2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler ii akşamlar hepinize...

ishal için hangi ilacı veriyosun canım

canım çok geçmiş olsun benim kızımda bugün 3 kere yaptı isal gibi bi acaypte kokusu vardı alışık olmadığım bir koku heralde dişlerdendir diyorum ben

kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar

çok geçmiş olsun. acaba dişten mi?
ama 3gün dedin:S:S
inşallah başka bi sorunu yoktr. haber ver bizede.

iyi akşamlar acaba sen benim tahmin ettigim kişimisin
sseeelammmmmmm

merhaba anneler ii akşamlar hepinize...
iyi akşamlarr hosgeldinnnnnnnnnnnnnn

kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar

:S geçmiş olsun ya hasta olmak lüks bizeeeeeee

cnm çok geçmiş olsun inş hiç birşey yoktur.dualarımız sizinle cnm benim...

cnm tarifin çok güzel şöyle koca bir tencere yapıp benim bile içesim geldi.cumartesi günü bunu mutlaka yapacağım.inş kızımda buunu severek yer

arkadaşlar aranızda bebişine balık çorbası yapan varmı;?;
bende yapmak istiyorum yapan varsa taifini verebilir mi?
birde hangi balikdan yapiyorsunuz?
ishal için hangi ilacı veriyosun canım
Linex diye bi ilac var onu veriyorum.
canım çok geçmiş olsun benim kızımda bugün 3 kere yaptı isal gibi bi acaypte kokusu vardı alışık olmadığım bir koku heralde dişlerdendir diyorum ben
Benimki normal gune 3-4 kere yaparr ama son 3 gunde fazla oldu 7ye kadar cikti.
çok geçmiş olsun. acaba dişten mi?
ama 3gün dedin:S:S
inşallah başka bi sorunu yoktr. haber ver bizede.
alt dislerimiz cikti.dr da ustler icin daha zamanimizin oldugunu soyledi kabarmis ama henuz gelmiyor dedi.
cnm çok geçmiş olsun inş hiç birşey yoktur.dualarımız sizinle cnm benim...
tesekkur edeirim canim coksagol
geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur.Ben rotavirüsü aşısı yaptırdım o sanırım engelliyormuş.Sen yaptırmışmıydın?Tekrar geçmiş olsun.

tsk ederim.
hayir canim yaptirmamisdim,cunku burda oyle bir asi yok.doktorumuza sormustum.

dr.a gittik geldik.
dr-a derken tahlil verdik yalnizca.
bugun aksam uzerine hazir olur.
bide disbakterioz denilen bir tahlil var onu verdik mikrop filan var midir ona bakacaklar ama 10 gune hazir olacak yaaa delirdim....

ayrica ilac sanirim etki etti biraz.sabah azcik kaka yapti ama kivami iyiydi,kokusu da.eskisi gibi.insallah boyle devam eder.

bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.

gemiş olsun canım.

arkadaşlar aranızda bebişine balık çorbası yapan varmı;?;
canım ben yapıyorum 1 aydır,haftada 2 defa yediriyorum.şiöyle yapıyorum:
çupra balığını tavada çok az suda haşlıyorum,kenara ayırıyorum,kenarda havuç-patates-kereviz-soğan doğruyorum,çok azda irmik koyuyorum,bazen bezelyede atıyorum,biraz kaynıyor,sonra içine ayıkladığım balığı koyuyorum,çok az daha pişiyor,en son çokaz dereotu, sonra yediriyorum..

yarında balık vericem ama bu kez çorba şeklinde değilde normal şekilde vericem,yanında patates haşlaması ile.benim kızım dışardan yediğimiz balık çorbasını daha fazla seviyor,bundan sonra haftada bikez eve alıp yediricez.

çoook geçmiş olsun canım.

bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.

ayyy çok zordur eminimmm.sakın ıslak tutuma iççamaşırını,sıcaksu ile yıkama,sabun kullanma.ALLAHşifanı versin.

tesekkur ederim canim.
bizde cupra vardi yaa kizarttik yedik..ama nilaya da verdim tadi hosuna gitmistiii...yine almam lazim,,,tesekkur ederim tarifin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…