oy oyyyy yerim ben onun ayağını opuyorumnanaktan
benim zilli de iki gündür akşamları babasıyla oynaşıyor..ayağını çıkarıyor,eşim de itekliyor,o da yeniden çıkarıyor,öyle oynuyorlar:)))
mercimekti yaa bunlar daha düne kadar,şimdi büyüdüler de ayak falan çıkarıyorlar:))
yarın öbürgün de kucağımızda olacaklar..düşününce gözlerim doluyor..
tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda bakalım :)))
neyse kızlar yeter benım 3 gundur topik'i mesgul ettiiğimmm siz güzel haberler verin hepppppp
Benim bugun görür görmez gozumden yaslar akmaya basladi zaten.Bi yandan gösyaslarimi siliyorum bi yandan da hayretker icinde izliyorum oglusumu
Az kaldi ya sezeryan olursak 1 aydan daha az bi zaman var saka gibi gecti gitti koca 9 ayy:CüvCüv:
Bugun masallahi var oglumun hic durmadi desem yeri
Icimde firtinalar kopuyo sanki kaydirigubbakcemile3
Desene yavas yavas senin inatci keci pes etmeye basladi sevindim canim.
Ama sende cok uzatma artik yarina sende normal davranmaya basla ne olursa olsun evladinin babasi :ecrin_bebek:
Insallah oda hatasini anlar ve bidaha tekrarlamazz aklinialirimsmile
o da fenadır bakma :)))
gercı o da diyor ki kızımda ikizler olursa yandım diyor iki ikizler bas edemem ben sizinle..
:roflol:
Canim sen iyi ol kafan rahat olsunda biz seve seve dinleriz senii boshayallersmile
Burda insan daha rahat paylasabiliyo herseyini.Icini bosaltmayinca daha kotu olucana dok icini rahatlaaa :kedi:
Senin kizin kontrolu ne zamandi canim :ecrin_bebek:
aşk olsun canım,burda içimizi döküyoruz ne güzel..tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda bakalım :)))
neyse kızlar yeter benım 3 gundur topik'i mesgul ettiiğimmm siz güzel haberler verin hepppppp
Benim bugun görür görmez gozumden yaslar akmaya basladi zaten.Bi yandan gösyaslarimi siliyorum bi yandan da hayretker icinde izliyorum oglusumu
Az kaldi ya sezeryan olursak 1 aydan daha az bi zaman var saka gibi gecti gitti koca 9 ayy:CüvCüv:
benim 2 hafta önceydi canım güzel geçti 1450 gr 37 cm kızım uzun suratlı biraz tıfıl dedi doktor
bende de tansiyon seker iyiymiş masallah :)
şimdi 28 nisanda ilk defa nst ye giricem.
bakalım o nasıl olcak
Ben o duyguyu ilk oglumda tam yasayamadim.Genel anesteziyle Sezeryan dogumdan ciktim hala narkozun etkisindeydim oglum yanima geldiginde.Kucagima bile alamadim cunki bedenimi hissetmiyodum.Zaten o sersemlikle cocuk aklima bile gelmemisti.canım sen kavusuyorsun bebişine ne güzel ay nasıl olur acaba kucagına almak dünyalara bedeldir eminim :))
benim 2 hafta önceydi canım güzel geçti 1450 gr 37 cm kızım uzun suratlı biraz tıfıl dedi doktor
bende de tansiyon seker iyiymiş masallah :)
şimdi 28 nisanda ilk defa nst ye giricem.
bakalım o nasıl olcak
Ben o duyguyu ilk oglumda tam yasayamadim.Genel anesteziyle Sezeryan dogumdan ciktim hala narkozun etkisindeydim oglum yanima geldiginde.Kucagima bile alamadim cunki bedenimi hissetmiyodum.Zaten o sersemlikle cocuk aklima bile gelmemisti.
O yuzden bu sefer sezeryan olsam bile yarim narkoz aicam kendimde olmak istiyorum oglumun dunyaya geldigi anda.Bu duygular hayatta bi kez yasanilcak seyler.
Insallah rabbim o gunleri tattiracak bizee ...
Bu sefer doktoru bile utandirir asel insallah.Bence en az 2 kg olmustur.
Nts ye ben 2 kez girdim 30 haftalikken baslamistim.
Artik bundan sonra sende her 2 haftada bir gidersin zaten kontrole.
bende merak ediyorum benım zıpırda cok hareketli degıl birde hep geceleri baslıyor bir de sabaha karsı gunun diger saatlerinde cok fazla haraket etmez ya bakalım bakalım :)))
anne karnındaki uyku saatleri dünyaya geldiğindeki uyku saatleriyle uyumlu oluyor black söylemiş olayım:)))))
Sidelyam-Berrak80 seyirci kalmayin canlarimm katilsaniza sohbetee :icecream:
evet ben ameliyat oldum 2 defa 2 sinde de genel anestezi olmustum insan bi saf oluyor kendine gelinceye kadar..
inş. ikincisinde doya doya yasarsın canım
evet doktor 2 hafta da bir gelceksin dedi
dedi de neden 2 haftada bir cagırıyorlar anlamadım
o zaman yandık :) sizi de tutarım ama sabaha kadar..
zaten dogumlardan sonra da 2010 HAziRaN AnnELeRiNiN uykusuz geceleri diye topik acmayı düşünüyorum :)))
arkadaslar hos geldınızz
o zaman yandık :) sizi de tutarım ama sabaha kadar..
zaten dogumlardan sonra da 2010 HAziRaN AnnELeRiNiN uykusuz geceleri diye topik acmayı düşünüyorum :)))
çok güzel olur,geceleri orda takılırız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?