2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu yıllar canım..
bugun dr randevumuz vardi...
kilomuz 9100gr,boyumuz 69.5sm....70e gelemedik bi turlu )))
kaka tahlilini de gosterdim bisey yok ama esas tahlil 9 gune cikacak onu bekleyelim dedi...insallah onda da birsey olmaz.....

maşşallahhhh,kocaman oldu bebiklerimizzz.

başım çok ağrıyor bugün.benim kızda tarhanaya bayılıyor:)

canım devlet hastanelerinin gr larına bende güvenemiyordum o yüzden özel muayenehanesine gittim hastanenin baş hekimiydi kendisi o yüzden hemşirelerde dr larda çok ilgilendiler
fakat o ilgiye rağmen ikizimin birini karnımda kaybettim
istersen devlet hastanesinin dr unun özel muayenehanesine git derim
bu arada doğumdan sonra her sorunlarınızı yanıtlamaya hazırız yardımcı oluruz tabiki elimizden geldiği kadar

bizde stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyoruz ama nasıl olur bilemedik. sen çok küçükken çektirmişsin valla. sadece bebeğin fotoğrafta tekmiydi yoksa seninlemiydi. kolay oluyomu çekimler. bizde bugün çarşıya indiğimizde bir bilgi alıcaz bakalım ne zamana lısmet olucak

bizde çektirmeyi düşündük
eşimin arkadaşı fotoğrafçı
ben gelir evinizde çekerim hediyem olsun sütüdyodada efektlendiririm demiş
bakalım nasıl olucak eğer güzel olmazsa başka bir sütüdyoya götürürüm artık
dişlerde çıktı gülünce çok güzel oluyolar fareler

evet canım Allah sabrını veriyo :))) inşAllah atlatıcaz bugünleride..
bu arada hepinize günaydın ve iyi hafta sonları kızlar.
saol canım sanada iyi haftasonlarrrıı
günaydın canlar......................
tünaydın diiim ben
mutlu yıllar canım..

maşşallahhhh,kocaman oldu bebiklerimizzz.

başım çok ağrıyor bugün.benim kızda tarhanaya bayılıyor:)
geçmiş olsun dün bende felakettim uykusuzluktan sanırım :S

:90::90::90:
ben çekerim sizin fotoğraflarınızı

şeydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamaaaaaaam. benim ve oğlum için bir mahsuru yok
hemde gelinimi tanımış olurum dimi ama
ben kızını taş devrindeki çakıla benzetiyorum.
bu çiçekler ÇAKILıma

kesinlikle öyle dişler ve gülüş süper. biz ne kadar çeksekte bir profesyonelin çekmesi ayrı olur.

evet cnm 18 yasında nişanlandım 19da evlendim çok şükür çok mutluyum eşimde çok iyi ama şimdi olsa daha evlenmezdim okulumu tamamlar öyle evlenirdim

cnmtek kendisiniçektirdik çok kolay destekleyerek hafif oturtmuştum dikkatini çekecek hareketler yaptık 3 poz çekti 2 sini beğendik çıkarttırdık daha fazlazı küçük olduğu için gözleri için zararlı demişti fotoğrafçı

anaaaaaaaaaaaaaaam aşağı bir baktım ki herkesler burda kızlar merhaba. iyi haftasonları. özlemişim sizleri. artık 15 gün daha aranızdayım. tatil tatil tatil yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.sonra hazirana kadar iş iş iş

evet cnm öylede oluyo şimdi ben bir sürü dijital fotoğraf makinasınla çektim onlardan bir kaç beğendiğimi çıkarttırıp stüdyoda efeklendirdicem öylede yapıyolar.....kızlar begendiğiniz fotoğrafı varsa bebişinizi fotoğrafçıya gidin söyleyin yaparlar..ben çok seviyorum resimleri hatıra olur büyüdüklerinde oyüzden değişik değişik çekiyorum

fotoğraf hakkında konuşuluyormuşşşşşşşşşşşş,ben çok önem veriyorum şu fot. meselesine.doğumumda fotoğrafçımız vardı,çokfot.ımız var.6 ayında çektiricekdim kısmet olmadı,şimdi yaşgünü için planlrım var yine fotoğrafçımızı çağırıcaz.her yıl 4 haziranda kızımın fot.larını çektiricem.ben hiç stüdyoya götürmedim henüz,ama bende biara bikaç poz çektirmek istiyorum.ist.da anadolu yakasında bildiğiniz iyi stüdyolar varmı?

canım ok cabuk geciyor şimdi sen biraz keyfini cıkar.cok güzel bir duygu içinde birseylerin kıprdaması.tabii kucagına alıp onun kokusunu hissrtmek ayrı bir duygu.allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin.
bu arada bende ankara'da dogum yaptım canım.akropol hastanesinde BÜLENT ALP AYDIN'da sezeryan oldum ama hiç bir sorun yasamadım.şuana elazıg dayım eger tekrar hamile kalırsam tekrar bülent beyde dogum yaparım.inana ben dişimi cektirmekten korkan bir insanım ama gercekten cok güzel gecti.ne agrı ne sızı tabii ilk kalktıgında agrı hissediyorsun ama o kadar sıkıntılı değil.şimdidden hayırlı olsun sana.korkmaya değmez çünkü o kadar güzel bir varlıkla karsılasıyorsun ki sonunda süper bir duygu

teşekkler canım vaalla annem filanda hep çakıl diyo ipeğeeeee
ipekte çiçekler için teşekkür ettiii

boncuk bende seninkini yerim :
ben fotoğraflarımı kendim çekip photoshopta dzenliyorum .
bide sadelikten yanayım. bi sürü fon var ama kullanmıyorum dpğru düzgünnn yüklim bi tanee

http://imageshack.us

allah bi avazda kurtarsın inşallah :) bende tam haziran annesi olucakken kızım erken geldi mayıs annesi oldm ama buralarda takılıyorum :):):
çok sabrsz olma bazen karnımda kalsaydı bile diyebiliosun tabiki çok güzellikler yaşıyosun ama bazen insan deliricek gibi oluyo. bence tadını çıkar hamileliğinin.
çok zor olmuyo çünkü asıl sıcaklar temmuz ağustos gişbi başlıyo. annelik içgüdüsü sen zaten herşeyi kendi bildiğin gibi yapıyosun merak etme.
ben istanbulda özel hastanede doğum yaptım . Medicana:S gitmez olaydm. nefret ediyorum o hastaneden sskdan farkı yok benim için. ama doktrum çok iyiydi.
kötü günler yaşadım. önünden geçince bile üzülüyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…