Oyyy ben yandim 2 cocukla gunduz mert uyumaz gece erenn bu silacik ne zaman uyucak yaa:uhm:
hoşbulduk kızlar gecmişi anca okuyorum:dance:
sen al beni yanına babysitter die :))) ben bakarım
kızlar ben yavas yavas kacayım yarın sporum var sabah bu hafta hıc gıtmedım yarın gideyim artık
aaa bu arada aklıma gelmısken kızlar siz benden öndesınız hafta olarak merak ediyorum da süt geldimi sizden bende tık yok
herkese tatlı rüyallarrrr rahat uykularrra.s.
ben sana özetleyeyim canım benim boş kafalı kocamla maceralarım var ondan öncesınde de sedefın yemek telası varmıstır :)):):)))
ayrıca sılacım neden son diyorsun nasip belli olmaz bu işlerrrr hihoyyyt:CüvCüv:
Canim sancin olsa bile senin bile fark etmicen derecede az az sancilar olucak artik.Buda ancak nts de cikiyo zaten ortaya.saol canım benim ya bak bunları bilmem cok ıyı oldu..
31. hafta olucak benim zaten bu pazar sancım falan yok daha allahtan
hoşbulduk kızlar gecmişi anca okuyorum:dance:
yok bende hiç bir seyyy( bende de ya sütüm gelmezse fobisi var
allah sabrını gücünü verir canım,süper kahraman gibi olursun guclubacismileOyyy ben yandim 2 cocukla gunduz mert uyumaz gece erenn bu silacik ne zaman uyucak yaa:uhm:
canım bazen sen hissetmesen de nstde sancın olduğu çıkıyormuş:)saol canım benim ya bak bunları bilmem cok ıyı oldu..
31. hafta olucak benim zaten bu pazar sancım falan yok daha allahtan
hoşgeldin canım a.s.hoşbulduk kızlar gecmişi anca okuyorum:dance:
anason çayı stoğuna başlasam iyi olcak galibasempatiksalakcinniHeee cok guzel olurr gorucem ben seni kizin bi dogsunda kaydirigubbakcemile3
Kiz uyusada bende uyusam diye gozunun icine bakicann :roflol:
sen al beni yanına babysitter die :))) ben bakarım
kızlar ben yavas yavas kacayım yarın sporum var sabah bu hafta hıc gıtmedım yarın gideyim artık
aaa bu arada aklıma gelmısken kızlar siz benden öndesınız hafta olarak merak ediyorum da süt geldimi sizden bende tık yok
ben sana özetleyeyim canım benim boş kafalı kocamla maceralarım var ondan öncesınde de sedefın yemek telası varmıstır :)):):)))
ayrıca sılacım neden son diyorsun nasip belli olmaz bu işlerrrr hihoyyyt:CüvCüv:
Benim gögsümün ucunde hep kurumus süt damlalari oluyo zaten.Her dus yaptigimda temizlemeye calisiyorum ama ertesi gune yine ayni.Sanirim damla damla akip kuruyup kaliyo orda .sen al beni yanına babysitter die :))) ben bakarım
kızlar ben yavas yavas kacayım yarın sporum var sabah bu hafta hıc gıtmedım yarın gideyim artık aaa bu arada aklıma gelmısken kızlar siz benden öndesınız hafta olarak merak ediyorum da süt geldimi sizden bende tık yok
:roflol::roflol::roflol:
black ya allah iyiliğini versin gene kopardın beni:))))))
yok bende hiç bir seyyy( bende de ya sütüm gelmezse fobisi var
bendede aynen kimseye söylemesemde korkum var :çok üzgünüm:
herşey beyinde arkadaşlar,sakın şimdiden şartlanmayın öyle..
bol sütümüz olacak ve bebişlerimizi emzireceğiz bol bol
sütaş ineği olacağız hatta delikafaduldendelikafadulden
herşey beyinde arkadaşlar,sakın şimdiden şartlanmayın öyle..
bol sütümüz olacak ve bebişlerimizi emzireceğiz bol bol
sütaş ineği olacağız hatta delikafaduldendelikafadulden
canlarım beni uyku bastı,daha yağlancam,göğsüme krem sürcem ooo çok işim var :))
çok öpüyorum opuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,yarın geç kalmayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?