herkese slmmm kızlar uzun zamandır yazamadım.umarım herkes iyidir.bizde herşey yolunda asilam büyük bir hızla büyüyor.hergün yeni şeyler öğrenmiş olarak buluyorum.annecim diyor bir sarılıyor tüm günün yorgunluğu gidiveriyor.gebeliğim ise 24 haftalık oldu.şükür herşey yolunda.bir kızım daha oluyor inşallah.ismini ada düşünüyoruz.herkesi öptüm
slm kızlar asılama topıgınden arkadasım vardı UKLA tanıyan ar ı aranızda veya haber alan artık buralara ugramıyor sanırım??
uklayı bnde hatırlıyorum yaa fac.de varmı fatmaaa?
çocuklarımız ne alemde paylaşmak isteyen var mı benimki tembel cümle mümle kurmuyor
ewetttttt tanıyoruzzzz notun varsa ıletelımmm
slm kızlar sız yazmıssınz bend eyazayım bende benımkıne soruyorum bugun kımlerle oynadın dıye sınf arkdslrınn ve ogrtmnlernn ısmlerını sayıyorr
ilif asraaa dilannn hatıdeee dubeydee diyeee
işte 2 kelımlk cumleler kuruyor az bıraz ama hala tam olrk konusamıyr tabıkıı daha erken sanrm deılmıı
as mail adresını attımcok selamımı iletin buyutmustur handeyi epeydır bakınıyorum ugramısyor merak ettım cok tskler ılgınız ıcın haziran ayı asılama topigınden angeeeeel dersenız hatırlar sanırım
acaba nasıl başardın mesela tv seyrediyor mu? ben ilgisiz bir anne değilim ama canım bu duruma çok sıkılıyor
arkadaşlar merhaba vaybe hamilelik dönemimde katılıyordum ama doğumdan sonra giremedim malum iki tane olunca büyük kızım okula faln başladı ya benim kızım çok güzel konuşuyo alıcıları çok açık ama yeni yeni tv yi fark etti ve hemen pepe hayranı oldu ama açmamaya çalışıyorum ama bizim sorunumuz iştahsızlık boyu 85 santim ve 9,5 kg ne yazık ki lütfen akıl verin eşim saglıkçı ce çok rahat hiç sıkıntı etme diyor günümüz hastalıgı obezite öyle olmasında iyiydir diyo lütfen tavsiye edeceginiz bişey varmı polen ve arı sütü dediler ama veren varmı aranızda lütfen yardııım
arkadaşlar merhaba vaybe hamilelik dönemimde katılıyordum ama doğumdan sonra giremedim malum iki tane olunca büyük kızım okula faln başladı ya benim kızım çok güzel konuşuyo alıcıları çok açık ama yeni yeni tv yi fark etti ve hemen pepe hayranı oldu ama açmamaya çalışıyorum ama bizim sorunumuz iştahsızlık boyu 85 santim ve 9,5 kg ne yazık ki lütfen akıl verin eşim saglıkçı ce çok rahat hiç sıkıntı etme diyor günümüz hastalıgı obezite öyle olmasında iyiydir diyo lütfen tavsiye edeceginiz bişey varmı polen ve arı sütü dediler ama veren varmı aranızda lütfen yardııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?