klava:
kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum
ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..
Merti bugun tam 4 saat disarda parkta oynattim canim eee yatmasin mi artik.
Ama yinede saat 10 du yattiginda sempatiksalakcinni
Burdami ögrendin kiss komsu oldugunuzu ne guzel bak onunda bebegi yeni dogmus beraber buyutursunuz bebekleri
klava:
kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum
ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..
5 senelik evliyim esim beni 1 kere bile hakli görmedi.Herkavgada tek suclu ben kendisi sutten cikmis ak kasikk :dilcikar:
Kavgaya geldimi hamilelik falan gelmez zaten akillarina ama sevmeye geldimi ondan daha cok kimse sevemez evlatlarini :jeyyar:
Kisacasi al birini vur ötekine canim hepsi aynii alsanaalsanasmile
maşallah merte4 saat oynayıp 10da yatıyorsa :))))))
seni uyutur kendi uyumaz bu çocuk:)))
evet burda öğrendik komşuymuşuz bocukle..yazın dikilide,kışın da burda komşuculuk oynarız artık :)))))))
kızlar eşim gürcistanda şuan
eşim inşaat tknikeri firma nereye gönderiyorsa oraya gidiyor
geldiginde bi aksilik olmazsa gidicem kızlar
Canlarim yarin sabah 10 da kontrolum var erken uyanip kahvalti falan yapmam lazimboshayallersmile
En iyisi tv karsina uzanip uyuyayim.Yoksa sabaha zor kalkarimmirmirmirmir
Yarina insalah kontroloden sonra guzel haberlerle gelirim yaniniza:Saruboceq:
Öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan
kızlar eşim gürcistanda şuan
eşim inşaat tknikeri firma nereye gönderiyorsa oraya gidiyor
geldiginde bi aksilik olmazsa gidicem kızlar
:roflol: ya öyle güzel anlatıyorsun ki her mesajında anlatışına gülüyorum:))))ayyy walla yoldum adamı sacını bir cektim diz çöktü ohhhhhhhhhh birde koluna bir tokat attım benım bile elim acıdı morarsın inş. kolu ohhhhhhhhhhhhh iyi yaptım.. keşke birde tokat atsaydım da cesaret edemedim :)))
Benim oglumdaki enerji kimde var zaten masallahi var ya ben parkta oturdugum yerde yoruldum o hic oturmadan 4 saat oynadi bana misin demiyo kaydirigubbakcemile
Ne guzel keske bende yakinlarimdan birileriyle tanissam burdaa olumunekankayizsmile
Canlarim yarin sabah 10 da kontrolum var erken uyanip kahvalti falan yapmam lazimboshayallersmile
En iyisi tv karsina uzanip uyuyayim.Yoksa sabaha zor kalkarimmirmirmirmir
Yarina insalah kontroloden sonra guzel haberlerle gelirim yaniniza:Saruboceq:
Öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan
esra seninle muhakak görüşelim canım optimumda buluşuruz ben ankaraya gelince istersen
kızlar ben yatıyom iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ya sedef gitmeeeeeeee
bugun pek sessizsin ama olmuyor kilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?