hayirdir canim noldu gecmisi okuyamadim fazla bir vaktim yok.Sağol canım teşekkür ederim gaz çok zorluyo yavrum nasıl ağlıyo
Allah şifa versin inşallah
süt kesesi olabilir geçmiyosa bence hemen doktora git
bana bu ay 130 geldi banyo yaptırırken elektrik yakıyorum o da 50 geldi ama he 40 da hiç indirmedim çıkarmadım
kuskulandirmak istemezdim canim ama geregi varmi ki,bebeklerin kulaklarini deldirmenin.inan ben sadece bir drun söylemis oldugunu paylastim.istersen sen de arastir drunuza falan sorkuşku düşürdün içime kız kanarya :S
Masallah kuzuyaaa.....resmini koysana face-e bakayim onun takilarina
deldir canım deldir çok şirin oluyoooo..
zümra kulağının farkında bile değil....
dokunuyorum acaba acıyomu diye ama hiç tepki vermiyo
demekki acımıyo..
evet canim ))) cunku benim kizimin kusugu bana,huyu babasina cekmis...ne eksi yonlerimiz varsa hepsini toplamisleylacım benim eşimde çok kusarmış demek benim oğlumda ona çekmiş
gülnarcım demekki İpek bana çekmemiş ühüh :S
pes pese de gelebilir canim...şimdi kızlar bişi sorucam
bu üst dişler alt dişler çıktıktan sonra ne kadar sürede çıkıyo :S
kızım delirdi 10 dk uyuyo ya
gerci bilmiyordum beyin gelisimini engelledigini ama her konuda farkli farkli fikirler soyleniyor.ihtimal da olabilir.bilmiyorum...slm arkadaslar umarim herkes iyidir.
kulak deldirmekten söz etmissiniz arkadaslar demeden gecemiyecegim tabiki herkesin kendi karari.yazin trdeydim ve bebegim henüz iki aylikti neyse fazla uzttmayayim.dinlenmek icin bir cafeye oturduk ve yanimiza bir adam geldi elinde cantasi iste kizimi falan sevdi ve dediki kizinizin besigine o dönen oyuncaklardan koymayin ve sakin kulaklarini deldirmeyin 6 yasina kadar.bu tür seyler bebegin beyin gelisimini engelliyor ve kulak kesinlesti kücük bebeklerin kulaklarinin deldirmesi tehlikeli arkadaslar 6-7 yasina kadar bekleyin derim ve bu yanimiza kadar gelen adam daha sonra cocuk dr oldugunu söyledi.dedigim gibi icim rahat etmiyor demeden gecemedim.
Merhaba canim....herkeslere merhaba.. nasılsınız melekler ve annıslerı..
vatozcum cok ecmı solsun.. sanırım amelıyattan cıkmıs ve durumu ıyıye gıdıyormus.. Allah beterınden koruusn cnaım..
bızımde ateısmız yok cok sukur ama oksrugumuz hapsurmayla bırlıkte artıyor yarın aylık kontrolumuz va rbakalım ne dıcek dr umuz ve cok fena ıstahsı zust ıkı dısı cıkarıyor o yuzdenmı dıslerdenmı bılemıyorum ama ıcım gıdıyro resmen burnunu kapayım azgına soktugum ıkı uc kasıkla duuryor 1 haftadır cok uzuluyorum bole ıstahsı zolunca
kuskulandirmak istemezdim canim ama geregi varmi ki,bebeklerin kulaklarini deldirmenin.inan ben sadece bir drun söylemis oldugunu paylastim.istersen sen de arastir drunuza falan sor
evet benim 24 saat yanıyo. bide benim ev müstakil sağı solu açık . geçen sene dış cephesini yaptırmıştık etkili oldu yinede iyi geldi bize
hımm ii ozaman canım uygun bence burda 24 saate gerek yok ılıman iklim olunca ,karlı olacak bizim için kömür daha pahalı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrr
canım bezinizi büyütün olmassa bizde öyleydik çok şükürki geçti bezi büyütünce 4 + al olmassa ,ay yıka yıak bitbez onları ...siz kusmaktan dert yanıyosunuz bende altına yapmasından ..
anacım her altına yapmasında tepeden tırnağa üst değiştirilirmi günde en fazla 3 kere yapıyo 3 kere içten dışa değiştiriyorum yıkıyorum dün akşam kendini batırmıştı sırtını bırak boynuna çıkmıştı bende çıkartıym derken saçlarına sürüldü battı resmen hemen yıkadım ama nasıl alel acele üşüdü
çamaşır zaten haftada 2 defa zümranın full dolu olarak çalışıyo makine
birde faturadan bahsetmişsiniz bize doğalgaz faturası 163 geldi kombim 45 te yanıyo evim çok sıcak güzel ısınıyoruz gayet ii geldi bu ay
olabilir leylacim bizde kücükken deldirdik.drun dedigi buydu.ben taraftar degilim canim,enfeksiyon olayi falan da var.hem kücücük bebek kulagindaki küpeyi falan ceker benim sahsi fikrim.
Masallah kuzuyaaa.....resmini koysana face-e bakayim onun takilarina
evet canim ))) cunku benim kizimin kusugu bana,huyu babasina cekmis...ne eksi yonlerimiz varsa hepsini toplamis
pes pese de gelebilir canim...
gerci bilmiyordum beyin gelisimini engelledigini ama her konuda farkli farkli fikirler soyleniyor.ihtimal da olabilir.bilmiyorum...
bunu da bilmemiz iyi oldu en azindan...
ama benim de,kardesimin de,hatta cok cok tanidiklarimin kulaklari kucukken delinmis.
6-7 yasina kadar deldirilmeyen kulak gormedim acikcasi..etrafimdan bahsediyorum.
ama cok sukur oyle bir problemle karsilasanimiz olmadi...
bilgilendirdigin icin saol canim...
evet benim cevremde de var.dedigim gibi ben enfeksiyon olayindan falan da korkuyorum.evet yarın aylık kontrolumuz var sorarım unutmazsam. benimde çevremde 1 yaşına kadar deldirirler kulakları. yeğenimkinide öyle yapmıştık. tabiki ihtimal bunlar. dediğin gibi araştırmak lazım.
kızlar iyi akşamlar.bebeklerinize kivi veriyormusunuz
canim yaa niye vicdan azabi cekiyorsun kiii iyi ki deldirtmissin bitti gitti iste...bende bir sonraki kontrolumuzde deldirtmeyi dusunuyorum...kızlar benim anlamadığım bişey var
tamam kanaryaya o adam öyle demiş ama başka dr larda dönencenin beyin fonksiyonu açısından çok gelişimci olduğunu söylüyor
ben deldirmeye gittiğimde 28 günlük bebeği bile getirirdiler kulaklarını deldirdiler bebeğin gıkı çıkmadı yaa inanabiliyormusunuz 28 günlük
yani şimdi bu kulakları erken delinen bebeklerin beyinleri küpe takmayanlardan dahamı az gelişiyo anlayamadım
benimde kafam çok karıştı
yani bunları duydukça pişman olup vicdan azabı çekiyorum
benim görümcem kızlarının kulaklarını 4 aylıkken deldirdi maşallah beyinleri süperrrr çalışıyo takdirlerle geliyolar okuldan
tabiki...her kesin gorusu farkli.saygi duyarim canim.olabilir leylacim bizde kücükken deldirdik.drun dedigi buydu.ben taraftar degilim canim,enfeksiyon olayi falan da var.hem kücücük bebek kulagindaki küpeyi falan ceker benim sahsi fikrim.
evet benim cevremde de var.dedigim gibi ben enfeksiyon olayindan falan da korkuyorum.
henuz vermedim,allerjiye yatkin diye...ama vericem...kızlar iyi akşamlar.bebeklerinize kivi veriyormusunuz
ooo baya yuklu bir hatakızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
vatozcum canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. .
elektrik faturasından bahsetmişsiniz biz klimayla ısınıyoruz ve bu ay faturamız 23.650.00 tl gelmişgörünce şok oldum görevli memur hata yapmış bakalım düzelticez 23 milyar ya :)
anacım seninde mi öyle benim kızda bir yapıyo ne göbek kalıyo ne sırt kalıyo çıkarırken bende bulaştırdığım oluyo günde en az 2-3 şimdi dişten dolayı günde 4-5 kez yapar oldu sorma ne mok muş bu ya anlamadım gitti anneme bırakırken bir çanta doluyo birde yanına poşet yapıyorum millet bana gülüyo çanta yetmiyomu diye böyle yaparsa yetmiyo . yıkaması bir türlü kurutması bir türlü otorma odasının her tarafı çamaşır dolu bizde içinde oturuyoruz))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?