2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy ben yandim 2 cocukla gunduz mert uyumaz gece erenn bu silacik ne zaman uyucak yaa:uhm:

sen al beni yanına babysitter die :))) ben bakarım

kızlar ben yavas yavas kacayım yarın sporum var sabah bu hafta hıc gıtmedım yarın gideyim artık

aaa bu arada aklıma gelmısken kızlar siz benden öndesınız hafta olarak merak ediyorum da süt geldimi sizden bende tık yok

herkese tatlı rüyallarrrr rahat uykularrra.s.

hoşbulduk kızlar gecmişi anca okuyorum:dance:

ben sana özetleyeyim canım benim boş kafalı kocamla maceralarım var ondan öncesınde de sedefın yemek telası varmıstır :)):):)))

ayrıca sılacım neden son diyorsun nasip belli olmaz bu işlerrrr hihoyyyt:CüvCüv:

benim arada gögsüm sızlıyo bakayım derken elleyince berrak bir sıvı akıyoCADIARZU

saol canım benim ya bak bunları bilmem cok ıyı oldu..
31. hafta olucak benim zaten bu pazar sancım falan yok daha allahtan
Canim sancin olsa bile senin bile fark etmicen derecede az az sancilar olucak artik.Buda ancak nts de cikiyo zaten ortaya.
Ben gittigimde baktim ara ara sanci dalgalari vardi kagitta ben bile sasirdim normal oldugum halde bu sanci cizgileri ne diyee CADIARZU

Canim bosver gecmisi sen gecmisi bitiresiye biz uyuruz kizz :roflol:

Oyyy ben yandim 2 cocukla gunduz mert uyumaz gece erenn bu silacik ne zaman uyucak yaa:uhm:
allah sabrını gücünü verir canım,süper kahraman gibi olursun guclubacismile
saol canım benim ya bak bunları bilmem cok ıyı oldu..

31. hafta olucak benim zaten bu pazar sancım falan yok daha allahtan
canım bazen sen hissetmesen de nstde sancın olduğu çıkıyormuş:)
bende de bişi yok,gerçi sancı da çıkmadı,benim yumurcak memnun galiba halinden:)))

hoşgeldin canım a.s.

Heee cok guzel olurr gorucem ben seni kizin bi dogsunda kaydirigubbakcemile3
Kiz uyusada bende uyusam diye gozunun icine bakicann :roflol:
anason çayı stoğuna başlasam iyi olcak galibasempatiksalakcinni

yok canım bende süt müt bişi yok henüz:))

hadi iyi uykular size,allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
black ya allah iyiliğini versin gene kopardın beni:))))))

Benim gögsümün ucunde hep kurumus süt damlalari oluyo zaten.Her dus yaptigimda temizlemeye calisiyorum ama ertesi gune yine ayni.Sanirim damla damla akip kuruyup kaliyo orda .
Sende sakin sutum gelmicek falan diye korkma dogum yapar yapmaz asel cuk cuk emmeye baslar insallahhh :ecrin_bebek:
Iyi geceler canimmm olumunekankayizsmile

ayrıca sılacım neden son diyorsun nasip belli olmaz bu işlerrrr hihoyyyt:CüvCüv:

Yok canim bi supriz olmassa ben kapattim artik cocuk defterini rabbim olmayanlara versinnn yerimseniben

herşey beyinde arkadaşlar,sakın şimdiden şartlanmayın öyle..
bol sütümüz olacak ve bebişlerimizi emzireceğiz bol bol
sütaş ineği olacağız hatta delikafaduldendelikafadulden

Insallah insallah sut olsunda bol bol ben inek olmaya raziyimm delikafadulden

Neyse bende kactim sabah erkenden uyanmam lazim oturum islerim var onu halletmeye gitcez kalkabilirsekk tabii sempatiksalakcinni

Iyi geceler canlarimmm opuyorumnanaktan

benim görümcem gercekten sütas inegi gibi bebek sadece emiyo ve uyuyo baska yaptıgı birsey yok severken kucagımızda uyuyo

canlarım beni uyku bastı,daha yağlancam,göğsüme krem sürcem ooo çok işim var :))
çok öpüyorum opuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,yarın geç kalmayın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…