2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy küpemi takdırdınız hayırlı olsun. bende istiyorum ama ne zaman uygun zamandır bilemiyorum. aslında hem kıyamıyorum hemde kendi çok fark etmedende taktırmak istiyorum ama şu an bu dişlerle uğraşırken bide onun acısını çektirmeyeyim biraz daha geçsin belkide doğumgününe doğru taktırırım

kızlar küpeden bahsetmişsiniz bence ufakken takılması daha iyi çünkü büyüyünce acır ve kulağını çekebilir sanırım bu zamanlar en iyi kulağındaki küpeyi çekemeyecek durumda ben de istiyorum bi gün çıkıp kızlarımın kulağını deldiriyim diyodum ben de

bu gece Almina pek fenaydı sanırım akşam yediği gaz yaptı bi de inat mı inat süt yaptım ılık ılık içsin diye içine de hindistan cevizi çok iyi gaz alıyo ama içmedi ki sabaha karşı gönlü oldu da tekrar yaptım az bişey içti de uyudu ben de melisime içirdim neyse kalktık üstlerini giydiler mamalarını yediler babalarıyla birlikte uyudular sözde eşim bana kahvaltı hazırlayacaktı hor hor uyuyor artık işe gitmesi lazım gidip onu kaldırayım

hepinize iyi pazarlar

canım ya çok geçmiş olsun. çok üzüldüm valla. kıyamam kuzuya ya. hem senin hem de onun için çok zor oluyorur. allah yardımcınız olsun. umarım biran önce sağlığına kavuşuru. bu minik bedenlerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum ya. onların bütün hastalıkları bizim olsun. onlar hep neşeli sağlıklı bıcır bıcır koştursun eğlensin.

ayy çok şeker masallah tatlişşşş

şeydacım ipexus çook tatlı çıkmış bayıldımmmm
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun o bronşiyal ööle lanet bişey ki biz geçirdik ve en ufak bi grip burun tıkanıklığında tekrar ediyo haberiniz olsun çook dikkat edilmesi gerekiyomuş bi yerde okudum 3 ay korumak lazımmış yoksa kronik bronşiyal oluyomuş..gripli birine aman dikkat ayıp olur falan diye ben bişey demedim kızım 2 hafta hastalık çekti...[/SIZE]

senden bir ricam olucak benim kızımın fotolarınıda fotoşopta düzanlermisin faceden sana foto göstersem bende bu program yok eğer düzenlersen ben kopyalarım bilgisayarıma olmazmı

boncuk çum sen de cennete melek uğurlamışsın benim gibi.az önce okudum çok üzüldüm canım yaaa...

evet canım sana yüzde yüz katılıyorum.aman bir laf etmesinler diye öpenlere yaklaşanlara ses çıkaramıyoruz her zaman.bebek hastalanınca da o bulaştıranlar üzülmüyor,gelip onlar bakmıyor tabii.ay biraz ters olmak lazım bu hayatta.ben eşim evdeyse hiç götürmüyorum kalabalık toplantılarıma.hatta getirde öpelim diyorlar yaa.

benim de 1 günlük oğlum gitti allah 2 kız verdi.sabırla geçiyor seneler.

olsun canım napalım ..ben hep şöule diyorum allahım kendisi için yaratmış bizden çok sevmiş yanına almış
ilk zamanlar çok üzüldüm çok ağladım hatta hala ağlıyorum ama ...

canım çokgeçmiş olsun öncelikle.dediğingibi annelik çok meşakatli bir şeymiş.ben suluğundan içiriyorum su çok değil,günde en fazla yarım çay bardağı kadar,çünkü emiyorda.
geçmiş olsun cnm.gaz sorunuda zordur.
benim de 1 günlük oğlum gitti allah 2 kız verdi.sabırla geçiyor seneler.
öylemi cnm,bilmiyordum bak.ALLAH rahmet eylesin.evlatlarımızın acısını yaşatmasın.

olsun canım napalım ..ben hep şöule diyorum allahım kendisi için yaratmış bizden çok sevmiş yanına almış

ağlama cnm,bak kendin diyorsun RABBİM çok sevmiş yavrunu,almış yanına,kanatlarının altına.kıyamam sana ağlama.bak zümra'cığım var.dua et bolca.

kızım çok anlamlıca baba diyor,baba gel:)

o ağlamalar yıllarca sürecek.o gözyaşları önce sel iken zamanla damlaya dönüşüyor.o acı hep bizimle.rabbimin takdirinden öte bir şey yok.insan kaybedince daha fazla biliyor evlat kıymetini.

kızlarr slm ankaradaym gıremıyorm bıkacgundurrr
dualarınıza ıhtıyacım var kardesım adanada kaza gecırmıss 7 saattr amelyattaa

kızlar selam sonunda döndüm nasılsınız bakalım 2 haftadır giremedim doğru dürüst.özlemişim burayı.tüm hasta bebeişlere geçmiş olsun.vatozzcum çok üzüldüm umarım kardeşin iyidir.kızlar göğsümün ucunda yara gibi bişey oldu.bi tarafıda taş gibi ayrıca göğsüm diğerine göre baya şiş.3-4 gündür böyle.geçmiyor birtürlü.napabilirim acaba

teşekkür ederim canım. ben photoshop kullanıyorum daha önceden eşimin yanında çalıştığım için orda görmüştüm grafik programları sonradan kendi kendime geliştirdim.
bende yarı prof makine var eşim bu sene tam profesyonel makine alıcak inşallah sabırszıkla bejkiyorum. cunku elimdeki makne beklentilerimi karşılamıyor artık

saol canım utandım :$
çok geçmiş olsun

[/SIZE]şeydacım ipexus çook tatlı çıkmış bayıldımmmm
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun o bronşiyal ööle lanet bişey ki biz geçirdik ve en ufak bi grip burun tıkanıklığında tekrar ediyo haberiniz olsun çook dikkat edilmesi gerekiyomuş bi yerde okudum 3 ay korumak lazımmış yoksa kronik bronşiyal oluyomuş..gripli birine aman dikkat ayıp olur falan diye ben bişey demedim kızım 2 hafta hastalık çekti...[/SIZE]
[/QUOTE]
heheh poz veriyo hep böyle saol tatlım ..
evet benim kıızımda iğnelerşe atlattı . ama bu aralar yine kuru öksürük başladı. endişeleniyorum salı günü kontolumuz var sorucam doktora, inşallah bi sorun yoktur :/

senden bir ricam olucak benim kızımın fotolarınıda fotoşopta düzanlermisin faceden sana foto göstersem bende bu program yok eğer düzenlersen ben kopyalarım bilgisayarıma olmazmı

yabiki yaparım seve seve. mail adresme yollarsın facebook tan haberleşelim

evet canım malesef cennette bir meleğim var..kızımın ikizi
alllah sabırlar versin canım.

çok haklısın bende artık direk söylüyorum hemen mikrop kapıyo çok fazla ellemeyin filan diye. çünkü ipek erken doğdu zaten baştan beridir üzerine titriyoruz ama maalesef bazı insanlar anlamıyo bunu. ne çok nazlı yetiştiriyosun biraz alışsın diyolar
ne yapayım şimdiki zaman kötü heryer mikrop bi şekilde bulaşıyo

kızlarr slm ankaradaym gıremıyorm bıkacgundurrr
dualarınıza ıhtıyacım var kardesım adanada kaza gecırmıss 7 saattr amelyattaa

bitanem çok üzüldüm Allah şifa versin tez zamanda nasıl olmuş ya ??:S

çok konuşmuşum:90: :90: :90: :90: nasılsınız bu arada kızlar
benim başım çok ağrıyo sabahtan beri
hap kullanmak istemiyorum ama çıldırcak gibiyim :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…