kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kızlar . kzlar bugün çok zor bi gün geçiriyorum babam ameliyat oldu yanına bile gidemedim çok üzgünüm senağlama senağlama :gitme: eşim üzülürüm sancılarınıım diye götürmüyor zaten yürümeyede halim yok biraz yürüyeyim kasıklarıma ağrı giriyor doktrda yürümeemi yasakladı öle tıkılıp kaldım evde insanın sevdiğinin yanında olmaması ne kadar üzüntü verici bişeymiş gurbettekileri şimdi daha iyi anlıyorum :gitme:
gittiğin hastane devletmi özelmi canım. özeller alıyo ama hastanesine göre değişiyo heralde orasını bende tam bilemiyorum aslında ama bende çarşamba gittiğimde dotoranetleştiricem bunları doktoramı ödeyecem hastaneyemi ne kadar bu hafta öğrenirim
evet canım aynen öle.burdada bir özel hastanede sordum hastaneye göre fiyat değişiyo normal 550 sezeryan 650 dedi.bu ödeyeceğimiz fark oluyo ne yazıkkilmaz:
pamik bu işleri hastahanenin muhasebecisi konuşuyon onlar söylüyo:uhm:
bunun bir (iş) olduğunu bilmiyodumşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
canım geçmiş olsun , üzülürsün abi ama bebeğinide düşün iyi haberini aldıysan babanın oda yeter canım üzme kendini
geçmiş olsun canım gurbeti yaşamış bi insan olarak söylüyorum bunu gerçekten gurbet zor.üzme kendini
saol canımya ben üzüldüğümde zaten içeride ordan oraya ordan oraya bi hareketleniyr ben ağlarken sormayın ya kıyamam ben ona oun için üzülmemeye çalışıyorum ama kendimi sıkınca dahada çok ağlama krizine giriyorum ne garip bi duygu dimi ben babama üzülüyorum oda annesi ağlıyor diye üzülüyor insanın ailesi ne kadar değerli ALLAH kimseyi anasız babasız bırakmasın kızlar :Saruboceq:
saol canımya ben üzüldüğümde zaten içeride ordan oraya ordan oraya bi hareketleniyr ben ağlarken sormayın ya kıyamam ben ona oun için üzülmemeye çalışıyorum ama kendimi sıkınca dahada çok ağlama krizine giriyorum ne garip bi duygu dimi ben babama üzülüyorum oda annesi ağlıyor diye üzülüyor insanın ailesi ne kadar değerli ALLAH kimseyi anasız babasız bırakmasın kızlar :Saruboceq:
bunun bir (iş) olduğunu bilmiyodumşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
Gerçekten ALLAH sizede sabır versin ben şunun şurasında 1 haftadır görümüyorum babamı ne hale geldim sizi çok iyi anlıyorum :teselli:
allah şifalar versin canım,üzülme lütfen..dua et bol bol..
sen üzüldükçe bebişin de strese giriyor..
allah dermansız dert vermesin..yanlış hatırlamıyorsam bel ameliyatı falandı..baban güvenli ellerde,iyileşip dönecek ve torununu park bahçe gezdirecek:) ama sen çocuğu strese sokarsan huysuz torunuyla nasıl uğraşır baban:)
iyi düşün ki iyi olsu herşey..
bak çoğumuz gurbetteyiz..hele yurtdışında olanlar var aramızda..hayat hepimizi bir yerlere savuruyor işte..önemli olan nerde olduğumuz değil,nasıl olduğumuz değil mi:)
hem biz varız,hiç birimiz yalnız değiliz artık olumunekankayizsmile
çok saol esracım valla duygulandırdın beni senağlama :hulya:ama ağlamıcam bebeğimide üzmiyeceğim .evet canım doğru hatırlıyosun bel fıtığıı ameliyatı ama baya ilerdei onun bel fıtığı bide tansiyo var ondan korkuyorum ama ALLAHIN izni ile iğleşicek inşallah :Saruboceq: evet nasıl ve ne durumda olduğumuz önemli doğru sölüyosun iyiki varsınız kimse ile paylaşamasam iyice bunalıcam saolun ilginiz için :1hug: :1hug:
[
hastaneye fark ödeniyo o tamam. peki ben dışarda özel doktora gidiyorum kendi doktorum girecek doğuma. kendi doktorumda ayrıca para alacak ama dimi kızlar acaba ne kadar isterkiii
loooooooooooooo ben 5 seneden beri gurbetteyim :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hastaneye fark ödeniyo o tamam. peki ben dışarda özel doktora gidiyorum kendi doktorum girecek doğuma. kendi doktorumda ayrıca para alacak ama dimi kızlar acaba ne kadar isterkiii
orada eşinin akrabasıdamı yok??
loooooooooooooo ben 5 seneden beri gurbetteyim :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
eee ona göre bulaydın kocanı yavrum kaydirigubbakcemile3 şaka şaka kıyamam bensana ama neden uzaktan buldun hakketten bak merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?