2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyandım kahvaltımı yaptım sonra çamaşır astım yeni çamaşır attım makinaya ondan sonra alışverişimi yaptım internetten. şimdi internetten dizimin yeni bölümünü izleyip o bitince de evi topliycam

maşallah sana
çok yorma kendini..

bebişle uğraşıyom huysuz cadım diş çıkarıyo boş bırakamıyorum sadece bakmakla yetiniyom şimdilik az kalmış çıkmış gibi görünüyo ama yanındaki çıkacak:bbo::bbo::bbo:

sen napıyon bakiim:icecream:

kıyamam başağıma ben o minicik dişlerini severim :)

napıyım canım ya kociş ekti bu gün beni. iş yoktu akşam ben plan yapıyodum şöyle yaparız böyle yaparız diye. hiç bişey yapamayız ben arkadaşlarıma söz verdim dedi ben de işte öyle oturuyom evde tek başıma. iş arıyorum kendime akşama ne pişirsem diye bakınıyodum. bi haftadır adamcağız doğru düzgün yemek yiyemedi babanem sağolsunkaydirigubbakcemile3

olsun kız adamcağız buluşsun boşver canım ya kızımın uykusu geldi onu uyutayımda sonra gelirim olur mu:a015::a015::a015::a015:

selam kızlarr nerdesinizzzzzzzz esra yesica sedefff alatiriell ve diğer hamişlerrrrrrrrrrrrr

bende geliyorum gidiyorum kimseden tık yok yahu:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…