Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:S bizimki onu bile yapmıoaz önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibitabi temizligi bana kaliyor.
![]()
kızlar benim kızımda sevimli bebekte link atamadım ama crocusdonun oğluyla beraber yarışıyoo
94. fotoğrafta kızım beğenirseniz çok sevinirimmm
:S bizimki onu bile yapmıo
tamam canım oy veriyim hemen. bende ipeki katsammı bu yarışmaya:
D
cnm bende verdim oyyy:)sağol tatlım.![]()
sağol kuşum.valla şişman olmasa daha erken yaparmış anne öyle diyor.ben 10 aylıkken yürümüşüm,bana benzrmi bilmiyorum.zasacim kizina maasallah zaten favorim biliyorsun,emekliyor konusuyor ne diyeyim artik.MAASALLAHHHHHHHH![]()
beğendim canım zümramı:)önümüzdeki yarışmada bizdevarız,ozamanda siz beğenirsiniz bizi.topikdeki arkadaşlarımızla yarışmak istemem,sizleri rakip görmemmm,kardeşiz bissss:)kızlar benim kızımda sevimli bebekte link atamadım ama crocusdonun oğluyla beraber yarışıyoo
yarın diş buğdayı yapıcam onun içi
n diş pastası yapmam lazım şimdi
arada bakarımmm sayfa açık kalsınn
oyunuzu bekliyorum canlarrrr![]()
bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş
bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. yediği iğneler işe yaradı
inşAllah tekrarlamaz![]()
kızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
vatozcum canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. .
elektrik faturasından bahsetmişsiniz biz klimayla ısınıyoruz ve bu ay faturamız 23.650.00 tl gelmiş![]()
![]()
görünce şok oldum görevli memur hata yapmış bakalım düzelticez 23 milyar ya :)
yaa oylemi..evet super oluyor ama ben fazla eksi sevmiyorum.bide icerisine krema koyuyorum...(krema yazdim ama turkcesi ne bilmiyorum google-da cevirdim)
nerelisin sen zehracim?[/QUOa
adana osmaniye canım
bende gidiyorum vermeye![]()
kızlar benim kızımda sevimli bebekte link atamadım ama crocusdonun oğluyla beraber yarışıyoo
canim ya her is senin üstünde desene,yok bizim babamiz yapar:S bizimki onu bile yapmıo
tamam canım oy veriyim hemen. bende ipeki katsammı bu yarışmaya:
D
kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.
az önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibitabi temizligi bana kaliyor.
![]()
kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.
benim kız baba-mama- meme diyodu dünden beride bişiler anlatıyo sanki anlalı anlamlı ama anlamıyorum
babayıda bastıra bastıra söylüyo çok komik yaaaaaaa