canim su domatesli yumurta nasil bisey????
sağol canım benim oglumunda daha dişi çıkmadı.bilgilendirdiğin için sağol.biz elazıg dayız .Burada dogru dürüst bir çocuk doktoru olmadıgı için böyle seyler duymamıstım.bir dahaki sefere doktora sorayım.
kızlar gecmişe bi baktım cok inceleyemedim ama bu ası muhabbeti nedir bebişlere ası mı var yine 12 aylıkken olmıjaklar mı?
kızlar kış günü domates vermeyin bebeklerinize hormonlu olduğunu biliyosunuz
kızlar biz de nasibimizi aldık hastalıktan... ayberk im haftasonu ateşli geçirdi.. şimdi ateşi geçti çok şükür ama öksürük ve burun akıntısı kaldı.. inşallah onlar da geçer bir an önce..öksürük uyutmuyor gece uyanıyor... çok uykusuzuz çoookkk.... ayrıca iştahı da gitti tabi...(
kızlar biz de nasibimizi aldık hastalıktan... ayberk im haftasonu ateşli geçirdi.. şimdi ateşi geçti çok şükür ama öksürük ve burun akıntısı kaldı.. inşallah onlar da geçer bir an önce..öksürük uyutmuyor gece uyanıyor... çok uykusuzuz çoookkk.... ayrıca iştahı da gitti tabi...(
cnm şuanda salgın olduğu için bebeklere 9.ve 12.ayda aşı yapmaya başlandı.sağlık ocakları arıyor. ben doktorumuza danıştım burada panik yapacak derecede bir durum söz konusu değil dedi.ama yinede dikkat etmekte fayda var.
cnm 1 çay kaşığı zeytinyağına 1 domatesi rendeledim yumurtanın sarısını koyuyorsun.pişirip afiyetle yediriyorsun :))) başlangıç için ideal çok güzel oluyor.
canım adresi bana da atarmısın tam aradıgım sey
geçmiş olsun canım öksürük için ıhlamur içerebilirsin iyi gelir ben kızıma içirmiştim
çok geçmiş olsun cnm.fena üşüttü sanırım.öksürük için pekmez içirebilirsin.inş çabuk iyileşir
geçmiş olsun öksürüğüne keçi boynuzu pekmezi her gün 1 tatlı kaşığı ver çok iyi geliyo
günaydınnnnnnnnnnnnnn annişler,fac.e dalınca burayı unuttukmu ne:26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?