2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar ...defne joy foster ölmüş yaa çok üzüldüm şok oldum haberi görünce

kızlar defne joy foster ölmüş... çok üzüldüm ya....

ay kızlar çok üzüldüm valla. televizyon falan seyrettiğim yok. burayı açıpta sizin yazılarınızı görünce şok oldum. sunuculuğu çok beğenirdim. herşeyden önemlisi oda bir anneydi. ya 2.5 ya da 3 yaşında bir oğlu vardı. daha 32 yaşınaydı gencecik.ayyyyyyyy tüylerim diken diken oldu valla. o kadar içi yaşam enerjisiyle dolu doğal biriydi ki(((((((((( allah rahmet eylesin

ama su varki esim mutfagı seviyo saadece kendi için yemekleri o yapıo ama arkası bana kalıo :S:S mahvoluyo mutfak genelde et türü yapar :S mahvoluyorum ya

ayy cogaldsa doktra götür canım :S:S üzüldüm kendin içinde randevu al ihmal etme
heheh saolasın caım :)))

maşşalh pıtırcığıma.canım tekrarlamaz inş.
inşallah hiçbi bebiş hasta olmasın üzülüyorum ya kaldramıyolar

kızlar defne joy foster ölmüş... çok üzüldüm ya....
yaa ölemi simdi sizden öğrendim tv pek izlwemiyoırum ipek yüzünden bitek salı akşamları izliyorum onun dısında acmıyorum gündüz üzüldüm allah rahmet eyles,n i,şte nolucağımız belli değil. allah sabırlar versin ailesinede

bu arada kızlar Safer ayının son çarşambası bugn sanırım belaları kovalım üstümüzden
tesbih ve namazla. allahım korusun . gerçekten bu ay çok sorunlı geçti bizim içinde
inşallah kabul olur duaalarıımızz

evet ya bende şok oldum oğlu 1 buçuk yasındamıs cnm arkadasının evinde ölü bulunmuş ve en son gece bardan tolga karel ile çıkarken görüntülenmiş petek dinçözün pragramında gösterdi az önce duyunca aklıma ilk oğlu geldi annesiz büyüycek diye çok üzüldüm yaaa

evet canım ya. Aylık olarak aldığım bir bebek dergisinde röportajı vardı. 3-4 sayfa dolusu oğluyla çektirdiği fotoğraflar. O kadar şeker gözüküyorlar ki beraber.ikisininde gözünden mutluluk ve tabiki muzurluk okunuyordu. Ana oğul süper bir ikililer diye düşünmüştüm a zaman. Ayyyy şimdi o yavrucak kaldı annesiz

Son düzenleme:

öyle tabi. yarışmaya katılan resimler arasında benimde birkaç favorim var mesela ama ne hikmetse o kadar sevimli ve şeker olmalarına rağman aldıkları oylar az. bir de bakıyorsun baz resimler 70 80 oya gelmiş ama sevimlilik namına birşey yok. her bebek sevimlidir ama burda fotoğrafta sevimli gözükmek önemli ve çok oy giden bebekler fotoğrafta sevimli gözükmüyorlar. bir de bu yarışmada şöyle bir kural var. iilk 15 gün halk oylaması yapılıp en çok oyu alan 5 bebek sonra jüri tarafından puanlanıp 1.ler öyle tespit ediliyoMUŞ!
bir de kadınlar kulübünde ki o sayfa nerde yazarsan sevinirim. bizde desteği ordan bulalım o zaman

aynen canim,bazen toparlarda bazende yapmaz.ama buna sükür.kizima falanda bakar sagolsun.

heheh olsun yarısalım :)))) amaan maksat hayatımızda ekşın olsun
bende veririm kuzuya :))))
yaniiaynen:))

hadi canımmm,çok saçmaa:))ne anlamı varkio zaman??

selam hanımlar uzun zamandır giremedim şehir dışındaydım bu arada oğluşumu da 6. ay kontrolunden beri dr a götüremedim yeni döndum bu gün 8. ayımız bitti dişlerimiz 4 oldu diş için damla falan kullanıyormusunuz bizim dişler bu iki ay içinde çıktı dr gittiğimizde yoktu ???

yaniiaynen:))

hadi canımmm,çok saçmaa:))ne anlamı varkio zaman??

ööle canım sen az önce bebeshop un yarışma sonucunu açıklamasını ve altındaki tartışmaları okusaydın çok kötü oy toplamak için borcam dağıtıyorlar filan yazıyodu...950 yi geçen oyla birinci oldu herkes bizim gini değil oy için neler yapıyorlar hayret!!!!

selam kızlarrrrr

bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz

selam kızlarrrrr

bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz

merhaba cnm.biz kullanmıyoruz damla falan.cuma günü kontolümz var sorarım doktorumuza.
hadi canımm.yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!bu kadar olmaz yahuu:)şaşırdım doğrusu:)

afferim zümramaaa:)maşşallah kzıımaa:)

kızlar bişey sorucam,bana fikir verin lütfen..

şimdikkk bizz kirada oturuyoruz,kayınpederimin durumu iyi olmasına rağmenve evleri olmasına rağmen ben kirada oturuyorum vee mutluyum.ilk evlendiğim zamanda kayınpederimin evinde yaşıyorduk,sonra sorunlarımız oldu ve ve biz kirada oturmayı tercih ettik.şimdi eşim ev almak istiyor,oturduğumuz muhit istanbulun nezih muhitlerinden ve eşim burdan başka hiçbiyerde oturmak istemiyor,1000lira kira veriyoruz,evimizde o kadar lüx değil.evimiz en üst kat,terasb katı yanii,çok ısınmıyor,110mt sadece tersı var ama gerksiz.bu ay 400lira doğalgaz faturası gelmiş.şimdi kayınpederiminbir üst sokağımızda evi var,eskiama geniş.yeride çook iyi.eşim diyorki orayı satalım,başka biyerden ev alalım.araştırmış,bi mütahit arkadaşındanev almak istiyor,arkadaşı eski evi alıp üstüne 150milyar daha verip daire vericekmiş.yeni yapılıyormuş,ağustosa teslim olurmuş.dublexinibize bir altınıda kayınvalidemlere alıcakmış,bana sordu,kabuledermisin diye,bende bişey demedim.kayınvalkidmler burada yaşamıyorlar,yazlıkdalar.sadece kışın 2-3 ay geliyorlar,zaten bişeyimede karışan insanlar değiller.aramızda sorun yok,oldukçamesafeliyiz,ama insan düşünüyor,altlı üstlü oturmak nasıl olurr diyee?napsam acaba??bana fikir verirmisinizzçok kararsızımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…