2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Sevgili Haziran Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Haziran Anneleri, bu kalp Haziran Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

herkese slmmm kızlar uzun zamandır yazamadım.umarım herkes iyidir.bizde herşey yolunda asilam büyük bir hızla büyüyor.hergün yeni şeyler öğrenmiş olarak buluyorum.annecim diyor bir sarılıyor tüm günün yorgunluğu gidiveriyor.gebeliğim ise 24 haftalık oldu.şükür herşey yolunda.bir kızım daha oluyor inşallah.ismini ada düşünüyoruz.herkesi öptüm :nazar:

canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin küçük prenses ada .benim kızımın ismide ada adaşımız olacak minik prenses demek.negüzel anlaşırlar asila ile onlarr ahhh ahh..

slm kızlar asılama topıgınden arkadasım vardı UKLA tanıyan ar ı aranızda veya haber alan artık buralara ugramıyor sanırım??

çocuklarımız ne alemde paylaşmak isteyen var mı benimki tembel cümle mümle kurmuyor :14:

benimki kuruyor,aanne gel,babam gitti,karga nerde,falan 2lileri çok rahat söylüyorda 3lülere yeni başladık bugün bana anne mama yedinmi dedi mesela.hep soru modunda yalnız,nasılsa konuşacaklar nezaman susacak soru sormayacağız diyicez günü geldiğinde:)

slm kızlar sız yazmıssınz bend eyazayım bende benımkıne soruyorum bugun kımlerle oynadın dıye sınf arkdslrınn ve ogrtmnlernn ısmlerını sayıyorr

ilif asraaa dilannn hatıdeee dubeydee diyeee:D:D

işte 2 kelımlk cumleler kuruyor az bıraz ama hala tam olrk konusamıyr tabıkıı daha erken sanrm deılmıı

slm kızlar sız yazmıssınz bend eyazayım bende benımkıne soruyorum bugun kımlerle oynadın dıye sınf arkdslrınn ve ogrtmnlernn ısmlerını sayıyorr

ilif asraaa dilannn hatıdeee dubeydee diyeee:D:D

işte 2 kelımlk cumleler kuruyor az bıraz ama hala tam olrk konusamıyr tabıkıı daha erken sanrm deılmıı

acaba nasıl başardın mesela tv seyrediyor mu? ben ilgisiz bir anne değilim ama canım bu duruma çok sıkılıyor :50:

arkadaşlar merhaba vaybe hamilelik dönemimde katılıyordum ama doğumdan sonra giremedim malum iki tane olunca büyük kızım okula faln başladı ya benim kızım çok güzel konuşuyo alıcıları çok açık ama yeni yeni tv yi fark etti ve hemen pepe hayranı oldu ama açmamaya çalışıyorum ama bizim sorunumuz iştahsızlık boyu 85 santim ve 9,5 kg ne yazık ki lütfen akıl verin eşim saglıkçı ce çok rahat hiç sıkıntı etme diyor günümüz hastalıgı obezite öyle olmasında iyiydir diyo lütfen tavsiye edeceginiz bişey varmı polen ve arı sütü dediler ama veren varmı aranızda lütfen yardııım :(

cok selamımı iletin buyutmustur handeyi epeydır bakınıyorum ugramısyor merak ettım cok tskler ılgınız ıcın haziran ayı asılama topigınden angeeeeel dersenız hatırlar sanırım:16:
as mail adresını attım

acaba nasıl başardın mesela tv seyrediyor mu? ben ilgisiz bir anne değilim ama canım bu duruma çok sıkılıyor :50:

cnm vallahı yapısal sanırım hanı sureklı konusuyoruz. biz ama birazda yapıyla alalaklı dıye dusnuyorm hıc canın sıklmasın zamanı gelınce mutlaka konusacak hersey zamanınnda guzell bazı cocuklarrr erkeknn yururrr gec konusur bazıları tam tersıı olurr... yanıı bizde konusyor dedıysek meselaaa ole burasm buram deıl..

ben tv hıc seyrettırmedım ılgısıdee yoktu. 2 yasındn sonra ızlesın ıstrydum 2 haftadır babasınn telefonunndan peppee izliyor...
yanı aksam yatmadn once ıstıyor memnunn deılım bu durumdan ama hayırda dıyemıyoruzz.. sınrlı sayıda ızın verıyorum. benım oglumun reklamlara bıle ılgısı olmadı hiç

arkadaşlar merhaba vaybe hamilelik dönemimde katılıyordum ama doğumdan sonra giremedim malum iki tane olunca büyük kızım okula faln başladı ya benim kızım çok güzel konuşuyo alıcıları çok açık ama yeni yeni tv yi fark etti ve hemen pepe hayranı oldu ama açmamaya çalışıyorum ama bizim sorunumuz iştahsızlık boyu 85 santim ve 9,5 kg ne yazık ki lütfen akıl verin eşim saglıkçı ce çok rahat hiç sıkıntı etme diyor günümüz hastalıgı obezite öyle olmasında iyiydir diyo lütfen tavsiye edeceginiz bişey varmı polen ve arı sütü dediler ama veren varmı aranızda lütfen yardııım :(

selam,bende hamılelık sonrası kk ya hıc gırmemısım neredeyse farkettım :) benım oglumda pek farklı degıl ıstah yonunden sabahtan berı gobegım catladı neler sundum ama malesef yemıyor bızımkısıde 85 cm ve 10.8 kılo ..doktorumuzda ne yaparsan yap kılo aldıramazsın ınce uzun bır herıf olacak oglun dıyor :D ben eskıye gore bıraz daha rahatım artık..onceden cok kuruntu yapıyordum a sımdıde hıc takmıyor degılım ama ne yapayım bunada sukur dıyorum..obezıtedense elbette bın kat ıyı zayıf olmak..dertlenme..polen arı sutu falan bana cok dogal seyler gıbı gelmıyor..ben bal bıle alırken cekınerek alıyorum ..o kadar cok tıcarete dokuldukı maalesef temkınlı ol derım..:3:

mrb bence sakın arı sütü ve polen verme ben oğluma verdim ve hala kilo problemimiz var obezitedense arkadaşın dediği gibi zayıf olması daha sağlıklı.ben kızıma zincomega balık yağı veriyorum mavi şişelerden.omega3 içeriyor.onu içtiği zamanlar daha güzel geliştiğini görüyorum.her çocukta aynı etkiyi etmez belki ama diğerlerinden daha sağlıklıdır.

slm kızlar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli zayıflama derdine düştüm....kızlar ben artık oğluma balık yağı vermeye baslıycam bir sürü marka var acaba hangisi daha iyi hangisini alsam ki...

Back
X