2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

boncukcumm sütüm azalıyor demiştin ya...
internette gezinirken karşılaştım.

Anne sütünü arttırmaya yönelik kürler:

Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir (taze veya kurutulmuş)
İncir-havuç
Taze beyaz dut
Haşlanmış taze beyaz dut kurusu kürleridir.

Yukarıda isimlerini yazmış olduğum kürlerin hazırlanma ve kullanma şekillerini vermiş bulunuyorum. Aynı anda yukarıda belirtmiş olduğum kürleri birden fazla kürün uygulanmaması gerektiğini özellikle belirtmek isterim.
Bunların dışında diğer yardımcı kürler ise,
Anason
Kereviz
Taze kereviz yaprakları
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salata
Sumak
Rezene çayı
Tere

GÜNÜN KÜRÜ

Kür 1 : Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcı etki yapar.
Kür 2 : Sabah akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.
Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içilebilir. Sekiz- dokuz adet kuru inciri yarım litre suda haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Not: Bu kürler aynı anda uygulanmaz. Uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.

umarım eski haline döner canım... sen de stres yapma kafana takma..

oyy oyy oyyy topiğin en tombişi sanırım :maaşallahhhh :

iyi hafta sonları diliyorum hepinize.güzelce gezin,dinlenin ,eğlenin bebişlerinizle..

canım benim yazdığın için saol okudumda hepsi bende mevcut bugün deniycem
tabi tartıldıktan sonra bakalım bugün kaç kiloyum yarın kaç kilo olucaamm
inş.arttırır yaa sütümü bu gece yine emdi ama emerken ağladı çünkü süt gelmiyo bende süt gelsin diye inanmazsın beynime odaklanıyorum sütüm aksın diye ama nafile olmayınca olmuyo umarım bu kürler işe yarar...

maasallah adaya annesi koca kız olmuş yaaaa

maşallah size canım artık takma kafana çok da değil ki doktorlar pek kiloyu sevmiyorlar ondan zaten dediğin gibi yürüyünce bayağı zayıflıyolar

hayı canım topiğimizin en tombişi zasanın kızı adaaaa:)) bu rekoru ondan başka kimse henüz kıramadı
maşallah onaaaa

tabıkı zasanın kızınada maasallah

maasallah adaya annesi koca kız olmuş yaaaa

sağolun kızlar,hepimizin bebekelrine maşşalah.artık takmıyorum kilo meselesini,sağlıklı olsunlarda hiç sorun değil.ben balık dediğim gibi çupra veriyordum artık somona geçtik,daha yağlı ve besleyiciymiş.önümüzdeki ay kurufasulye ve honuta gçicez.kuruyemişlerdende badem ve fındıklara başlıcaz.

aaa ben dahahiç balık vermedim dr balık yağı vermişti onu veriyorum günde 1 çay kasığı ama balık daha vermedim yiyeceğinide sanmıyorum köfte verdim gecende yemedi

canım senın kızın sevımlı bebek yarışmasına katılmıştı yaa orda ayakta duruyor nasıl oyle durdurdunnnn merak ettım

canım aslında ayakta direk durmuyo arkasına yaslanık fakat resimde farkedilmiyo o resim çekildiğinde 7 aylıktı nasıl dursun ayaktaaaa:)

aaa ben dahahiç balık vermedim dr balık yağı vermişti onu veriyorum günde 1 çay kasığı ama balık daha vermedim yiyeceğinide sanmıyorum köfte verdim gecende yemedi
biz balık yağı vermiyoruz,neden verdiki doktorunuz?balık yedirmeye çalış,kendisi çok faydalı.çok azda olsa ver cnm.
ben geçen gün balık denedim ama öğürüp kustu...

ada!da ilk yediğinde bayılarak yedi,sonrakilerde pek sevmedi ama mecburen yicek haftada 2 defa,olmadı 1 defa.ben hamileykende çok yedim,balığın çoğu şeyden çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum,normaldede yaz-kış biz haftada e n az 1 defa balık yeriz.dışardan al istersen balık çorbası,onu bebekler seviyor.bizim ada'da çok sevdi,ama ben evde yapıyorum,dışara gittiğimizdede veriyorum çorbadan,hiç yemezse dışardan alıp yediricem.

selam kızlarrrr az önce oglum tv sehpası merakndnn agznn ıcını dolaba vurdu kanattı ofyaaa durdurmyrm bu cocugu napcm bn yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…