tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vatozcumm bu kutuyu diyorumm yesil olan
napsın teyzesii.şuan uyuyor,bende ne yemek yapcam şaşırmış vaziyetteyim.aman bıktım valla yemek derdinden.bende yazı bekliyorum,bu yaz hep gezicez kısmetse.önce bodruma tatile,sonra balıkesire annemleretatile,sonra muğlaya kayınvalidemlere tatile,sonrada isviçreye arkadaşlara tatile,sonra yine annemlere tatile.bunları düşününce kışgüzel geçiyorr:))siz nerde yaşıyordunuz canım?minik kzınla,genç kzıın nasıl?anlaşıyorlar dimi?yardımı oluyormu büyük kızıının?sana da canım.nasılsın.ada böceği ne yapıyor.benim ki yürütecinde zıpzıp zıplıyor şimdi.bir yandan kar atıştırıyor.ben de yazın,güneşin,denizin hayalini kuruyorum.
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
MERHABA CANIM... bence sallanmayanı al şurada daha ne kadara kadar sallanırki büyüyorlar artık sallanmayanada bir süre sonra alışır.oyüzden kararsız kalma.benim bir arkadaşım aynı problemden dolayı sallanan aldı ve darlığından dolayı sonra sıkıntı çekti.çocuklar büüyüyünce bile geniş rahat yatak istiyorlar.3,5 yaşında kızı başladı ben dönemiyorum düşerim demeeye:))) mecburen yeni yatak aldılar.bizimde odamız yok,kocişle geçenlerde çilek mobilyaya şöyle bir bakınmıştık.çok fazla bebeksi oda düşünmüyoruz,birkaç yıl rahat kullanabileceği tarz bişeyler bakınıyoruz.çok hoş odalar var.birde şuanda her ay doğum günü çocuklarına %25 kampanyaları var bir ara bakın oraya isterseniz.
banu sultan yazdığın iletiyle benide şimdi hayal kurmaya sürükledin.şu yaz gelsede montları kazakları kaldırsak tirill tiril giyinsek yine.bebişlerimizi parklara götürsek of of off,,,yazı dört gözle bekliyoruz ....
napsın teyzesii.şuan uyuyor,bende ne yemek yapcam şaşırmış vaziyetteyim.aman bıktım valla yemek derdinden.bende yazı bekliyorum,bu yaz hep gezicez kısmetse.önce bodruma tatile,sonra balıkesire annemleretatile,sonra muğlaya kayınvalidemlere tatile,sonrada isviçreye arkadaşlara tatile,sonra yine annemlere tatile.bunları düşününce kışgüzel geçiyorr:))siz nerde yaşıyordunuz canım?minik kzınla,genç kzıın nasıl?anlaşıyorlar dimi?yardımı oluyormu büyük kızıının?
tünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerim..!!!
ben deldimmmm
hosgeldın canım sebze corbası onerılerın ıcın tskr edrım
hosgeldın canım sebze corbası onerılerın ıcın tskr edrım
yaaa nezaman yazdın tariflerini ben niye görmedim hay allah benim kızda sebzeli hiç bir şey yemiyor
((
aynen zasacim benide geriyor su yemek isinapsın teyzesii.şuan uyuyor,bende ne yemek yapcam şaşırmış vaziyetteyim.aman bıktım valla yemek derdinden.bende yazı bekliyorum,bu yaz hep gezicez kısmetse.önce bodruma tatile,sonra balıkesire annemleretatile,sonra muğlaya kayınvalidemlere tatile,sonrada isviçreye arkadaşlara tatile,sonra yine annemlere tatile.bunları düşününce kışgüzel geçiyorr:))siz nerde yaşıyordunuz canım?minik kzınla,genç kzıın nasıl?anlaşıyorlar dimi?yardımı oluyormu büyük kızıının?
tünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerim..!!!
bende bu bezi kullanıyorum ama 4 numarasını
arkadaslar bende bunu kullanıyordum dün markette premium care de indirim yapmıslar.zaten ilk dogdugunda preminum care kullanmıstım sonradan bu paketi alınca cok memnun kalmıstım.neyse dün indirim yapmıslar diye beyaz paket aldım ama dokusunu değiştirmişler galiba ...yine ne varsa bu yesil pakette var hem cok güzel kokuyorr...bir daha sanırım beyaz paket almam((
bende geldimmm:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?