kızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
vatozcum canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. .
elektrik faturasından bahsetmişsiniz biz klimayla ısınıyoruz ve bu ay faturamız 23.650.00 tl gelmişgörünce şok oldum görevli memur hata yapmış bakalım düzelticez 23 milyar ya :)
kızlar benim anlamadığım bişey var
tamam kanaryaya o adam öyle demiş ama başka dr larda dönencenin beyin fonksiyonu açısından çok gelişimci olduğunu söylüyor
ben deldirmeye gittiğimde 28 günlük bebeği bile getirirdiler kulaklarını deldirdiler bebeğin gıkı çıkmadı yaa inanabiliyormusunuz 28 günlük
yani şimdi bu kulakları erken delinen bebeklerin beyinleri küpe takmayanlardan dahamı az gelişiyo anlayamadım
benimde kafam çok karıştı
yani bunları duydukça pişman olup vicdan azabı çekiyorum
benim görümcem kızlarının kulaklarını 4 aylıkken deldirdi maşallah beyinleri süperrrr çalışıyo takdirlerle geliyolar okuldan
canım benim kızların resmi ama fotoshop kostüm giydirmedik ben de çektürmek istiyorum ablamın eşi çok resim çekti ama halen göstermediler merak ediyorum hep hatırlatıyorum göndermiyor sanırım sürpriz bişeyler hazırlıyoreylül avatarındaki seninkiler mi yoksam öyle bir avatarmı merak ettim. ben kızımı bu şekilde bir fotosunu çektirmek istiyorumda fotoğrafçılar yapabiliyormu acaba
hiç duymamıştım ama bir ihtimal olabilir her doktor farklı söylüyorslm arkadaslar umarim herkes iyidir.
kulak deldirmekten söz etmissiniz arkadaslar demeden gecemiyecegim tabiki herkesin kendi karari.yazin trdeydim ve bebegim henüz iki aylikti neyse fazla uzttmayayim.dinlenmek icin bir cafeye oturduk ve yanimiza bir adam geldi elinde cantasi iste kizimi falan sevdi ve dediki kizinizin besigine o dönen oyuncaklardan koymayin ve sakin kulaklarini deldirmeyin 6 yasina kadar.bu tür seyler bebegin beyin gelisimini engelliyor ve kulak kesinlesti kücük bebeklerin kulaklarinin deldirmesi tehlikeli arkadaslar 6-7 yasina kadar bekleyin derim ve bu yanimiza kadar gelen adam daha sonra cocuk dr oldugunu söyledi.dedigim gibi icim rahat etmiyor demeden gecemedim.
yok canım bi sorun başka bi arkadaşa yazmıştımhayirdir canim noldu gecmisi okuyamadim fazla bir vaktim yok.
iştahsız bebek gerçekten çok zor benim kızlarımdan biri çok iştahlydı bebeklikten beri hımmmmm yapa yapa yerdi ne olduysa çocuğa uzun zamandır çok iştahsız geçici diye düşündüm ama değil minik kızım onu geçti o daha tombikti halbuki (((((((herkeslere merhaba.. nasılsınız melekler ve annıslerı..
vatozcum cok ecmı solsun.. sanırım amelıyattan cıkmıs ve durumu ıyıye gıdıyormus.. Allah beterınden koruusn cnaım..
bızımde ateısmız yok cok sukur ama oksrugumuz hapsurmayla bırlıkte artıyor yarın aylık kontrolumuz va rbakalım ne dıcek dr umuz ve cok fena ıstahsı zust ıkı dısı cıkarıyor o yuzdenmı dıslerdenmı bılemıyorum ama ıcım gıdıyro resmen burnunu kapayım azgına soktugum ıkı uc kasıkla duuryor 1 haftadır cok uzuluyorum bole ıstahsı zolunca
sen çalışmıyomuydun canım gece nasıl dayanıyosun ben sen çalışıyo diye hatırlıyorum
Merhaba canim....
Ataya gecmis olsun canim...havalar da soguk,koru koru yine hastalaniyor kuzular.
Dislerden de olabilir haklisin..
Nilay da uyumuyor mesela.Dise bagliyorum ben...
Artik o kadar uyumadi ki,dr bitki karisimli sakinlestirici verdi iceriginde papatya ve s olan ama kar etmedi...yine uyumadi..bende vermiyorum artik.
havalar isinsa da bebisler de daha az hastalansa hic olmazsa....
ee iyi gelmiş bayağı karlı :)))) eskiden derlerdi ki faturayı yatırın sonra hatayı düzeltelim şimdi nasıl bilmiyorum ama düşünsene öyle bişey dediklerini :))))kızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?e
elektrik faturasından bahsetmişsiniz biz klimayla ısınıyoruz ve bu ay faturamız 23.650.00 tl gelmişgörünce şok oldum görevli memur hata yapmış bakalım düzelticez 23 milyar ya :)
canım ben epeydir yediriyorum kızlardan birinin alerjisi var ne olduğunu bulamadık o yüzden kesmiştik dün tekrar aldım ondan değil sanırım kividen sonra da kaşındıkızlar iyi akşamlar.bebeklerinize kivi veriyormusunuz
canım kaynatmaktansa akşam suya koy istersen bence vitaminini daha iyi saklar ben öyle yapıyorum eriyo zatenben kiviyi 2 aydır veriyorum muzla karıştırıyorum 1 tanede kayısı kurusunu kaynatıp eziyorum onuda karıştırıyorum kabız olmasın diye malum muz kabızlık yapıyor
canım benim kızların resmi ama fotoshop kostüm giydirmedik ben de çektürmek istiyorum ablamın eşi çok resim çekti ama halen göstermediler merak ediyorum hep hatırlatıyorum göndermiyor sanırım sürpriz bişeyler hazırlıyor
hiç duymamıştım ama bir ihtimal olabilir her doktor farklı söylüyor
yok canım bi sorun başka bi arkadaşa yazmıştım
iştahsız bebek gerçekten çok zor benim kızlarımdan biri çok iştahlydı bebeklikten beri hımmmmm yapa yapa yerdi ne olduysa çocuğa uzun zamandır çok iştahsız geçici diye düşündüm ama değil minik kızım onu geçti o daha tombikti halbuki (((((((
sen çalışmıyomuydun canım gece nasıl dayanıyosun ben sen çalışıyo diye hatırlıyorum
ee iyi gelmiş bayağı karlı :)))) eskiden derlerdi ki faturayı yatırın sonra hatayı düzeltelim şimdi nasıl bilmiyorum ama düşünsene öyle bişey dediklerini :))))
canım ben epeydir yediriyorum kızlardan birinin alerjisi var ne olduğunu bulamadık o yüzden kesmiştik dün tekrar aldım ondan değil sanırım kividen sonra da kaşındı
canım kaynatmaktansa akşam suya koy istersen bence vitaminini daha iyi saklar ben öyle yapıyorum eriyo zaten
:90: ayy nasıl bi hataymış buallah korusun kız
slm arkadaşlar bizde 6 aylıkken kulaklarımızı deldirdik.erken olursa kendinden bir parça sanarlarmış ileriki zamanlarda deldirirseniz bilmeeden asılıyor çıkarmak istiyor dedi doktorumuz.açıkçası bende o tarz gelişimle ilgili bişey duymadım.alıştık hemde hiç ağlamadan delindi.
7.5 aylık olduk halen dişimiz bizimde çıkmadı.vallahi çıkanları okudukça aman çıkmasın daha bile diyorum...:)))
benimde ilk 3 gebeliğim düşükle sonuçlandı.kızımda 1,5 ay erken doğdu.düşük bile olsa inanın arkadaşlar çok zor oluyor.kaç gün ağladım.hep vicdan azabı duyuyosun acaba benim yyüzümden mi oldu diye ama allah sabrınıda veriyor.
arkadaşlar size foto konusunda bir fikir vereyim.ben her ayın 19 unda elifimin resimlerini çekiyorum.her baktığımda gelişimini takip ediyorum ve de güzzel bir hatıra oluyor.yaşındada stüdyo çekimi düşünüyoruz.
2 günde bir kivi yediriyoruz.hergün yarım muz yiyor.ben portakal suyu bile veriyorum.alerji yapıyor dedi doktorumuz ama çok şükür benim kızım hiçbir ek gıdada alerji olmadı .birde sebze çorbalarını sevse.aaa birde dün akşam mercimek çorbası denedik bir türlü içmiyor bende hemen içine 1-2 kaşık yoğurt koydum hemen yemeğe başladı.sizede önerim olsun kızlar.aslında birşeyleri karıştırıp verme taraftarı değilim hepsinin tadını ayrı öğrensin.maalesef içmeyince böyle bir yöntem buldum.yoksa hiç sebze vitamini alamayacak.zaten emmiyor.
bu arada vatozcuğum çok geçmiş olsun,kardeşinin iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar nasılsınız bakalım geceniz nasıl geçti benimkisi kabus gibi kucağımda sabahladı zümra uyuyo 1 dakika sonra inleyip ağlamaya başlıyo heralde ağrısı vardı kulağının ağrıdığını düşünüp birazcık ovdum sakinleşti sonrada sarımsağı ısıtıp kulağının kenarına koydum dumanının içeri gitmesini sağladım geçti şükür
aklınızda bulunsun bebeklerinizin kulakları ağrıdığı zaman sarımsağı ocakta iyice ısıtın daha sonra bir peçeteye sarın kulak deliğine koyun o duman hemen geçiriyo ağrıyı
kızlar iyi akşamlar.bebeklerinize kivi veriyormusunuz
kızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
bende bi iki kez kivi verdim sevmedi tadını ağzını büzdü
şimdide ara ara meyve sularına karıştırıyorum.
ya bu katı meyve sıkacağı iyi var yoksa nasıl yapardık :S
ANNİŞLER NABERR??BİZ İYİYZ.AMA OK YOĞUNUM GİREMİYORUM PEK.ADA EMEKLİYOR,PEŞİNDEN KOŞMAKDAN HALİM KALMIYOR GİRMEYEE.
aay herkeslere merhaba bende gecesi günlerdir kötü geçenlerdenm kızımın alt dişi çıktıama gece kaç defa uyandım sayamadım bile karnı agrıyo sanırım uykusu geliyo uyuyamıyo
ANNİŞLER NABERR??BİZ İYİYZ.AMA OK YOĞUNUM GİREMİYORUM PEK.ADA EMEKLİYOR,PEŞİNDEN KOŞMAKDAN HALİM KALMIYOR GİRMEYEE.
canım sütlaç veriliyormu bebişlere ,keçi sütüylemi yaptın ?dün gece bertuğda hiç uyumadı kaç defa kalktı sayamadım bile...sütlaç yapmıştım verdim daha 1kaşık verdim ciğerlerini kustu yoğurt beslemiştim 2 saatöncesi sonra tekrar besledim neyseki yedi sonrada banyo yaptırıdm ayaklarımda sallıyı dedim küçük beşiğin ayağı kırılmış demiri tak tak diye vuruyo artık beşik bile dayanamadı sallanmaya 1 saatten fazla salladım anca uyudu bacaklarım çok ağrıyo vallahi ayaklarımda sallaya sallaya iyice sıkılastı bacaklarım tas gibi oldubi nevi spor oluyo şimdide brokoli çorbası yapıcam çok uykusuzum halsizim tembellik yapıyorum bugün hiç bişey yapmak istemiyo cnm yatıp uyumak istiyorum ama nerdeeee benimki gündüzleri hiç uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?