2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşim yurt dışında hamileken geldiginde yapmak istemedik tedirgin olduk logusalıgım bitmedende gitti
nezaman gerdege gireriz bilmiyorum atık

Oyyy canim ya esin ne zaman gelcek geriye oglusuna doyamadan gitti desenee gerci sanada doyamamis ama :kedi:
Allah sag saglim kavusturmak nasip etsin canimm :Saruboceq:

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
Ne kizardin kiss gelir gelmez selamsizz :roflol:
kıslar bn alısverişe önümüzdeki ay baslıcammm siz aldınız mı herseyinizi
Benim bitti canim zaten ikinci oldugu icin cok biseyde almadim.Ilk 1 aylik ihtiyaclarinizi al gerisini bebeginle bir alirsin insallah acele etme derim yerimseniben
Herkese merhaba canlar ben anca eve gelebildim bugun.. Kocislede felaket kavga ettik adamın sacını yoldum :)

ayyy cok sinirlerim bozuldu bi merhaba diyeyim cıkayım dedim

Hayirdir canim neyin var.Sinir etme kendinide kizinidalmaz:
Nereye cikiyon ki otur biraz sohbet edelim sakinlesirsin hemm opuyorumnanaktan

Oyyy canim ya esin ne zaman gelcek geriye oglusuna doyamadan gitti desenee gerci sanada doyamamis ama :kedi:
Allah sag saglim kavusturmak nasip etsin canimm :Saruboceq:

ah be güzelim ben bütün hamileligim boyunca yanlızdım
herşeyimi yanlız yaptım doguma bile annem kayınvalden ve kaynımla gittim
eşime doguma girerkenhaber verdim dogumdan cıkmadan ben gelmiş 1ay dogum izni verildi şimdide enternetten seviyor oglunu tenuzda gelecek sanırım

oy oy topik hayli heyecanlı:)))
cinsellik ve şiddet gördüm sanki:)
blac ne yaptı da yoldun adamı klava:
gitme bi yere alırız senin sıkıntını canım:1hug:

canım cok saol buralardayım daha.. Ne bileyim ortada bir şey yokken bir kavga ettik belli sebebte yok sonra bir baktım o saydırıyor bana bizimkiler ben saydırıyorum ona onunkiler alsanaalsanasmile anlamadım ki ne oldu ama şimdilik cok kızgınım gözüme gözükmesin :)

şeyyyyyyyyyyyy utandım daohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Canim ilgiye ve sevgiye en muhtac oldugun dönemde esinden uzak kalmak cok zor olsa gerek.Ama napican ekmek parasi icin esin yurtdisindaysa sabretmekten baska ne gelirki elden.
Peki sen esinin yanina tasinmayi dusunmuyomusun canim.
Bende yurtdisinda yasiyorum evlenince geldim buraya..

sılaaaaaaamm :içelim:
mert yattı galiba :)))))

bu arada bocukle biz hem hemşehri hem de komşuymuşuz :))

kim başlattı kız kavgayı sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

klava:
kim başlattı kız kavgayı sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum

ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..

oy oy topik hayli heyecanlı:)))
cinsellik ve şiddet gördüm sanki:)
blac ne yaptı da yoldun adamı klava:
gitme bi yere alırız senin sıkıntını canım:1hug:
Hosgeldin süslü caduuubayanssulusmile
Aman canim zaten incir cekirdegini doldurmayan seyden baslar kavgalar sulaleden biter.Nedense isin ucu hep ailelere dokunur mutlakaohaoldumsmile
Bende kavga ettigim gun kesinlikle konusmam esimle.Ertesi sabahsa ikimizde unuturuz herseyi sanki 1 gun önce birbirini yiyen biz degilmisiz gibi kaydirigubbakcemile3
şeyyyyyyyyyyyy utandım daohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
Dettt utanmis 2 cocugu nasi yaptin kis o zamannnn delikafadulden

çok zordu ailemde yanımda yoktu ama herşeyi başardım

evet güzelim aynen çok mutlu oldum ben

bende br kadeh sarap içsemmmmmmm ahhhhh ahhhhhhhhh ne güzel olurdu şimdi of ya

iç iç yanına da tüttür klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava: normalde içiyon mu gıııııııııbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

leylekler getirdidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

klava:

kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum

ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..

boşver beeeeeeeeene ne takıcan kafanalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Merti bugun tam 4 saat disarda parkta oynattim canim eee yatmasin mi artik.
Ama yinede saat 10 du yattiginda sempatiksalakcinni

Burdami ögrendin kiss komsu oldugunuzu ne guzel bak onunda bebegi yeni dogmus beraber buyutursunuz bebekleri

canım normalde sarap içerim severim de yani ama tatlı sarap olursa :)

sigara kullanmam asla..

alkolüde aile prensibi gereği mutsuz ve sinirli hallerde almıyoruz.. ama içeriz dediysek ayda bir iki falan yani keyfi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…