.....
facebookda bebişleri izlemek çok güzel.. maşallah hepsine... annelerine de maşallah.. yalnız bu arada kk'daki nicki ne bilmiyorum ama sürekli seçimlerle ilgili propaganda mailleri yollayan bir arkadaşı listemden çıkardım... hem kişisel mail adresim hem de facebook daki mesaj panosu bu tip maillerle dolmuş, çokkkkk sinirlendimve 2010 haziran anneleri topiğinin bu tip propagandalar için kullanılmasını yanlış buluyorum... bilmiyorum size de bu tip mailler ve mesajlar geliyor mu???
yeşil puantiyerli olmuşbende ilk doğduğundan beri hiç değiştirmedim hep primanınkini kullandım buna rağmen dün eşim yanlış almış 3 numarasını almış bezlerken farkettim biraz sıkıyo ama kullanıcam artık birde çok büyük paket almış... kakasını yaptınmı bezden çıkıyo sırtına kadar sık sık değiştiriyorum çabuk bitsin diye
canım bizimki bezden değil huy etti her yapışı direk sırtına millet popodan temizler kakayı ben sırttan
anen canım kıyafet yetişmez oldu artık :)
canım bizimki bezden değil huy etti her yapışı direk sırtına millet popodan temizler kakayı ben sırttan
bende çorba yaptım patates havuç kıyma bide pırasa koydum. geçenlerde yine byle yaptım çorbayı tuzsuz tereyağı koymuştum yemedi hiç bu defa tuzlu tereyağından koydum 1 kase içti tabi tuzlu dediysemde aşırı değil tuzsuz nasıl yenecek bu çorbalar ya tövbe yarabbim ben tadına bile bakamadım şimdi diyeceksiniz onlar tuzun tadını bilmiyo ama damak tadı diye bişey var yani
tüm atletlerimiz sürekli çamaşır suyunda ::)))))
benim yiyesim geldi tarifini okuyunca :) hemen yarın yapacam.bizimde toğga çorbamız var oğlum çok seviyo onu vereyim.kızlar benim yaptığım bir çorba tarifim var kızım çok seviyo bu çorbayı tarifini yazıym belki yaparsınız bebişleriniz sever
1 tane kereviz
1 tane patates
2 tane havuç
4 yaprak ıspanak
1 küçük baş soğan
1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı kıyma
1 yemek kaşığı sıvı yaş
1 tatlı kaşığı salça
YAPILIŞI:
YAĞI TENCEREYE KOYUN ARDINDAN KIYMAYI BİRAZ KAVURUN SONRA İNCE DOĞRANMIŞ SOĞANI KOYUN KAIYMAYLA BİRAZDA ONU KAVURUN SONRA KÜP KÜP DOĞRANMIŞ BÜTÜN SEBZELERİ KOYUN KAVURUN ÜZERİNE SICAK SUYU EKLEYİP YIKADIĞIMIZ MERCİMEKLERİDE İLAVE EDİN 45 DAKİKA KADAR PİŞİRİN İSTERSENİZ 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ ATIN BEN ATIYORUM BEBİŞLERE AFİYET OLSUN...:)
evet ya hep çamaşır suyunda beyaz kıyafetleri önlükleri el bezleri ellerim her gün çamasır suyunda eldiven takmayı unutuyorum sürekli seri halde hızlı hızlı iş yapıyorum tüm gün bos vaktim yok gecede her kalkışımda kremliyorum
ayyyyyyyy okul zor değil de bu yol beni öldürecek valla. hergün git gel 2 saat. 8 sene oldu şu ayvacık çanakkale arası yol hiç kısalmadı valla. asfaltlar eskidi bizim sayemizde. asıl ben 2. sdönem yorulacağı. şimdi annem burda geliyorum yemek hazır ev temiz. süper valla. derslerde yok okuldada yorulmuyorum.amaaaaaaaaaaaa 2. dönem hem okul yorucu olacak hem ev. hepsine nasıl yetşirim bilemiyorum.ama sizleri özlüyorum. takipte edemiyorum. işte böyyyyyyyyyyyleeeeeee.merhaba canım.... :) özledik seni... nasıl gidiyor okul?
canım onu ben de düşündüm ama park yatagı o kadar uzun süre kullanamayacagız sanırım.. şimdiden gıcırdıyor sallarken bazen .. bir an önce odasına alışsın istiyoruz...
biz de alırsak 4 kapılı dusunuyoruz canım...
canm oyle bir biliyolar ki tadiniiiii....bende çorba yaptım patates havuç kıyma bide pırasa koydum. geçenlerde yine byle yaptım çorbayı tuzsuz tereyağı koymuştum yemedi hiç bu defa tuzlu tereyağından koydum 1 kase içti tabi tuzlu dediysemde aşırı değil tuzsuz nasıl yenecek bu çorbalar ya tövbe yarabbim ben tadına bile bakamadım şimdi diyeceksiniz onlar tuzun tadını bilmiyo ama damak tadı diye bişey var yani
haa tamam leylacm ben hem bunu hemde krem rengı olndn karısk kullnıyorm buda cok guzzlll
buaradaa herkseee gunaydın annişler nasılsınızzzz?
bende bu bezi kullanıyorum ama 4 numarasını
arkadaslar bende bunu kullanıyordum dün markette premium care de indirim yapmıslar.zaten ilk dogdugunda preminum care kullanmıstım sonradan bu paketi alınca cok memnun kalmıstım.neyse dün indirim yapmıslar diye beyaz paket aldım ama dokusunu değiştirmişler galiba ...yine ne varsa bu yesil pakette var hem cok güzel kokuyorr...bir daha sanırım beyaz paket almam((
kizlar yarin nilayi doktora goturcem.3 gundur ishal gibiii kaka yapiyor boylee civikkk...
bugun mesela 6-7 kere yapti...ilac da veriyorum ama etkisi hic yok.
yain kakasindan bi tahlil yaptiralim bakalim neyi varr...
insallah bisey cikmaz dua edin nolurrr
cok da ishtahsizzzz yedigi herseyi kusuyorrr
kusuk temizlemekten usandimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?