geçmiş olsuunnselam kızlar nasılsınız uzun suredır sıteye giremedim.rahatsızlandık kızımla.annemler memlekete götürdüler. orda da net yoktu.bugun döndük.kalabalıktan gelince kızımla kendımı gurbette çok kötü oldum.Allah uzakta olan herkese sevdiklernine kavuşmayı nasip etsin.epey seyler knusulmuş yokken.
nazlı_06canım hamileliğin tadını çıkar çok muhtesem bı duygu hamilelik.ben suan o gunlerı çok özlüyorum.sağlıcakla bebişine kucağına alırsın inş.ben özelde doğum yaptım gusel bı doğum oldu.herseyı akışına bırak önceden çok kafaya takıp strest yapma arkadaşım.normal doğum yaptım ben.tabıkı de sancılı oluyo sonuçta bebek dünyaya getiriyosun.ağrı kişiden kişiye değişiyo.eger dayanama eşiğin yüksekte bi avazda doğrurursun.haziranda doğum olayına gelince gecen sene çok sıcak gecmişti yaz.bıraz sıkıntılı oluyo ama bebişi ince giydirmiştim.bolbol sıvı gıda alırsın.hayırlı olsun şimdiden.
teşekkler canım vaalla annem filanda hep çakıl diyo ipeğeeeee
ipekte çiçekler için teşekkür ettiii
boncuk bende seninkini yerim :
ben fotoğraflarımı kendim çekip photoshopta dzenliyorum . bide sadelikten yanayım. bi sürü fon var ama kullanmıyorum dpğru düzgünnn yüklim bi tanee
http://imageshack.us
buda yeğenim çekip böyle yapıyorum
hatta ablama bi tane yaptım . büyütüp çıktısını aldı herks çok beğendi bulursam onuda yüklerim
kızlar kızımın kulaklarını deldirdim küpe takıldı çok şeker oldu yaaa
delinirken biraz ağladı ama okadarlık olsun
sağol cnm,bi bakiyimm ozamn.benım oğlusumunda bır suru resmı var ama bende studyoya gıtmek ıstıyorum. onuda sunnet zamnında yaoarım heralde yaz gelemden sunnet ettırcez ınsallah o zamna sonrada dogum gununde guzle resımler cekerı yıne..
her yılına ozel albumler yaomayı planlıyorum..
zasacım maltepe sana cok yakın sayılmaz ama orda Ayhan ARCA nın fotograf studyosu var ben dugun resımlerımı falanda orda cektırmıstım herkes hayran kalmıstı fotolarıma kıme tavsıye ettıysem pısman olmadı fıyatı bıraz tuzlu pıyasay agore ama ben cok memnunum orda n
geçmiş olsun cnm,evet insanın sevdiklerinden uzakda olması zor bişey.ALLAH yardımcımız olsun..selam kızlar nasılsınız uzun suredır sıteye giremedim.rahatsızlandık kızımla.annemler memlekete götürdüler. orda da net yoktu.bugun döndük.kalabalıktan gelince kızımla kendımı gurbette çok kötü oldum.Allah uzakta olan herkese sevdiklernine kavuşmayı nasip etsin.epey seyler knusulmuş yokken.
nazlı_06canım hamileliğin tadını çıkar çok muhtesem bı duygu hamilelik.ben suan o gunlerı çok özlüyorum.sağlıcakla bebişine kucağına alırsın inş.ben özelde doğum yaptım gusel bı doğum oldu.herseyı akışına bırak önceden çok kafaya takıp strest yapma arkadaşım.normal doğum yaptım ben.tabıkı de sancılı oluyo sonuçta bebek dünyaya getiriyosun.ağrı kişiden kişiye değişiyo.eger dayanama eşiğin yüksekte bi avazda doğrurursun.haziranda doğum olayına gelince gecen sene çok sıcak gecmişti yaz.bıraz sıkıntılı oluyo ama bebişi ince giydirmiştim.bolbol sıvı gıda alırsın.hayırlı olsun şimdiden.
sağol cnm,bi bakiyimm ozamn.
geçmiş olsun cnm,evet insanın sevdiklerinden uzakda olması zor bişey.ALLAH yardımcımız olsun..
hayırlı olsunnn..cnmm acımamıştırinşallah çok fazla.kıyamam kuzucuğaa:)ben deldirmeyi düşünmüyorum,pek sevmiyorum ben küçük kız çcuklarında küpeyi.biraz aklı ersin anaokuluna falan giderken deldiririz diyorum.
ay ben 1 aylık bebekte bile gördüm de içim acıdı.güzellik için çocuğa çektirilen acıyı doğru bulmuyorum.kızımın 7 yaşında kendi aklı erdiği ve kendi istediğinde deldirdim.kaç gün anne kulağım diye gezdi evde.
ben fotoğraflarımı kendim çekip photoshopta dzenliyorum . bide sadelikten yanayım. bi sürü fon var ama kullanmıyorum dpğru düzgünnn yüklim bi tanee
canım o senin kendi fikrin herkesin görüşü farklı ben istediğim için deldierdim ayrıca aklı erdiğinde kulak sertleştiği için daha fazla acı çakiyor hemşire öyle söyledi 8-9. aylar en ideal aylar tavsiye ediyorum canımmm
eçubukcu naber canım.. nasıl gidiyor. bugün berkin'in üst sağ dişide patladı. ayberk napıyo bakalım.
canım çoookkk şekerrr yaaa maşallahtabi çeken de ayrı bi yetenek.bizimki fotoğraf kamerasını gördüğü anda çıldırıyoo naber kızlar nasılsınız bizim 5.ci dişimiz yolda,bronşiyal olmuş oğlum 3gündür oksijenle beraber ventolin alıyo 8 saatte bir.çok yorgun düştü o da bizde hiç yüreğim dayanmıyo artık hastanede doktor veya hemşire gördüğü anda basıyo ağlamayı eve de aldık o buhar makinasından kaç gündür onu kucakta taşımaktan omuzlarım tutulmuş.uyuyamıyrdu yemek yemiyodu,bugün birazcık iyi ama hırıltı ve balgam hala var geçmezse pazartesi yine gidicez doktor geçmezse yatırabilirim dedi,bakalım nolucakk .bu sebeplerden dolayı fazla giremiyorum,ama takip etmeye çalışıyorum kızlar.hepiniz çok çok öpüldünüzz tabi öncelikle bebişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?