canım çoookkk şekerrr yaaa maşallahtabi çeken de ayrı bi yetenek.bizimki fotoğraf kamerasını gördüğü anda çıldırıyoo naber kızlar nasılsınız bizim 5.ci dişimiz yolda,bronşiyal olmuş oğlum 3gündür oksijenle beraber ventolin alıyo 8 saatte bir.çok yorgun düştü o da bizde hiç yüreğim dayanmıyo artık hastanede doktor veya hemşire gördüğü anda basıyo ağlamayı eve de aldık o buhar makinasından kaç gündür onu kucakta taşımaktan omuzlarım tutulmuş.uyuyamıyrdu yemek yemiyodu,bugün birazcık iyi ama hırıltı ve balgam hala var geçmezse pazartesi yine gidicez doktor geçmezse yatırabilirim dedi,bakalım nolucakk .bu sebeplerden dolayı fazla giremiyorum,ama takip etmeye çalışıyorum kızlar.hepiniz çok çok öpüldünüzz tabi öncelikle bebişlerrr
ayy çok şeker masallah tatlişşşş
canım çoookkk şekerrr yaaa maşallahtabi çeken de ayrı bi yetenek.bizimki fotoğraf kamerasını gördüğü anda çıldırıyoo naber kızlar nasılsınız bizim 5.ci dişimiz yolda,bronşiyal olmuş oğlum 3gündür oksijenle beraber ventolin alıyo 8 saatte bir.çok yorgun düştü o da bizde hiç yüreğim dayanmıyo artık hastanede doktor veya hemşire gördüğü anda basıyo ağlamayı eve de aldık o buhar makinasından kaç gündür onu kucakta taşımaktan omuzlarım tutulmuş.uyuyamıyrdu yemek yemiyodu,bugün birazcık iyi ama hırıltı ve balgam hala var geçmezse pazartesi yine gidicez doktor geçmezse yatırabilirim dedi,bakalım nolucakk .bu sebeplerden dolayı fazla giremiyorum,ama takip etmeye çalışıyorum kızlar.hepiniz çok çok öpüldünüzz tabi öncelikle bebişlerrr
canım o senin kendi fikrin herkesin görüşü farklı ben istediğim için deldierdim ayrıca aklı erdiğinde kulak sertleştiği için daha fazla acı çakiyor hemşire öyle söyledi 8-9. aylar en ideal aylar tavsiye ediyorum canımmm
boncuk çum sen de cennete melek uğurlamışsın benim gibi.az önce okudum çok üzüldüm canım yaaa...
şeydacım ipexus çook tatlı çıkmış bayıldımmmm
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun o bronşiyal ööle lanet bişey ki biz geçirdik ve en ufak bi grip burun tıkanıklığında tekrar ediyo haberiniz olsun çook dikkat edilmesi gerekiyomuş bi yerde okudum 3 ay korumak lazımmış yoksa kronik bronşiyal oluyomuş..gripli birine aman dikkat ayıp olur falan diye ben bişey demedim kızım 2 hafta hastalık çekti...[/SIZE]
boncuk çum sen de cennete melek uğurlamışsın benim gibi.az önce okudum çok üzüldüm canım yaaa...
evet canım malesef cennette bir meleğim var..kızımın ikizi
benim de 1 günlük oğlum gitti allah 2 kız verdi.sabırla geçiyor seneler.
canım çokgeçmiş olsun öncelikle.dediğingibi annelik çok meşakatli bir şeymiş.ben suluğundan içiriyorum su çok değil,günde en fazla yarım çay bardağı kadar,çünkü emiyorda.slm kızlar nasılsınız. buralardan uzak kaldım. tam alt dişler çıktı tamam rahatladık derken griple uğraşıyoruz 20 gündür bir türlü geçmiyo ne girpmiş anlamadım yaw. üstüne üstlük bide daha alt dişleri çıkması tamamlanmadan üst dişler geliyor şimdide bittimki bittim kızlar hemide 4 tane birden geliyormuş 3 gecedir uyumuyoruz ne gece ne gündüz öykümde mahfoldu gözaltları bile mosmor oldu yavrumun korktum doktora gittik oda hepsi üstüste gelmiş gene iyi dayanıyo çocuk dedi. offfff offfff annelik gerçekten çok zormuş çok. allahım başka dert vermesin dermansız dert vermesin geçici bir dönem elbet geçecek uykusuzluk sorun değil ama bişi yapamamak beni mahfediyorrr elimde olsa tüm ağrısını kendime alırım ben çekerim onun yerine tarkan diyo ya şarkısında sen ağlama ben ağlarım senin yerine aynen öyle yaaaaaa.
öyküyü kaynanam battaniye de sallamaya alıştırdımı 3. aydan beri battaniyede sallayarak uyutuyorum büyüdükçe sallaması daha zor oluyor ellerimiz kopuyo valla.
en azından ayağımda sallayayım ona alışsın dedim bir hafta alıştı geri eskiye döndük artık onuda istemiyo kendi kendine uyumamı o neki biz hiç bilmiyoruz valla 6 gün sonra 8. ayımız doluyo valla hala bilmem. bu haftada memede emerken uyumaya alışıyoruz bu seferde memeyi bırakmıyo emzik gibi iyice ağzında kalsın istiyo çekince uyanıyo bizde öyle yatıyoruz taki ne zaman ağzından bırakırsa. bu arada ne eşime ne kendime ne işime nede evime tam yetebiliyorum herşeyi yarımyamalak yapmaya başladım herşeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum kucağımdan inmiyo haylaz kızım odadan bile çıkamıyorum o uyanıkken wc ye bile gidemiyorum düşünün artık
e kolayda bişi olmazmış işte annelikde zor gazdı-dişdi-hastalıkdı- emekleme -düştü derken her dönem başka bişi çıkacak muhtemelen öyle böyle büyüyecek yaramazlar allahım esirgesin hepimizin yavrusunu
bu arada su içmeyen kızıma annem bardakta içmeye alıştırmış çok sevdi bu şeklide bildiğimiz normal naylon bardak da içiyor tadını alınca sevdi üpppp diyince hemen su aklına geliyo artık bugünde biberonda denedim şimdide biberonlada içiyo çok şükür peki günde ne kadar su içmesi gerekir kızlar bileniniz varmı
geçmiş olsun cnm.gaz sorunuda zordur.kızlar küpeden bahsetmişsiniz bence ufakken takılması daha iyi çünkü büyüyünce acır ve kulağını çekebilir sanırım bu zamanlar en iyi kulağındaki küpeyi çekemeyecek durumda ben de istiyorum bi gün çıkıp kızlarımın kulağını deldiriyim diyodum ben de
bu gece Almina pek fenaydı sanırım akşam yediği gaz yaptı bi de inat mı inat süt yaptım ılık ılık içsin diye içine de hindistan cevizi çok iyi gaz alıyo ama içmedi ki sabaha karşı gönlü oldu da tekrar yaptım az bişey içti de uyudu ben de melisime içirdim neyse kalktık üstlerini giydiler mamalarını yediler babalarıyla birlikte uyudular sözde eşim bana kahvaltı hazırlayacaktı hor hor uyuyor artık işe gitmesi lazım gidip onu kaldırayım
hepinize iyi pazarlar
öylemi cnm,bilmiyordum bak.ALLAH rahmet eylesin.evlatlarımızın acısını yaşatmasın.benim de 1 günlük oğlum gitti allah 2 kız verdi.sabırla geçiyor seneler.
olsun canım napalım ..ben hep şöule diyorum allahım kendisi için yaratmış bizden çok sevmiş yanına almış
ilk zamanlar çok üzüldüm çok ağladım hatta hala ağlıyorum ama ...
o ağlamalar yıllarca sürecek.o gözyaşları önce sel iken zamanla damlaya dönüşüyor.o acı hep bizimle.rabbimin takdirinden öte bir şey yok.insan kaybedince daha fazla biliyor evlat kıymetini.olsun canım napalım ..ben hep şöule diyorum allahım kendisi için yaratmış bizden çok sevmiş yanına almış
ilk zamanlar çok üzüldüm çok ağladım hatta hala ağlıyorum ama ...
kızlarr slm ankaradaym gıremıyorm bıkacgundurrr
dualarınıza ıhtıyacım var kardesım adanada kaza gecırmıss 7 saattr amelyattaa
teşekkür ederim canım. ben photoshop kullanıyorum daha önceden eşimin yanında çalıştığım için orda görmüştüm grafik programları sonradan kendi kendime geliştirdim.ayyyyyy çok şeker. tabi fotoğrafı çekende çok yetenekli. canm fotoları hangi programla düzenliyorsun. benimde bulma şansım var mı acaba. ben de fotoğraf çekmeye ve düzenlemeye bayılıyorum. ama kullandığım programlar harici birşeyyler istiyorum artık. bir de fotoğraf makinan profesyonel makinalardan mı yoksa amatör digital makinamı?
senden bir ricam olucak benim kızımın fotolarınıda fotoşopta düzanlermisin faceden sana foto göstersem bende bu program yok eğer düzenlersen ben kopyalarım bilgisayarıma olmazmı
evet canım malesef cennette bir meleğim var..kızımın ikizi
çok haklısın bende artık direk söylüyorum hemen mikrop kapıyo çok fazla ellemeyin filan diye. çünkü ipek erken doğdu zaten baştan beridir üzerine titriyoruz ama maalesef bazı insanlar anlamıyo bunu. ne çok nazlı yetiştiriyosun biraz alışsın diyolarevet canım sana yüzde yüz katılıyorum.aman bir laf etmesinler diye öpenlere yaklaşanlara ses çıkaramıyoruz her zaman.bebek hastalanınca da o bulaştıranlar üzülmüyor,gelip onlar bakmıyor tabii.ay biraz ters olmak lazım bu hayatta.ben eşim evdeyse hiç götürmüyorum kalabalık toplantılarıma.hatta getirde öpelim diyorlar yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?