2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sor tabiki cnm, bak aramızda kullanan arkadaşlar olmuş bizede 1 aylık kullanım verdi.pazartesi kontrole gittiğimizde bende çinkoyu soracağım...

kızlar gecmişe bi baktım cok inceleyemedim ama bu ası muhabbeti nedir bebişlere ası mı var yine 12 aylıkken olmıjaklar mı?

cnm şuanda salgın olduğu için bebeklere 9.ve 12.ayda aşı yapmaya başlandı.sağlık ocakları arıyor. ben doktorumuza danıştım burada panik yapacak derecede bir durum söz konusu değil dedi.ama yinede dikkat etmekte fayda var.

kızlar kış günü domates vermeyin bebeklerinize hormonlu olduğunu biliyosunuz

cnm hatırlatman için teşekkür ederiz ancak ben tanıdık manavdan aldım ve bebek için olduğunu üzerine bastırarak söyledim.Salkım domates mis gibide kokusu vardı.

kızlar biz de nasibimizi aldık hastalıktan... ayberk im haftasonu ateşli geçirdi.. şimdi ateşi geçti çok şükür ama öksürük ve burun akıntısı kaldı.. inşallah onlar da geçer bir an önce..öksürük uyutmuyor gece uyanıyor... çok uykusuzuz çoookkk.... ayrıca iştahı da gitti tabi...(

slm annişler nasılsınız

kızlar bu ay doktor kontrolüne gitmedik biz. sağlık ocağına gittik kilo ve boy için çağırdılar. boyu 72 cm kilosuda 9600 1,5 ayda 1,100kg almış sizce nasıl boyu için sağlık ocağı çok iyi dedi kilo için bişi demediler. gerimi kaldık acaba kiloda diş zamnaında üsten 4 diş çıkarınca 1,5 ay hiç kilo almamıştı oda etkiledi tabi kilomuzu ama sağlığı gücü direnci yerinde maşallah öenmli olanda bu dimi

bide aşı olmadık bilginiz olsun kızlar şu anda sağlık bakanlığı mersin için böyle bişi istemedi dediler.

geçmiş olsun canım öksürük için ıhlamur içerebilirsin iyi gelir ben kızıma içirmiştim

çok geçmiş olsun cnm.fena üşüttü sanırım.öksürük için pekmez içirebilirsin.inş çabuk iyileşir

ne salgını var ya ben dagda oturuo gibiyim :))) hiç bişeyden habersiz:)) doktor hiç bisy demedi saglık ocagıda aramadı hiç duymadım salgın oldugunuda söyleyinde bende bi doktora danısıyım ne salgını allah korusun yaaa.öksürük kulak agrısı burun akıntısı halen devam etmekte bir de bulasıcı hastalık offf aman korusun tanrı bizi

geçmiş olsun öksürüğüne keçi boynuzu pekmezi her gün 1 tatlı kaşığı ver çok iyi geliyo

geçmiş olsun canım öksürük için ıhlamur içerebilirsin iyi gelir ben kızıma içirmiştim

çok geçmiş olsun cnm.fena üşüttü sanırım.öksürük için pekmez içirebilirsin.inş çabuk iyileşir

geçmiş olsun öksürüğüne keçi boynuzu pekmezi her gün 1 tatlı kaşığı ver çok iyi geliyo

teşekkürler kızlar.... bugün daha iyi çok şükür..Allah korusun meleklerimizi....

çok üzgünüm bloğum kapatıldı.Güncel paylaşımlarımı nasıl yapacağım şimdi.Ben kızımla ilgili herşeyi oraya yazıyordum bloğum o kadar güzeldiki çok üzgünüm çok ((

kızlar ya siz hepiniz face demi görüşüyosunuz. hele burada kimse yok ondan bende katılmak isterimde nasıl katılıcam

dünde yazmıştım kimse cevap vermemiş görmedi sanırım kimse neyseeeeeee

hastalanan bebişlerimize geçmişler olsun bir an önce düzelirler inşallahhhhh

selam anneler.sizlere bir sorum olacak.bebek çorba ve yemeklerine hala kaynamış su mu kullanıyorsunuz.ben içme suyunu kaynatarak termosa koyuyor ve her ihtiyacını oradan karşılıyorum.siz çeşme suyu kullanıyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…