2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebegim bazı geceler sadece ayakta sallanarak uyumak istiyor yerine koyunca uyanıyor ??? Bazende cok guzel uyuyor ?? Ne yapmalı sizde de bu durumlar varmı

cnmm bir kaç gün önce aynı sıkıntıları bizde yaşadık.demekki gelip geçici durumlar.saat sabaha karşı 4 te uyanıp ayağıma alıyordum sabah 6 ya kadar sallıyordum ve saat 7 de işe geldiğim günler oldu.ayağımdan indirdiğim an gözlerini açıp ağlamaya başlıyordu zor oldu ama çok şükür bu aralar iyi yatağında sakin sakin sabaha kadar uyuyor.
Demekki zaman zaman hepimiz yaşıycaz:)))

işte sese karşı alıştır bence biraz biz evde 3 kişiyiz ses yok evde ama akrabalar hep kalabalık birine gitsem burnumdan gelir diye her sese alıştırdım her yerde yatırdım şimdi rahatım o konuda

işte sese karşı alıştır bence biraz biz evde 3 kişiyiz ses yok evde ama akrabalar hep kalabalık birine gitsem burnumdan gelir diye her sese alıştırdım her yerde yatırdım şimdi rahatım o konuda

yok canım sesle bir sorunumuz yok.evde beraber yüksek sesle müzik dinliyoruz,dans ediyoruz.benimki bağırmaya toleranssız.çok fena alınıyor.babası maç seyrederken 1 kere bağırdı gool diye susturamadık çocuğu.şimdi adamcağız sessiz seviniyor.diyorum ya ablasıyla şakalaşıyoruz,gıdıklıyorum falan,o da bağırıyor,kahkaha atıp kaçmaya çalışıyor,bu da bağıra bağıra ağlıyor.ne yapalım daha zarif şakalaşacağız artık.küçük hanımın yüksek müsaadeleri ölçüsünde..

hepinize günaydın kızlar.

günaydınnn.....

canım sen leslie sansone ile yürüyüş yapıyor musun? burada öyle birşey yazmıştın sanırım .. spor olarak bunu mu yapıyorsun yanında pilates de var sanırım? benim de yaza kadar 60 kg a düşmem lazım :) hayal mii gerçeklerşir mi bilemiyorum.. rejim yapamıyorum tabii sadece dikkat ediyorum ve leslie ile yürüyorum... umarım faydası olur...

merhaba kızlar...
ayberk için eğitici bir sete abone olduk.. her ay kapımıza bebeğimizin ayına uygun seti kapsayan bir kutu gelecekmiş.. içinde interaktif kitabı ve aktiviteler için uygun oyuncaklar ve malzemeler olacakmış..
denemek istedik.. çünkü ayına uygun aktivitelerden oluşuyor ve uzmanlar eşliğinde hazılanmış hepsi.. baya bir araştırmıştım en sonunda abone olduk.. ilk kutumuz dün geldi..:) gerçekten çok güzel çok faydalı olacaga benziyor... size de tavsiye ederim kızlar.. isteyen olursa adını özelden mesaj atarım..

cnm bana msj atabilirmisinismini

bana göndersene cnm adresi

sabiha paktunanın eğitim seti sanırım,doğrumu cnm?bizide aradılar ama ben kararsız kaldığımdan almadım.alsammıki acaba?

şu an kaç kilosun.eğer 70 in altındaysan kesin verirsin yaza kadar.evet canım leslie ile yürüyorum ama fırsat buldukça da pilates kursuna devam ediyorum.ona gidemeyince de ebru şallıyla çalışıyorum.kesinlikle evde zayıflamak isteyenlere tavsiye ederim.pilatesle kilo kaybından çok incelme gerçekleşiyor.doğum öncesi kiloma inemememe rağmen tüm giysilerim oluyor.

bana da özelden mesaj atabilirmisin canım ????

canım bende araştırıyordum bu bilgi çok ii oldu.banada mesaj atabiilirsen sevinirim cnm...

esracım sağol,aylıkmı ödüyorsun peki?her ay?

canım kredi kartı ile aldık peşin ödedik... ama kredi kartına 12 taksit de yapıyorlarmış..
benim için önemli olan istediğimiz zaman bırakabilmemizdi. sordum memnun kalmadıgımız ya da herhangi bir sebepten ötürü aboneliği sonlandırmak istediğimizde kesebiliyormuşuz o zaman para iadesi yapıyorlarmış. bunu öğrendikten sonra abone oldum zaten. sonuçta bengenmeyebiliriz ya da bebeklerimiz ilgi göstermeyebilir..

:kızlar 9. ayımız bitmiş:))))

maşallah ada ya ... bizim de 3 gün kaldı demek...

faydalı bi set gibi banada atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…