2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızımda sevimli bebekte link atamadım ama crocusdonun oğluyla beraber yarışıyoo
94. fotoğrafta kızım beğenirseniz çok sevinirimmm

Son düzenleme:
yarın diş buğdayı yapıcam onun içi
n diş pastası yapmam lazım şimdi
arada bakarımmm sayfa açık kalsınn
oyunuzu bekliyorum canlarrrr:34:

az önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibi :53:tabi temizligi bana kaliyor.:14:
:S bizimki onu bile yapmıo
kızlar benim kızımda sevimli bebekte link atamadım ama crocusdonun oğluyla beraber yarışıyoo

tamam canım oy veriyim hemen. bende ipeki katsammı bu yarışmaya :D::DD

bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş:nazar:
bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. yediği iğneler işe yaradı :D
inşAllah tekrarlamaz :(

cnm bende verdim oyyy:)
zasacim kizina maasallah zaten favorim biliyorsun,emekliyor konusuyor ne diyeyim artik.MAASALLAHHHHHHHH:nazar:
sağol kuşum.valla şişman olmasa daha erken yaparmış anne öyle diyor.ben 10 aylıkken yürümüşüm,bana benzrmi bilmiyorum.
beğendim canım zümramı:)önümüzdeki yarışmada bizdevarız,ozamanda siz beğenirsiniz bizi.topikdeki arkadaşlarımızla yarışmak istemem,sizleri rakip görmemmm,kardeşiz bissss:)
yarın diş buğdayı yapıcam onun içi
n diş pastası yapmam lazım şimdi
arada bakarımmm sayfa açık kalsınn
oyunuzu bekliyorum canlarrrr:34:

yakın olsam gelirdim boncukcum:)):40:kolay gelsin..

bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş:nazar:
bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. yediği iğneler işe yaradı :D
inşAllah tekrarlamaz :(

:))demek ipekle yarışcaz ha:))bende öğlen göndermiştim bi sonrakine giricekmişizz:))olsun bende ipekime veririm oy:)

kızlar iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
vatozcum canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. .
elektrik faturasından bahsetmişsiniz biz klimayla ısınıyoruz ve bu ay faturamız 23.650.00 tl gelmiş :52: :52: :52: görünce şok oldum görevli memur hata yapmış bakalım düzelticez 23 milyar ya :)

:60::60::60: öde öde bitmez sizdemi tokidesiniz tokinin taktığı saatlerde böyle faturalar geliyo :60: komşuma 32 milyar gelmişti

kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.

ay merak ettim bende öyküyü mü soksam yarışmaya.

zümramıza maşallah yürüyomu ayakta durmuş
crocusdan seninki kaçıncı resimde

bende oy vereyim yaramazlarınıza

kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.

benim de en büyük sorunum.... ben kendimize de balık yapmıyorum ...:))) sevmiyorum pek yersek de dışarıdan :P bebişlere nasıl yapıp vercez...

az önce temizledim evt biraz.en cokta rende aparati ama olmasaydi ne yapardik bilmem.esim hemen ben kizima slkarim diyor mutfaga bir giriyor savas alani gibi :53:tabi temizligi bana kaliyor.:14:

bende bu konuda şanslıyım eşim her akşam mutlaka yapar bir akşam elma - elma havuç - portakal sıkacağında nar portakal sıkar. bizde içeriz kızımada veririm hemde temizliğinide yapar ben hiç karışmam ama mutfakda başka hiç bir şeye karışmaz

benim kız baba-mama- meme diyodu dünden beride bişiler anlatıyo sanki anlalı anlamlı ama anlamıyorum
babayıda bastıra bastıra söylüyo çok komik yaaaaaaa

gogleye yazınca bir kaç tarif çıkıyor. ben geçen hafta verdim biraz normal kızartmıştık az yağda beyaz etinden verdim üst kızarmış derisinden vermedim çokda sevdi kızım
ama bende balık sevenlerden değilim arkadaşlar bize geldiklerinde kendileri yapmıştı hamileliğim boyuncada 2-3 kere ancaemişimdir mecburiyetten

Son düzenleme:
kızlar ben dil balığı alıp sebze çorbasıyla beraber pişiriyorum.ama isterseniz dr bana öyle söyledi fırında buğulama yapıp sebze çorbasınada karıştırabilirsiniz.

Back
X