yok onu biliyorum da , doğum yaptığın zaman hastaneye doğum parası veriyosun ya onu sordum , daha önce duymuştum alınıyo diye bende gittiğim hasteneye sordum yok dediler sizlere bi sorayım dedim
a.s. hoşgeldin canım..
ay kızlar şöyle çay demleyip balkon keyfi yapasım geldi ama yalnız olmuyor,yakın olsaydık ne güzel olurdu yaaa :sinifsinif:
hoşşgeldinnnn
yok onu biliyorum da , doğum yaptığın zaman hastaneye doğum parası veriyosun ya onu sordum , daha önce duymuştum alınıyo diye bende gittiğim hasteneye sordum yok dediler sizlere bi sorayım dedim
devletin ödediğinin haricinde özelde fark ücreti veriyosun ama devlet hastanesini bilemem.onda yok sanırımCADIARZU
gittiğin hastane devletmi özelmi canım. özeller alıyo ama hastanesine göre değişiyo heralde orasını bende tam bilemiyorum aslında ama bende çarşamba gittiğimde dotoranetleştiricem bunları doktoramı ödeyecem hastaneyemi ne kadar bu hafta öğrenirim
hoşbulduk kızlar . kzlar bugün çok zor bi gün geçiriyorum babam ameliyat oldu yanına bile gidemedim çok üzgünüm senağlama senağlama :gitme: eşim üzülürüm sancılarınıım diye götürmüyor zaten yürümeyede halim yok biraz yürüyeyim kasıklarıma ağrı giriyor doktrda yürümeemi yasakladı öle tıkılıp kaldım evde insanın sevdiğinin yanında olmaması ne kadar üzüntü verici bişeymiş gurbettekileri şimdi daha iyi anlıyorum :gitme:
hı onlarda öyle dedi zaten ssk yarısını ödüyo zaten dedi sizde kalanını ödüyosunuz dedi 480 tl normal doğum 800 tl sezeryan oluyo ,ekstra bişey çıkmazsa 1 gün kalınıyomuş toplam fiyat bu
a.s. hoşgeldin canım..
ay kızlar şöyle çay demleyip balkon keyfi yapasım geldi ama yalnız olmuyor,yakın olsaydık ne güzel olurdu yaaa :sinifsinif:
hoşbulduk kızlar . kzlar bugün çok zor bi gün geçiriyorum babam ameliyat oldu yanına bile gidemedim çok üzgünüm senağlama senağlama :gitme: eşim üzülürüm sancılarınıım diye götürmüyor zaten yürümeyede halim yok biraz yürüyeyim kasıklarıma ağrı giriyor doktrda yürümeemi yasakladı öle tıkılıp kaldım evde insanın sevdiğinin yanında olmaması ne kadar üzüntü verici bişeymiş gurbettekileri şimdi daha iyi anlıyorum :gitme:
özel hastane ssk anlaşmalı , avrasya hospital ben doktora sordum benimle alakası yok dedi hastahanenin muhasebecisiyle görüşün dedi ücret konusunda bende muhasebeyle konuştum 480 dedi normal doğum
pamik bu işleri hastahanenin muhasebecisi konuşuyon onlar söylüyo:uhm:
yok ben doktorla alakalı olmadığını biliyordum.o direk hastaneye ödenecek
pamik bu işleri hastahanenin muhasebecisi konuşuyon onlar söylüyo:uhm:
pamik değilki onu yazan gokkoluk daha bişi bilmiyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :mymeka:
oğlum akıl bırakmadınaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniklülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
pamik değilki onu yazan gokkoluk daha bişi bilmiyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :mymeka:
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin rabbim. sende haklısın ama bebişinide düşünmen lazım doktorunda bak yürüme demiş. inşallah bir an önce iyileşir sağlıklı günlerde bebişnle babanla hep birlikte güzel günler geçirirsiniz. kendinide üzmemeye çalış canım benim
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinn pamik bak ben gurbetteyim yaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?