2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sana da canım.nasılsın.ada böceği ne yapıyor.benim ki yürütecinde zıpzıp zıplıyor şimdi.bir yandan kar atıştırıyor.ben de yazın,güneşin,denizin hayalini kuruyorum.
napsın teyzesii.şuan uyuyor,bende ne yemek yapcam şaşırmış vaziyetteyim.aman bıktım valla yemek derdinden.bende yazı bekliyorum,bu yaz hep gezicez kısmetse.önce bodruma tatile,sonra balıkesire annemleretatile,sonra muğlaya kayınvalidemlere tatile,sonrada isviçreye arkadaşlara tatile,sonra yine annemlere tatile.bunları düşününce kışgüzel geçiyorr:))siz nerde yaşıyordunuz canım?minik kzınla,genç kzıın nasıl?anlaşıyorlar dimi?yardımı oluyormu büyük kızıının?

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerim..!!!

slm kızlar ben yaz degıl suan ara tatıl hayalı kuruyorum ama ne yazıkkı kar yagdı yıne soguk olacak neyse bende artık 21 gunluk yegenımı severım benım kız bırde ablamın 18 aylık kızı derken ara tatıl bebeklerle gececek gıbı gorunuyor

offff valla çok kararsız kaldım genişlik açısından düşününce çok önemli ama sallamadan da uyumuyo gece uyanınca mesela yoksa uykuya sallamadan dalıyor ama derın uykuya geçene dek bı kaç kez uyanıyor ve hafıf sallayınca tekrar dalıyor o zaman ne yapacagım? sızınkıler nasıl uyuyor.. normalde emdıkten sonra uyuyor benmkı ama dedıgım gıbı uykusu derınlesene dek bı kac kez mıkırdanıyor hemen hafıfce sallayınca yıne dalıyor bundan nasıl kurtulacagız?yoksa dırek sabıt genıs olanı alacagız

ayy evet ya yaz gelsın bır an önce gecen yazdan bırsey anlamadık.....bu yaz acısını çıkaralım bebışlerleeee... .

kız ben de balıkesirdeyim.annenler merkezde mi..ben bandırma dayım.sen leyleği havada mı gördün ayol bu ne yoğun tatil planı.ben bu kadar gezince bavulları camdan atarım herhalde.en sevmediğim iş kırıştırmadan bavul yerleştirip toplamak.zaten bütün evi götürüyorum bir yere giderken.
ay teyzesi kızlarım birbirine aşık.ablası okuldan gelince evde sevinç çığlıkları kopuyor.ablası da zor değiştiriyor üstünü,lavabodan fırlayarak koşuyor kardeşine.onlara baktıkça bir tane daha doğurmak istiyorum.içim gidiyor.büyük kızım tam afet ya.bazen onun da kardeşi kadar küçük olduğuna inanamıyorum. .şimdi 2. sınıf karnesini alacak yavrum.

yaaa nezaman yazdın tariflerini ben niye görmedim hay allah benim kızda sebzeli hiç bir şey yemiyor
((

canım tarif vermedim de yemesi için değişik şeyler dene dedim.
yani ilk etapta hazırlardan vermeyi deneyin onların tadına alısınca evde yaptıklarınızıda yiyo

aslında elıfs corba tarflerı ni burdada paylaşşa super olrrr belkıde paylşmştr ama bılmyrmkii

aynen zasacim benide geriyor su yemek isi.bugün ne yapsam,bugün ne yapsam,:44:yaptiktan sonra yarini düsünüyorum yarin ne yapsam:44: diye.öffff pöfff ginaaa geldi artik.ohh ne güzel valla gezin bol bol sefaniz olsun canim.burada bir konu var"aksama ne yemek var"diye bazen oraya bakiyorum fikir ediniyorum iyi oluyor.

Son düzenleme:
kızlar benim yaptığım bir çorba tarifim var kızım çok seviyo bu çorbayı tarifini yazıym belki yaparsınız bebişleriniz sever
1 tane kereviz
1 tane patates
2 tane havuç
4 yaprak ıspanak
1 küçük baş soğan
1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı kıyma
1 yemek kaşığı sıvı yaş
1 tatlı kaşığı salça
YAPILIŞI:
YAĞI TENCEREYE KOYUN ARDINDAN KIYMAYI BİRAZ KAVURUN SONRA İNCE DOĞRANMIŞ SOĞANI KOYUN KAIYMAYLA BİRAZDA ONU KAVURUN SONRA KÜP KÜP DOĞRANMIŞ BÜTÜN SEBZELERİ KOYUN KAVURUN ÜZERİNE SICAK SUYU EKLEYİP YIKADIĞIMIZ MERCİMEKLERİDE İLAVE EDİN 45 DAKİKA KADAR PİŞİRİN İSTERSENİZ 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ ATIN BEN ATIYORUM BEBİŞLERE AFİYET OLSUN...:)

bende bu bezi kullanıyorum ama 4 numarasını

arkadaslar bende bunu kullanıyordum dün markette premium care de indirim yapmıslar.zaten ilk dogdugunda preminum care kullanmıstım sonradan bu paketi alınca cok memnun kalmıstım.neyse dün indirim yapmıslar diye beyaz paket aldım ama dokusunu değiştirmişler galiba ...yine ne varsa bu yesil pakette var hem cok güzel kokuyorr...bir daha sanırım beyaz paket almam ((

ya bende yeşil paketi kullanıyorum ama 2 dir alıyorum deseni ve kalınlığı değişmiş sanki daha ince olmuş şimdi ben de 4 numara kullanıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…