2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annesi kilonuz boyunuz gayet dengeli.maşallahı var.kafaya takacak bir durum yok yani.

slm milletttttttttttttttt.Bende en sevimli bebek yarışmasına giriştim. 16. şubatta başlıcakmış yeni foto yarışması..KAtıldığımız fotoyuda eklicem umarım beceririmmmmmm bakimm

kızlaaar bana ısmınızı ozelden msj atarmısınız faceden ekleyecegım
attım şekerim:)
annesi kilonuz boyunuz gayet dengeli.maşallahı var.kafaya takacak bir durum yok yani.

bende öyle düşünüyorum cnm,doktorumuzda yürüyünce verir diyor,artık rahat olucam ama tabi bisküvi,ekmek falan hiç yokk devam yani:)

ver annesi eliyle yemeği seviyor bebekler kahvaltı yaparken de az olsun bişeyler ver yarasın inşallah ekmeğin bile faydası vardır

bende tek biz varız sanıyordummm :)) hayırlısı yaa çıkar daha var zamanı
evet canım hayırlısı inşallah kolay çıkarsınlar da çok acı çekmesinler bizi de üzmesinler
maşallah yerim onu ben nazar değmesin çok seviyorum tombik bebekleri
geçmiş olsun canım darısı bize inşallah
b bilgiler iyi oldu canım ben de deniyim bilmediklerimi malum iki bebeğe süt imkansız yetmesi

dışarda restorantda mı demek istedin canım yoksa hazırları mı var
selam kızlarrrr az önce oglum tv sehpası merakndnn agznn ıcını dolaba vurdu kanattı ofyaaa durdurmyrm bu cocugu napcm bn yaaaaa
geçmiş olsun biz napıcaz bu yaramazlarla Almina da hemen tv ye gidiyor yada nerde gidilmiycek yer var oraya şükür ki melis daha uslu
maşallah ne kadar tatlı oy vermek için birazdan bakarım ben de

Saol canım ama bizimkinin bulunduğu etap, 16 şubatta başlıcakmış sen yinede bak canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…