2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende haziran annesiyim kızım 7 aylık oldu.aranıza geç katıldım çünki siteyi yeni tanıdım( sizin bebeğiniz kaç aylık?

canım sütlaç veriliyormu bebişlere ,keçi sütüylemi yaptın ?

ne kadar güzel yaa mertte bir emeklemeye başlasa,şimdi sadece yere kendi başına koyuyom oyuncakları önünde oynuyor

yok cnm normal inek sütüyle yaptım yoğurdunuda bu sefer inek sütüyle yaptım annemler gecen geldiğinde 5 kilo taze günlük köy sütü getirmişler bende yoğurt yaptım sütlaç yaptım içiyorum da muhallebisinide yarı su yarı sütle yapıyorum

oğlumda emeklemiyo daha oturduğu yerden nasıl basarıyosa popo üstü tv dolabının yanına kadar gidiyo kaç defa gördüm az daha önündeki süsleri çekiyodu yüzüne düşücekti

kızlar oğlumu face de en sevimli bebek yarışmasına kattım. oylarınız çok makbule geçer. Facebook'a Hoş Geldin burdan olmazsa face de "en sevimli bebek yarışması " adresine gidin 54. resim benim oğluşumun ki. kadınlar kulübünden boncuk 1985'in kızıda yarışmada.oda 96. resim. haydi oy vermeye:)))))))))))))))

Son düzenleme:
oğlumda emeklemiyo daha oturduğu yerden nasıl basarıyosa popo üstü tv dolabının yanına kadar gidiyo kaç defa gördüm az daha önündeki süsleri çekiyodu yüzüne düşücekti

benim oğlan bugün 8 ayını doldurdu hala düşmeden oturamıyo.oturtuyorum bir bakıyorum yavaş yavaş sağa veya sola yamuluyo yamuluyo , eliyle bir süre tutyo sonra pat. yerde:))) her yere yuvarlana yuvarlana gidiyo.

ANNİŞLER NABERR??BİZ İYİYZ.AMA OK YOĞUNUM GİREMİYORUM PEK.ADA EMEKLİYOR,PEŞİNDEN KOŞMAKDAN HALİM KALMIYOR GİRMEYEE.

ee daha da artacak eski günlerimizi mumla arayacağız.ne yapalım sağ ve sağlıklı olsunlar da tüm zamanımız onların olsun.

ben oy verdim canim...

kizlar dun kendimize corba yapmistim...ondan nilaya da yedirdim.
artik yavas yavas kendi yemeklerimizden vermeye basliycam.
dovga yapmistim...yoresel yemek ama yayla corbasini andiriyor.ama pistikten sonra onceden dogranip hazirlanmiş yeşillikleri ilave ediyorsun,ispanak,dereotu,kişniş,nane...ama ben blendirdan gecirdim bogazina takilmasin diyee yesillikler...ayrica inek sutunden mayalanmis yogurtdan yapmistim.vitaminli,saglikli bir corba tavsiye ederim...

Son düzenleme:

bizimde yöresel yemeğimiz bu toğga diyoz biz ama çok güzel gerçekten ama ekşi yoğurtla dahada güzel oluyor ,oğlumun en çok sevdiği çorba

bizimde yöresel yemeğimiz bu toğga diyoz biz ama çok güzel gerçekten ama ekşi yoğurtla dahada güzel oluyor ,oğlumun en çok sevdiği çorba

yaa oylemi..evet super oluyor ama ben fazla eksi sevmiyorum.bide icerisine krema koyuyorum...(krema yazdim ama turkcesi ne bilmiyorum google-da cevirdim)
nerelisin sen zehracim?

Son düzenleme:
canim kusura bakma nolur,gercekten böyle olmasini istemezdim.inan bende buradan yada internetten birsey okuyayim kafama takilir.ne derece dogru bende emin degilim herkes druna ne bileyim bilen birilerine sorsun ben bildiklerimi,zararli yada yararli olan seyleri mutlaka paylasiyorum aman banane diyebilirim tabiki buradakilerde öyle inan hani bildigim birseyi burda paylasmadigim zaman rahatsiz oluyorum paylasayim ki arkadaslarda bilsin arastirsin sorsun dogruyu bulsun diye.sende sorarsin hemen beynine yada gelisimine birsey olacak degil yani ok

Son düzenleme:
aynen canim fikrimi söyledim ben beyin gelisiminden cok enfeksiyon ve hani kücük ya kulagini ceker falan olayina takintiliyim buda herkesin rahat yada rahat olmayisina bagli ben biraz pipirikliyim iste

biraz zahmetli ama ben herzaman elma armut vermiyorum
havuç filanda sıkıyorum içine o bakımdan güzel oluyo hergün çalıştırmasamda haftada3 gün çalıştırıyorum. ilerisi içinde iyi şimdilk püre şeklinde yer ama sonradan meyve suyuna alıştırmak lazım.

zasacim kizina maasallah zaten favorim biliyorsun,emekliyor konusuyor ne diyeyim artik.MAASALLAHHHHHHHH

az önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibi tabi temizligi bana kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…