2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica son bir ay kala ne hamile piJAMASI?gecelik al normaldede giyinirsin...tabi daha dogurmayı düşünmüyorsan

selam kizlar nasilsiniz?
ben fenayim yaaa karnim catladi (( sag tarafimda kucuk kirmizilik var,sol tarafim hem kasiniyor hem de kizarti gittikce buyuyor,o kadar kremlere ragmen.bugun karnima 2 kere zeytin+badem yagi surdum o bolgeye.badem tuylendirse de umurumda degil onun caresi var ama catlagin yok ayrica krem de surdum 4-5 kere.yine kasiniyor offf
mafoldumben

bende de başladı canım bir hafta falan oldu fark edeli, hem sağda hem solda 4-5 çizgi olmuş başta biraz üzüldüm ama şimdi saldım kendimi önemsemiyorum boşver önemli olan miniklerimizin sağlığı gerisi hikaye :1rolleyes:

selam kızlar nasılsınız bugün...

hosgeldin canim.
krem filan kullanmasam umurumda olmaz yani kullanmadim diye oldu derim ama o kadar da para doktum kremlere ama biryere kadarmis.ben dun farkettim.bugun kontrol ettigimde daha buyumustu.bebegim kilo aliyor diye seviniyorum bir yandan da :)) cok garip ya...:uhm:

Ben çok kilo almadığım halde ilk çatırdayan yerim göğüslerim oldu..
Amaan ne yapalım artık bünye meselesi sanırım.

catlaklardan bah setmişsiniz esas bebeler şimdi yapacagını yapıyor benim totomda biraz var birde çok az göbekdeligimde ben pahalı kıremlerden param yanınca hayrı olmayacagını anlayıp bebe yagına gectim catlak olan yerlerimde yag sürmedigim yerler kızlar her gece düzenli sürdüm ve faydasını çok gördüm fazlı cıvık cıvık olunuyor kıyafarlerden yıkasanda pek cıkmıyor ama ben özelikle birkac tanesini hep giydim dogumdan sonrada attım

kızlar hastaneler cok sıcak oluyor ince gecelik secin yada picama ama muhakak rahat bir terlik ve ön önemlisi sabahlık alın

kıslar bşi sorcam su hamilelik döneminizde cinsel hayatınız nasıl gidiyor..ilişkiye giriyormusunuz..ne sıklıkla sürüyor...

kıslar bşi sorcam su hamilelik döneminizde cinsel hayatınız nasıl gidiyor..ilişkiye giriyormusunuz..ne sıklıkla sürüyor...

Slm kizlarr nerelerdesiniz bakim bu saatte dolu olurdu burasii CADIARZU

Canim ben hamile kaldim kalali ayda 1 kere anca oluyodu.Ama son 2 aydir hic yapmiyoruz.Karnim iyice sisti ve esim korkuyo ayrica bende istemiyorum :1ninca:
Ama doktorun yasaklamadigi surece sakincasi yok diyolarr :kedi:

ben cevap vereyimmi 12 aydır bizde ekşın yok

12 ay mı nasıl dayanıyosunuz cicicm masallah

anladım cnm

Oyy oda cok uzun surmus be canim niye bu kadar uzun surdukii sempatiksalakcinni

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

kıslar bn alısverişe önümüzdeki ay baslıcammm siz aldınız mı herseyinizi

Herkese merhaba canlar ben anca eve gelebildim bugun.. Kocislede felaket kavga ettik adamın sacını yoldum :)

ayyy cok sinirlerim bozuldu bi merhaba diyeyim cıkayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…