Maba kızlaar nasılsınız.Bebeişler bezleri çok dolduruyor anlaşılan.Oğlumda aynı bi kaka yapıyor üst baş değişiyo banyo yapıyoruz öyle temizleniyor.
Kızlar aranızda bebekle otobüs yolculuğu yapan varmı.Karneleri verleim miniklere nasipse haftasonu çanakkaleye gidiyoruz.İstanbul çanakkale arası 5.5-6 saat.Aslında uçakla gidecektik ama avrupa yakasındaki seferleri kalkmış.İnşallah sorunsuz gideriz.
Okuldaki yaramazlarıma tatil ödevi hazırlamam gerekiyor.Sizleri ve bebişleri öptüm.
merhaba anneler ii akşamlar hepinize...
kizlar yarin nilayi doktora goturcem.3 gundur ishal gibiii kaka yapiyor boylee civikkk...
bugun mesela 6-7 kere yapti...ilac da veriyorum ama etkisi hic yok.
yain kakasindan bi tahlil yaptiralim bakalim neyi varr...
insallah bisey cikmaz dua edin nolurrr
cok da ishtahsizzzz yedigi herseyi kusuyorrr
kusuk temizlemekten usandimmm
merhaba anneler ii akşamlar hepinize...
kizlar yarin nilayi doktora goturcem.3 gundur ishal gibiii kaka yapiyor boylee civikkk...
sseeelammmmmmmiyi akşamlar acaba sen benim tahmin ettigim kişimisin
iyi akşamlarr hosgeldinnnnnnnnnnnnnnmerhaba anneler ii akşamlar hepinize...
kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar
kızlar benim yaptığım bir çorba tarifim var kızım çok seviyo bu çorbayı tarifini yazıym belki yaparsınız bebişleriniz sever
1 tane kereviz
1 tane patates
2 tane havuç
4 yaprak ıspanak
1 küçük baş soğan
1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı kıyma
1 yemek kaşığı sıvı yaş
1 tatlı kaşığı salça
YAPILIŞI:
YAĞI TENCEREYE KOYUN ARDINDAN KIYMAYI BİRAZ KAVURUN SONRA İNCE DOĞRANMIŞ SOĞANI KOYUN KAIYMAYLA BİRAZDA ONU KAVURUN SONRA KÜP KÜP DOĞRANMIŞ BÜTÜN SEBZELERİ KOYUN KAVURUN ÜZERİNE SICAK SUYU EKLEYİP YIKADIĞIMIZ MERCİMEKLERİDE İLAVE EDİN 45 DAKİKA KADAR PİŞİRİN İSTERSENİZ 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ ATIN BEN ATIYORUM BEBİŞLERE AFİYET OLSUN...:)
iyi akşamlar acaba sen benim tahmin ettigim kişimisin
bende yapmak istiyorum yapan varsa taifini verebilir mi?arkadaşlar aranızda bebişine balık çorbası yapan varmı;?;
Linex diye bi ilac var onu veriyorum.ishal için hangi ilacı veriyosun canım
Benimki normal gune 3-4 kere yaparr ama son 3 gunde fazla oldu 7ye kadar cikti.canım çok geçmiş olsun benim kızımda bugün 3 kere yaptı isal gibi bi acaypte kokusu vardı alışık olmadığım bir koku heralde dişlerdendir diyorum ben
alt dislerimiz cikti.dr da ustler icin daha zamanimizin oldugunu soyledi kabarmis ama henuz gelmiyor dedi.çok geçmiş olsun. acaba dişten mi?
ama 3gün dedin:S:S
inşallah başka bi sorunu yoktr. haber ver bizede.
tesekkur edeirim canim coksagolcnm çok geçmiş olsun inş hiç birşey yoktur.dualarımız sizinle cnm benim...
geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur.Ben rotavirüsü aşısı yaptırdım o sanırım engelliyormuş.Sen yaptırmışmıydın?Tekrar geçmiş olsun.
hosbuldum canım. denedinmi yerrse haber ver bana :))
gemiş olsun canım.kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar
canım ben yapıyorum 1 aydır,haftada 2 defa yediriyorum.şiöyle yapıyorum:arkadaşlar aranızda bebişine balık çorbası yapan varmı;?;
dr.a gittik geldik.
dr-a derken tahlil verdik yalnizca.
bugun aksam uzerine hazir olur.
bide disbakterioz denilen bir tahlil var onu verdik mikrop filan var midir ona bakacaklar ama 10 gune hazir olacak yaaa delirdim....
ayrica ilac sanirim etki etti biraz.sabah azcik kaka yapti ama kivami iyiydi,kokusu da.eskisi gibi.insallah boyle devam eder.
bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.
canım ben yapıyorum 1 aydır,haftada 2 defa yediriyorum.şiöyle yapıyorum:
çupra balığını tavada çok az suda haşlıyorum,kenara ayırıyorum,kenarda havuç-patates-kereviz-soğan doğruyorum,çok azda irmik koyuyorum,bazen bezelyede atıyorum,biraz kaynıyor,sonra içine ayıkladığım balığı koyuyorum,çok az daha pişiyor,en son çokaz dereotu, sonra yediriyorum..
yarında balık vericem ama bu kez çorba şeklinde değilde normal şekilde vericem,yanında patates haşlaması ile.benim kızım dışardan yediğimiz balık çorbasını daha fazla seviyor,bundan sonra haftada bikez eve alıp yediricez.
çoook geçmiş olsun canım.
ayyy çok zordur eminimmm.sakın ıslak tutuma iççamaşırını,sıcaksu ile yıkama,sabun kullanma.ALLAHşifanı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?