2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyy başağımın dişi çıkmış çok komik yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:nazar::nazar::nazar:
oy kuzum kurban olurum onun dişineeee:))))
hiç ağrısız sızısız çıkarsın tüm dişlerini inşallah opuyorumnanaktan

bayanlar bende kraft twıst modelını dusunuyorum travel sıstemlı olanı bursada 630 pesın fıyatı başka ıllerde ne kadar bilen varmı?

derencim twisti yakından inceledin mi bilmiyorum ama ben çok kullanışsız buldum görünce..
internette çok beğenmiştim ama yakından görünce baktım ki ön barı çok garip..
çocuğun boğazına gelecek kadar yukarıda ön bar..hatta bar bile denemez sadece bir boru:)))
hatta satıcıya söyleyince o da hemen ayırdı,buna hiç bakmayın çok haklısıınız dedi..
ben matrix trio aldım hem de 600e..
bir de twist portbebeyken güzel de sonra oturma ünitesine dönüştürüken çok bi emanet duruyor..
bir de bu söylediklerimi göz önünde bulundurarak bakarsan fikrin değişebilir;)

farketmez kız nasılsa sende tatlı hamişsin senin ki ikiz ya sen daha çok uğraşcan yaaa aboooo biri deli gibi ağlar susturursun sonra öteki başlarr anaaaaaaaaaaaammmm allah yardımcın olsun -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yok canım benimki biriz :))

Olurmu ya ben bu saate kadar ev temizledim buyuk bi hevesle oturdum pc basina hem dinlenir hemde kaynatirim az kizlarla diyodum ki kimsecikler yok :çok üzgünüm:
Anacim saatlerdir temizlik yapip sizi dusunuyomm bitsede yaniniza gelsem diyee laelaelaelaelae
Geldimmm ama kimse yokkk senağlama
Neyse kaciyorum bende o zaman cok yoruldum cokkkk bilmiyorumkismile

derencim twisti yakından inceledin mi bilmiyorum ama ben çok kullanışsız buldum görünce..
internette çok beğenmiştim ama yakından görünce baktım ki ön barı çok garip..
çocuğun boğazına gelecek kadar yukarıda ön bar..hatta bar bile denemez sadece bir boru:)))
hatta satıcıya söyleyince o da hemen ayırdı,buna hiç bakmayın çok haklısıınız dedi..
ben matrix trio aldım hem de 600e..
bir de twist portbebeyken güzel de sonra oturma ünitesine dönüştürüken çok bi emanet duruyor..
bir de bu söylediklerimi göz önünde bulundurarak bakarsan fikrin değişebilir;)

Esra seni topigin cocuk arabasindan sorumlu bakani ilan ediyorummm :lepi:
Senin kadar arastirma yapan ve bilgisi olan yoktur herhalde cocuk arabalari konusunda kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy başağımın dişi çıkmış çok komik yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oyyy yesin sila teyzesi onun kucucuk disini kitir kitirrrr sempatiksalakcinni
Simdi ne tatli gozukur agzinda minicik bi disle kimbilirolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Benim oglumun disini kayinvalidem farketmisti ilk sonra bi baktimm orda beyaz bi dis bana bakiyoo cok garip olmustummm bi dis cikmasi bile ne mutlu ediyo anneyii kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba kızlarrrrrrrrr

son haberler : kocis benle konusuyor ama sinsilik seziyorum YEMEZZZLEEERRrrRRR :))) ben hala mecbur kalmadıkca konusmuyorum cunku dun gece 3. dünya savasını cıkardık :)))

Ütüm birikti bir dünya size bir bakayım ondan sonra başlarım dedim :)

sizler nasılsınızzzzzzz

canım ben 34+3 günlüğüm.bebiş 2776 gr olmuş.sağlıgıda gayet iyiymiş.ama canım iyi pozisyonu yoktu göremedim

canım ben 34+3 günlüğüm.bebiş 2776 gr olmuş.sağlıgıda gayet iyiymiş.ama canım iyi pozisyonu yoktu göremedim

sormayın bende 2 aydır göremiyorum kızımı göstermiyor kendini..

senden de güzel haberleri aldık darısı bizlerin basına canımm

Back
X