2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bilg. basında iç canım sennn
aslında sofrayı buraya taşımayı düşünüyom şaka gıııııııı yanında malzemeler var o yüzden gelemiyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar göbüşüm kocaman bu gün sanki oğlan saat başı büyüyo :1shok:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sonra hemen gelirim başak uyandı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar trt 4 de eurovisin 2010 doğru var izlerseniz zavallı kucağımda uykuya devam ediyozemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemussempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

isim kriterin var mı canım? mesela ben de oğluma isim bulamadım çünkü türkçe karakter olmasın istiyorum anlamı güzel olsun söylenişi kolay olsun vs gibi isteklerim var bulamadık hala oğlana isim

ütüleri bitirdim geldimmmm :)))

Asel cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmagı demek..
ayrıca Muhammed suresinin 15. ayeti
ayrıca tek kelime olarak bal demek

aselden niye vazgeçiyon kızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Back
X