2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ask olsun sabah nie soylemediniz su sabemedi gördüm de duyulmadık die birseye benzetemedim

Canim senin aldigin markada cok guzel.Hem belki senin bebegin cildi onu sevecek.Acele etme bence aldiklarin yeter.Bebegin dunyaya gelsin denersin aldiklarini.Iyi gelmesse o zaman gider alirsin yenilerini.
Bazi bebeklere en iyi bezler pisik yapiyo ve en adi bezler iyi geliyoo en basit örneginden:ecrin_bebek:

örnek benim kızım:roflol:

örnek benim kızım:roflol:

Senin kiz simdiden aile butcesini dusunmeye baslamiss darisi benim oglanin basina :roflol:
Sedef kizinin huyu hosuma gitti bende oglan 2 tane ister buyugunu damat sec ister kucugunu gel kertelim cocuklari kaydirigubbakcemile5

leylacığım kızlar sana öyle güzel şekilde destek vermişler ki ben üzerine söz söyleyemem. sen de mutlaka bunları düşünüyorsundur ama dışardaki insanlar olayları daha iyi değerlendiriyor. yaşadığım için biliyorum benzer şeyleri. ama nolur kendini ve bebeği üzme

Senin kiz simdiden aile butcesini dusunmeye baslamiss darisi benim oglanin basina :roflol:
Sedef kizinin huyu hosuma gitti bende oglan 2 tane ister buyugunu damat sec ister kucugunu gel kertelim cocuklari kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bi gün zaman ayarlayıp buluşalım kızım baksın beğensindelikafadulden

saol canim.tavsiyelerine uyucam vereliniortak gercekten burada size danismak cok iyi geldi bana canim.baya rahatladim tskler :içelim:

blac olan olmuş senin aldıkların da çok güzel hem. bebişinle birlikte kullanırsınız artık

sen şimdi bunuda alırsın inşaallah kullanmazsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden

olsunnn kullanmayayım senin canın sag olsun nasıl olsa sen bir daha hamiş olcan sana yollarımmmmmmmmmmm DD

en yakın zamanda insalllaaaaahhh

olsunnn kullanmayayım senin canın sag olsun nasıl olsa sen bir daha hamiş olcan sana yollarımmmmmmmmmmm DD

en yakın zamanda insalllaaaaahhh

aboooooooooo bedduaya bak kız doğum kolay olsa 10 tane yapiiiim :mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ıyyyyyyyyy bana göğüs ucu demeyim çok çektim nasıl kanıyodu yaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…