yok gııııııı saldım çayıra mevlam kayıra tabiki korunuyom allah göstermesin şimdilik çok erken:1shok:şakkıdışakkıdışakkıdıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canııım ya evet benim kızımda kıpır kıpır..yaa bişey dicem bebek hareketleri anne karnında nası olursa doğuncada öle olurmuş .gerçi bence belli olmaz ama öle duymuştum siz duydunuzmu?
Bence kesinlikle öyle karninda ne kadar hareketliyse doguncada bi o kadar yaramaz oluyo cocuklar.Benim buyuk oglum gece bile uyutmazdi beni.
ama erenim abisine göre daha sakin hatta dun esime de dedim bak gör eren mertten daha sakin bi cocuk olucak diye yerimseniben
Abooo simdilik erken dedine göre ucuncuyude yapcak bu caduuuuuuuuuvereliniortak
len amma da kaynatmışınız:)))
suyumu aldım geldim,eziyet resmen yaa!!
gitmişken markete uğrayıp ıvır zıvır aldım:)
hava korkunç sıcak..bu mevsimde tişörtle terledim..gerçekten yaz hamilesi olmak kötü birşey galiba,ben tersi sanıyordum:)))
benim ikinci defa yaz hamileliğim hayatım.ilkide ağustosta doğdu sıcaklar çok zor geçti yaaasositososito
allahtan bu sefer çok sıcaklara kalmayacaksın canım,ağustosa kadar bayaa zor olmuştur tahminen..
birde benim bulunduğum şehir adana yani...temmuzda 40 dereceyi buluyo buralar :jeyyar: sen ankaradamısın?
oy oy allah kolaylık versin..
ankaradayım ve malum ankara o kadar sıcak olmuyor,gündüz sıcaksa bile akşam serinliyor..
gerçi ben yazları izmirde oluyorum,ailem dikilide deniz kenarında yaşıyor,ohh kebap :))
kızımı da alıp giderim bu yaz da:)))
orası da deniz kenarı olunca sıcağı baymıyor..
adanaya hiç gitmedim ama sıcağını hayal etmek bile yaktı valla:))))
sempatiksalakcinni hiç sorma sıcağını.ne yapalım bizde kaçacak bi yer buluruz zahir:dance:
gel canım,sizi de götüreyim :1hug:
sahillerde yayıla yayıla büyütürüz bebişleri :roflol::roflol:
selam kızlar ben geldimmm
a.s. hoşgeldin canım..
ay kızlar şöyle çay demleyip balkon keyfi yapasım geldi ama yalnız olmuyor,yakın olsaydık ne güzel olurdu yaaa :sinifsinif:
a.s. hoşgeldin canım..
ay kızlar şöyle çay demleyip balkon keyfi yapasım geldi ama yalnız olmuyor,yakın olsaydık ne güzel olurdu yaaa :sinifsinif:
kızlar doğum parası alınıyomu ssk dan bilgisi olan varmı , ben sordum yok dediler
canım raporlu olduğun zamanların parasını ssk dan alıyosun şartların uyduğu sürece . sen kime sordun yok dediler. bulunduğun yerin ssk sını ara bir sor yada şirketinizin muhasebecisine bir sor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?