2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar bende kızım ada dan dolayı giremiyorum kızım sürünmeye başladı, yerinde durmuyo geceleri benimkide yatmıyo 3 aydır uykusuz ıkalıyorum bir kaç gündürde ayaga kalkmaya çalışıyo zor günler gelio herkese kolay gelsin ve öpüyorum bebişlerinizi

merhaba bende haziran annesiyim kızım 7 aylık oldu.aranıza geç katıldım çünki siteyi yeni tanıdım:(( sizin bebeğiniz kaç aylık?

canım sütlaç veriliyormu bebişlere ,keçi sütüylemi yaptın ?

ne kadar güzel yaa mertte bir emeklemeye başlasa,şimdi sadece yere kendi başına koyuyom oyuncakları önünde oynuyor

yok cnm normal inek sütüyle yaptım yoğurdunuda bu sefer inek sütüyle yaptım annemler gecen geldiğinde 5 kilo taze günlük köy sütü getirmişler bende yoğurt yaptım sütlaç yaptım içiyorum da muhallebisinide yarı su yarı sütle yapıyorum

oğlumda emeklemiyo daha oturduğu yerden nasıl basarıyosa popo üstü tv dolabının yanına kadar gidiyo kaç defa gördüm az daha önündeki süsleri çekiyodu yüzüne düşücekti

kızlar oğlumu face de en sevimli bebek yarışmasına kattım. oylarınız çok makbule geçer. Facebook'a Hoş Geldin burdan olmazsa face de "en sevimli bebek yarışması " adresine gidin 54. resim benim oğluşumun ki. kadınlar kulübünden boncuk 1985'in kızıda yarışmada.oda 96. resim. haydi oy vermeye:)))))))))))))))

Son düzenleme:
oğlumda emeklemiyo daha oturduğu yerden nasıl basarıyosa popo üstü tv dolabının yanına kadar gidiyo kaç defa gördüm az daha önündeki süsleri çekiyodu yüzüne düşücekti

benim oğlan bugün 8 ayını doldurdu hala düşmeden oturamıyo.oturtuyorum bir bakıyorum yavaş yavaş sağa veya sola yamuluyo yamuluyo , eliyle bir süre tutyo sonra pat. yerde:))) her yere yuvarlana yuvarlana gidiyo.

ANNİŞLER NABERR??BİZ İYİYZ.AMA OK YOĞUNUM GİREMİYORUM PEK.ADA EMEKLİYOR,PEŞİNDEN KOŞMAKDAN HALİM KALMIYOR GİRMEYEE.:nazar:

ee daha da artacak eski günlerimizi mumla arayacağız.ne yapalım sağ ve sağlıklı olsunlar da tüm zamanımız onların olsun.

kızlar oğlumu face de en sevimli bebek yarışmasına kattım. oylarınız çok makbule geçer. Facebook'a Hoş Geldin burdan olmazsa face de "en sevimli bebek yarışması " adresine gidin 54. resim benim oğluşumun ki. kadınlar kulübünden boncuk 1985'in kızıda yarışmada.oda 96. resim. haydi oy vermeye:)))))))))))))))

ben oy verdim canim...

kizlar dun kendimize corba yapmistim...ondan nilaya da yedirdim.
artik yavas yavas kendi yemeklerimizden vermeye basliycam.
dovga yapmistim...yoresel yemek ama yayla corbasini andiriyor.ama pistikten sonra onceden dogranip hazirlanmiş yeşillikleri ilave ediyorsun,ispanak,dereotu,kişniş,nane...ama ben blendirdan gecirdim bogazina takilmasin diyee yesillikler...ayrica inek sutunden mayalanmis yogurtdan yapmistim.vitaminli,saglikli bir corba tavsiye ederim...

Son düzenleme:
kizlar dun kendimize corba yapmistim...ondan nilaya da yedirdim.
artik yavas yavas kendi yemeklerimizden vermeye basliycam.
dovga yapmistim...yoresel yemek ama yayla corbasini andiriyor.ama pistikten sonra onceden dogranip hazirlanmiş yeşillikleri ilave ediyorsun,ispanak,dereotu,kişniş,nane...ama ben blendirdan gecirdim bogazina takilmasin diyee yesillikler...ayrica inek sutunden mayalanmis yogurtdan yapmistim.vitaminli,saglikli bir corba tavsiye ederim...

bizimde yöresel yemeğimiz bu toğga diyoz biz ama çok güzel gerçekten ama ekşi yoğurtla dahada güzel oluyor ,oğlumun en çok sevdiği çorba :56:

bizimde yöresel yemeğimiz bu toğga diyoz biz ama çok güzel gerçekten ama ekşi yoğurtla dahada güzel oluyor ,oğlumun en çok sevdiği çorba :56:

yaa oylemi..evet super oluyor ama ben fazla eksi sevmiyorum.bide icerisine krema koyuyorum...(krema yazdim ama turkcesi ne bilmiyorum google-da cevirdim)
nerelisin sen zehracim?

Son düzenleme:
kızlar benim anlamadığım bişey var
tamam kanaryaya o adam öyle demiş ama başka dr larda dönencenin beyin fonksiyonu açısından çok gelişimci olduğunu söylüyor
ben deldirmeye gittiğimde 28 günlük bebeği bile getirirdiler kulaklarını deldirdiler bebeğin gıkı çıkmadı yaa inanabiliyormusunuz 28 günlük
yani şimdi bu kulakları erken delinen bebeklerin beyinleri küpe takmayanlardan dahamı az gelişiyo anlayamadım
benimde kafam çok karıştı
yani bunları duydukça pişman olup vicdan azabı çekiyorum
benim görümcem kızlarının kulaklarını 4 aylıkken deldirdi maşallah beyinleri süperrrr çalışıyo takdirlerle geliyolar okuldan :52::52::52:
canim kusura bakma nolur,gercekten böyle olmasini istemezdim.inan bende buradan yada internetten birsey okuyayim kafama takilir.ne derece dogru bende emin degilim herkes druna ne bileyim bilen birilerine sorsun ben bildiklerimi,zararli yada yararli olan seyleri mutlaka paylasiyorum aman banane diyebilirim tabiki buradakilerde öyle inan hani bildigim birseyi burda paylasmadigim zaman rahatsiz oluyorum paylasayim ki arkadaslarda bilsin arastirsin sorsun dogruyu bulsun diye.sende sorarsin hemen beynine yada gelisimine birsey olacak degil yani ok

Son düzenleme:
tabiki canım sende haklısın dedim ya bi ihtimal öle bişi olmuşsa küpe olayına bağlamışlardır.
malum bi doktorun dediği diğerini tutmuyo. kısacası deldrmek isteyen deldirsin .kanarya düşüncesini söyledi saolsun. ama bende deldiricem inşAllah bi sorun olmaz.
aynen canim fikrimi söyledim ben beyin gelisiminden cok enfeksiyon ve hani kücük ya kulagini ceker falan olayina takintiliyim buda herkesin rahat yada rahat olmayisina bagli ben biraz pipirikliyim iste

katı meyve sıkacağının temizliği nasıl zahmetli mi? bizde alsak mı diye düşünüyoruz ama temizliğinden dolayı kullanmayıp kenara koyacam diye de korkuyorum.sonuçta elma armut suyunu cam rendede çıkara biliyorum ya daha rahat gibi

biraz zahmetli ama ben herzaman elma armut vermiyorum
havuç filanda sıkıyorum içine o bakımdan güzel oluyo hergün çalıştırmasamda haftada3 gün çalıştırıyorum. ilerisi içinde iyi şimdilk püre şeklinde yer ama sonradan meyve suyuna alıştırmak lazım.

canım çokgeçmiş olsun öncelikle.dediğingibi annelik çok meşakatli bir şeymiş.ben suluğundan içiriyorum su çok değil,günde en fazla yarım çay bardağı kadar,çünkü emiyorda.

geçmiş olsun cnm.gaz sorunuda zordur.

öylemi cnm,bilmiyordum bak.ALLAH rahmet eylesin.evlatlarımızın acısını yaşatmasın.

ağlama cnm,bak kendin diyorsun RABBİM çok sevmiş yavrunu,almış yanına,kanatlarının altına.kıyamam sana ağlama.bak zümra'cığım var.dua et bolca.

kızım çok anlamlıca baba diyor,baba gel:)
zasacim kizina maasallah zaten favorim biliyorsun,emekliyor konusuyor ne diyeyim artik.MAASALLAHHHHHHHH:nazar:

katı meyve sıkacağının temizliği nasıl zahmetli mi? bizde alsak mı diye düşünüyoruz ama temizliğinden dolayı kullanmayıp kenara koyacam diye de korkuyorum.sonuçta elma armut suyunu cam rendede çıkara biliyorum ya daha rahat gibi

az önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibi :53:tabi temizligi bana kaliyor.:14:

Back
X