:))demek ipekle yarışcaz ha:))bende öğlen göndermiştim bi sonrakine giricekmişizz:))olsun bende ipekime veririm oy:)
oylarım hemen ikinize birden geliyor:))) hadi bol şans kızlar...
günaydın arkadaşlar ...defne joy foster ölmüş yaa çok üzüldüm şok oldum haberi görünce
kızlar defne joy foster ölmüş...çok üzüldüm ya....
evet ya allah rahemet eylesinn. gecen hafta yarısmada da elenmişti. ve son lafı zirvede bırakmak lazımdı.ama insanlar ne kadar tuhaf arkasından bir dünya laf yok şöyle ölmüş yok böyle ölmüş.yazık ya ölmüş gitmiş kadıncagız arkasından bir dünya laf.birde miniği varmıs allah o cocuga da sabır versin
bende bu konuda şanslıyım eşim her akşam mutlaka yapar bir akşam elma - elma havuç - portakal sıkacağında nar portakal sıkar. bizde içeriz kızımada veririm hemde temizliğinide yapar ben hiç karışmam ama mutfakda başka hiç bir şeye karışmaz
Kizlar merhaba fazla takip edemedim de yazamadim da.
Benim sol meme ucumda yara olustu, ilk defa oldu kizim 8 aylik oldu inanilmaz aciyor emzirirken deli oluyorum bunu hic yasayan var mi caresini nasil buldunuz, en cabuk nasil gecer?
Birde kizimin kukusunda sivilceler cikmisti ben iltihap olusmustur diye dusunmustum ama bugun baktim ki sirtinda da lekeler cikmis, sanirim birseye alerji oldu ne dersiniz?
heheh saolasın caım :)))kanaryacım oyun için sağol tatlım.
haydi bakalım çakılıma. tüm oylarım onun olsun. tabi eşimin ve kardeşimin oylarıda mecburen çakıla.
maşallah boy ve kilossu çok iyi.
sağol oyun için zasa
inşallah hiçbi bebiş hasta olmasın üzülüyorum ya kaldramıyolarmaşşalh pıtırcığıma.canım tekrarlamaz inş.
yaa ölemi simdi sizden öğrendim tv pek izlwemiyoırum ipek yüzünden bitek salı akşamları izliyorum onun dısında acmıyorum gündüzkızlar defne joy foster ölmüş...çok üzüldüm ya....
ay kızlar çok üzüldüm valla. televizyon falan seyrettiğim yok. burayı açıpta sizin yazılarınızı görünce şok oldum. sunuculuğu çok beğenirdim. herşeyden önemlisi oda bir anneydi. ya 2.5 ya da 3 yaşında bir oğlu vardı. daha 32 yaşınaydı gencecik.ayyyyyyyy tüylerim diken diken oldu valla. o kadar içi yaşam enerjisiyle dolu doğal biriydi ki(((((((((( allah rahmet eylesin
evet ya bende şok oldum oğlu 1 buçuk yasındamıs cnm arkadasının evinde ölü bulunmuş ve en son gece bardan tolga karel ile çıkarken görüntülenmiş petek dinçözün pragramında gösterdi az önce duyunca aklıma ilk oğlu geldi annesiz büyüycek diye çok üzüldüm yaaa
yok canım toki de diiliz antalyada oturuyorum..
ben yediriyoruz kızarttığım balığın beyaz etinden verdim bayıla bayılada yedi
kızlar bende oy veririm hepinize ama bu tür yarışmalarda arkadaşı çok olan kazanıyo haberiniz olsun vence link verin destek olun diye anca öyle.. bütün bebekler sevimli ama çok tatlı bebekler oluyo, bakıyorum o kadarda sevimli olmayan bir bebek kazanıyo yanlış anlamayın..kazanmak istiyorsanız kk de bunun için açılmış bi bölüm var orayada link verin destek olsunlar..şimdiden bol şanslar kuzucuklara..
canım çok fenadır o krem filan fayda etmediyse soğan sür ucu beyaz gibiyse iltitap olmuştur iyi geliyo geçmiş olsun..
aynen canim,bazen toparlarda bazende yapmaz.ama buna sükür.kizima falanda bakar sagolsun.bende bu konuda şanslıyım eşim her akşam mutlaka yapar bir akşam elma - elma havuç - portakal sıkacağında nar portakal sıkar. bizde içeriz kızımada veririm hemde temizliğinide yapar ben hiç karışmam ama mutfakda başka hiç bir şeye karışmaz
kızlar defne joy fosterın ölümüne çok üzüldüm hele yetim kalan bebeğine
yaniiaynen:))heheh olsun yarısalım :)))) amaan maksat hayatımızda ekşın olsun
bende veririm kuzuya :))))
öyle tabi. yarışmaya katılan resimler arasında benimde birkaç favorim var mesela ama ne hikmetse o kadar sevimli ve şeker olmalarına rağman aldıkları oylar az. bir de bakıyorsun baz resimler 70 80 oya gelmiş ama sevimlilik namına birşey yok. her bebek sevimlidir ama burda fotoğrafta sevimli gözükmek önemli ve çok oy giden bebekler fotoğrafta sevimli gözükmüyorlar. bir de bu yarışmada şöyle bir kural var. iilk 15 gün halk oylaması yapılıp en çok oyu alan 5 bebek sonra jüri tarafından puanlanıp 1.ler öyle tespit ediliyoMUŞ!
bir de kadınlar kulübünde ki o sayfa nerde yazarsan sevinirim. bizde desteği ordan bulalım o zaman
yaniiaynen:))
hadi canımmm,çok saçmaa:))ne anlamı varkio zaman??
merhaba cnm.biz kullanmıyoruz damla falan.cuma günü kontolümz var sorarım doktorumuza.selam hanımlar uzun zamandır giremedim şehir dışındaydım bu arada oğluşumu da 6. ay kontrolunden beri dr a götüremedim yeni döndum bu gün 8. ayımız bitti dişlerimiz 4 oldu diş için damla falan kullanıyormusunuz bizim dişler bu iki ay içinde çıktı dr gittiğimizde yoktu ???
hadi canımm.yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!bu kadar olmaz yahuu:)şaşırdım doğrusu:)ööle canım sen az önce bebeshop un yarışma sonucunu açıklamasını ve altındaki tartışmaları okusaydınçok kötü oy toplamak için borcam dağıtıyorlar filan yazıyodu...950 yi geçen oyla birinci oldu herkes bizim gini değil oy için neler yapıyorlar hayret!!!!
selam kızlarrrrr
bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?