2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

11 de burda olun len:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

mavişle uğraşıyom bi,raz huysuzluğu var çok değil diş çıkartıyo yaaaaa çok şükür hastalığı falan yok ama bu aralar çok düşüyo siz de uğraşcanız ben kurtulcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay kuzuuum kıyamam diş çıkarıyormuşşş :teselli:
şu buzlu dişliklerden falan versene canım,acısını alır hem..

ben de aynı canım,tek değişiklik bugun işten gelince eşimle dışarı çıktık,bi yemek yiyip geldik..
evde yatmaktan daralmıştım çok iyi geldi:)

ay kuzuuum kıyamam diş çıkarıyormuşşş :teselli:
şu buzlu dişliklerden falan versene canım,acısını alır hem..

öyle ağrısı acısı çok yok da birazcık huysuzluk yapıyo önden iki tane çıkdı çıkacak birisi çıkmış gibi duruyo ayyyyyyyy çabuk geçsin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayyy tavşan olacak desene:))
bayılıyorum öyle iki tane çıkıyor ya önde:)))))

ben de aynı canım,tek değişiklik bugun işten gelince eşimle dışarı çıktık,bi yemek yiyip geldik..
evde yatmaktan daralmıştım çok iyi geldi:)

kııııııııızz gezmeden olmuyo ama işte bebişin için herşeye katlanıyosun inşaallah yavrun kıymetini bilirde vatana millete ve de sana hayırlı evlat olur inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiinnn inşallah hepimizin yavrusu öyle olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cadıları ben de merak etmeye başladım..

neyse bende sonra geliyim bari:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Slm kizlarrr opuyorumnanaktan
Bugun hic ugrayamadim sabah yataktan kalktigim gibi disariya ciktim kahvaltimi bile disarda yaptim.Eve yarim saat önce geldim mertimi yatirdim azcik ortaligi topladim hemen geldim.
Suan öyle yorgunum ki hic bi tarafim tutmuyooo bilmiyorumkismile

Sizler nasilsiniz bakalim kimsecikler yok sanirimmm ohaoldumsmile

canımcım birtek ben varım şimdilik kızlar karaborsa kayıppp

nereleri gezdin bugun neler yaptın

beni sorarsan bebek kurabiyesi yapmak için malzemeleri aldm şeker hamuru vs.. kızıma mevlütte kurabiyer yapıcammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…