kızlar ask olsun sabah nie soylemediniz su sabemedi gördüm de duyulmadık die birseye benzetemedim
kızlar sebamed mi ne dediniz ya o da çok iyi miş ben onu gördümde bişeye benzetemedim kutusundanhaha cahillik işte......
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6023.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6066.jpg
bunları aldım kızlar ıvır zıvır biliyorum ama dayanamadım
bak bana güven en lazım olanını al diğerlerini lazım olursa alyerimseniben
Canim senin aldigin markada cok guzel.Hem belki senin bebegin cildi onu sevecek.Acele etme bence aldiklarin yeter.Bebegin dunyaya gelsin denersin aldiklarini.Iyi gelmesse o zaman gider alirsin yenilerini.
Bazi bebeklere en iyi bezler pisik yapiyo ve en adi bezler iyi geliyoo en basit örneginden:ecrin_bebek:
sempatiksalakcinni
kızlar ask olsun sabah nie soylemediniz su sabemedi gördüm de duyulmadık die birseye benzetemedim
örnek benim kızım:roflol:
Senin kiz simdiden aile butcesini dusunmeye baslamiss darisi benim oglanin basina :roflol:
Sedef kizinin huyu hosuma gitti bende oglan 2 tane ister buyugunu damat sec ister kucugunu gel kertelim cocuklari kaydirigubbakcemile5
Canim seni hem gurbette oldugum icin hemde hemen hemen ayni seyleri yasadigim icin cok iyi anliyorum.
Kösene cekilmekle iyi yapmiyosun aslinda sen kösene cekildikce esin istediklerini sana yaptirmaya devam edicek.Ama yapabilecegin baska biseyde yoksa her konuya evet desende tasinma konusuna kesinlikle evet deme.Ne bilim bide esinin dilinden konusmaya calis canim hayatim diyerek gir konuya anlat icindeki kaygilarini bilmiyorumkismile
Sikilincada sakin icine atma gel burda paylas bizlerle olumunekankayizsmile
sen şimdi bunuda alırsın inşaallah kullanmazsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
Artik her zaman senide bekliyoruz canim topigimize emin olki hic bi sorun gume gitmicek artik zemuszemus
Sen ne kadarlik hamilesin canim ticker yapsana bebegin kizmi erkekmi
ben artık don alacak olsam önce size soruyorum kaydirigubbakcemile3
kizlar gogus ucu icin krem kullanan var mi?
mersi canım.. bende 29+2 günlük hamileyim. insallah erkek annesi olucam.
olsunnn kullanmayayım senin canın sag olsun nasıl olsa sen bir daha hamiş olcan sana yollarımmmmmmmmmmmDD
en yakın zamanda insalllaaaaahhh
aboooooooooo bedduaya bak kız doğum kolay olsa 10 tane yapiiiim :mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?