mavişle uğraşıyom bi,raz huysuzluğu var çok değil diş çıkartıyo yaaaaa çok şükür hastalığı falan yok ama bu aralar çok düşüyo siz de uğraşcanız ben kurtulcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kuzuuum kıyamam diş çıkarıyormuşşş :teselli:
şu buzlu dişliklerden falan versene canım,acısını alır hem..
ben de aynı canım,tek değişiklik bugun işten gelince eşimle dışarı çıktık,bi yemek yiyip geldik..
evde yatmaktan daralmıştım çok iyi geldi:)
kııııııııızz gezmeden olmuyo ama işte bebişin için herşeye katlanıyosun inşaallah yavrun kıymetini bilirde vatana millete ve de sana hayırlı evlat olur inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Slm kizlarrr opuyorumnanaktan
Bugun hic ugrayamadim sabah yataktan kalktigim gibi disariya ciktim kahvaltimi bile disarda yaptim.Eve yarim saat önce geldim mertimi yatirdim azcik ortaligi topladim hemen geldim.
Suan öyle yorgunum ki hic bi tarafim tutmuyooo bilmiyorumkismile
Sizler nasilsiniz bakalim kimsecikler yok sanirimmm ohaoldumsmile
Sidelyam-Berrak80 seyirci kalmayin canlarimm katilsaniza sohbetee :icecream:
ya kusura bakmayın dün aksam acıktı fakat ben basında değildim.o yüzden size cevap yazamadım kızlar
herkese merhaba kimsecikler yok galiba :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?