2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşeyi kalmaz en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeşin

benım oglumun 7 ayında kontrolunde bas 47 kılo 9600 boyu 72

maaşalah türkeere... Bizim kontrollerimizi yeni doğan bakım doktoru ve hemşiresi yapıyor.2 ay erken doğduğu için doktor 2 ay geriden takip ediyor.başta çok kafama takıyordum ama küvez bebekleri böyle oluyor genelde dediği için rahaat bir nefes alıyorum. Tabiki bu ölçülerde cinsiyette-doğum zamanıda çok önemli. Ama gerçekten maaşallahı var oğluşunun...

asıl senın kızına masallah canım kuvez bebegı olmasına ragmen kılo boy super saglıkları yerınde olsunda oglumu saglık ocagı kılosunu boyunu daha eksık soyluyor kendı doktorumuzda kılo 9800 boy 74 dıyor aslında ben saglık ocagı olcumlerını soyledım

evet canım atlamışım soylemeyı erkek cocuklar daha ırı olabılıyor jaklısın oglumu 1 yaşında zannedenler var bende evet oyle deyıp gecıyorum7,5 aylık demıyorum cok fenayım yaaa

geçmiş olsun cnm zamanla insallah hersey yoluna girecek üzülme...seni çok iyi anlıyorum cnm bende çok yoruluyorum çok huysuzlastı benim oğlumda bugünlerde sabaha kadar her saatbası uyanıyo

kızlar oğlum yine hasta ya.popodan atesine baktım 38.3 hemen doktoru aradım 6 saatte bir calpol ver dedi dişten olabilir dedi offff yaaa

mandalina yoğurt hepsi gaz yapan şeyler maşallah gazı omuyo demek ki keşke benimkinin de olmasa da yerdirsem ama benimkiler yedi mi uyuyamıyor
allah hem sağlık hem kolaylık versin sana canım.işin çok zor gerçekten.ama tek doğumla işi bitirdin bu da güzel.
sağol canım haklısın bayağı karlı oldu
ben daha köfte yedirmiyorum geçen kaşar erçi benimkiler işine geleni yutuyorlar işine geleni öğürüyolar
benimkiler de bazen odadan çıkınca ağlıyor ama yapacak bişeyim yok önceden çok üzülüyodum ağlamalarına ama artık alıştık onlar için bişey yapıyosam mecburum gelemiyorum oyuncakla oyalamaya çalışıyorum televizyonda çizgi film açıyorum oturuyosa yere koyuyorum oyalamaya çalışıyorum yani
kanarya canım maşallah size çok kültürlü seninki demekki doğuştan
ay yerim onu ben . bayılıyorum böyle çocuklara benimkiler iştahsız hele bi tanesinde kurt var sanki incecik

evet ben de şimdi gördüm maşallah nasıl verdin 9 kiloyu diyet yapmadan ki
canım aktarda satılan karışımlar var hem çok iyi hem de eczanede satılanlardan daha uyguna geliyo

geçmiş olsun Acil şifalar inşallah
benimkiler senden büyük birinin iki dişi çıktı diğerinde bişey yok biz de alminayı bekliyoruuz ikisine birden yapıyım diyorum ama halen yok bişey

hiç takma canım ben de alıştım artık benimkiler de minik doğdu 36+4 de doğdular ikizler için çok iyi bi hafta ama ikiz oldukları için ufaklardı biri 1800 diğeri 2200 doğdu bunun içinde şişlikleri de var onları düşmedim çıkarken tartılmamıştık ama küvezde kalmadılar çok şükür

maşşallah ata'yaaaa:))

canım hiç düşünme sütümazaldı diye,bol su içmeyedevam,,bide humananın çayını iç.emzirmeye çalış.emdikçegelicektir sütün bolca.ben herzaman ilk emzirip sonra yemek veriyorum öncelikanne sütü..

canımm çok geçmiş olsun yaaa.kusura bakma yeni dyydum,üzüldüm.ALLAH biran önce eski haline dönmesi için yardım etsin..

ömür beyede maşşalahh.
kızlar oğlum yine hasta ya.popodan atesine baktım 38.3 hemen doktoru aradım 6 saatte bir calpol ver dedi dişten olabilir dedi offff yaaa

tabi cnm diştendir mutlaka.geçmiş olsun..

bizde doktor kontrolümüzden geldik.ada masal 11.400kg boyumuzda 75cm olmuş.iri yapılı bi kızım var,napiim yürüyünce zayıflar,bende öyleymşm bnebekken..
tavuk eti yemeyer başlıcaz,organik tavuk arayışına girdik.kozyatağında kozzy diye bir alış-veriş mağazası varmış,orda sanırım bulabilrisinizdedi doktorumuz,araştırıcaz.olmadı bir odada tavukbesleriz artıksiz napıyosunuz tavuk işini,doktorumuz çok dikkatliolun,hormonlu tavuk çokvar piyasada dedi.balıkda çupra yiyoduk,somana geçtik.

ay b doktorları anlamıyorum bizimki de dişten ateş olmaz diyo inşallah bir an önce düşer Allah kolaylık versin ince giydirseydin canım

maşallah size canım artık takma kafana çok da değil ki doktorlar pek kiloyu sevmiyorlar ondan zaten dediğin gibi yürüyünce bayağı zayıflıyolar

demek tek dişi çıkmayan biz değilmişiz :))) yanlız değilsinnnn :))

biz de varız biz de benim kızlardan birinin de çıkmadı

demek tek dişi çıkmayan biz değilmişiz :))) yanlız değilsinnnn :))
bizimde dişimiz çıkmadı daha
geçmiş olsun cnm geçenlerde benim oğlumunda ateşi sürekli oldu 3 saate bir çay kaşığı ile minoset verdimidüşmeyince fitille indirdik en son ateşini.ateş çok zor umarım düşer
evet cnm çok şükür gaz problemimiz 40 mız çıkınca bitmişti ben ekmek verdim bugün eline ekmeği koparıp yemeğe batırdı bugün nasıl hoşuma gitti büyüdüde adam oldu da yemeğe ekmek batırıyor

maşallah haziranın gururu sana

Son düzenleme:
bizde gecen ay 6 aylık kontrolumuzde ata 11.200 dü boyu da 75cm idi. bu ay götürmedim.ben doktora genelde ankara ya gittimde götürüyorum.elazıg'da dogru düzgün bir doktor bulamadım çok sinir bozucu.anca hasta oldugu zaman götürüyorum.
bu arada bir sey sormak istiyorum balık verenler ne balıgı veriyorsunuz arkadaslar???

offff boncugum offfff 1 haftadir Nilay da oyle...
Odadan ciktim mi aglamaya basliyor...
geliyorum susuyor...
ben 2 gundur artik takmamamaya calisiyorum.
bugun mesela cok agladi,agladi agladi sonra susup oyuncaklariyla oynadi.
cok baglandi bana son zamanlar....
babasini bile istemiyor...
yorgunlukdan geberiyorummm butun gun pesinde kosusturmaktan....

kızlar günaydın kabus gibi bir geceden sonra artık 2 dişimiz var.geçti ateşte düştü diştenmiş demek.oğlumun hayatımda hiç dün geceki kadar ağladığını hatırlamıyorum.oysaki ilkini hiç anlamamıştık bile.bi sabah bi bakmıştım dişi patlamış.neyseki geçti.

geçmiş olsun canım ve de hayırlı olsun.. inşallah diğerlerini daha kolay çıkarır..

bizim de üst yan dişler geliyor herhalde şişmişti dün gece çok sık kalktı hep agladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…