2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar liste olayına dönsek.. ben hazırlamaya calısırım ama bende office excel yok onsuz olmaz mı

yeni topiğe mi taşınıyoz yoksa. neyse ben paketleri kolileri falan açmamıştım zaten :roflol::roflol:

topiğe değil de yataklara taşının yeter artık kız iyi oturuyonuz ha ben şimdi balon olup uçmuştum:roflol::roflol:klava:

bayanlar liste olayına dönsek.. ben hazırlamaya calısırım ama bende office excel yok onsuz olmaz mı

Canim excelden yapmiyosun zaten.Sitenin tablo olusturma yeri var uste.Ben yaparim tablo ama ilk sayfada olmadiktan sonra anlami olmazki.Bakmak istedik nerden bulcaz listeyi ilk sayfayada ancak ilk sayfada yazisi olanlar ekleyebilir...

ben yatıyom kızlar hadi iyi gecelermirmirmirmir

iyi geceler canımm da bak senin ilk sayfada var yazın sen yapıstırırsın editleyip ok?

Canim excelden yapmiyosun zaten.Sitenin tablo olusturma yeri var uste.Ben yaparim tablo ama ilk sayfada olmadiktan sonra anlami olmazki.Bakmak istedik nerden bulcaz listeyi ilk sayfayada ancak ilk sayfada yazisi olanlar ekleyebilir...

ok canım kurcalaya kurcalaya yapalım bencede basta olmalı

Biri özelden konuyu bildirsin kim ilgileniyosa.Eger yeni topik acmamiza izin verirlerse ben topigi acar ilk sayfasinada eklerim tablomuzu ...

Iyi geceler sedef yarina bu topikte olmassak sasma sakinn:roflol:

Tabloyu tasimasinin bi anlami yokki.O tablodakilerin yarisindan cogu yok artik.Burda olanlarda da o tabloda yok.Yeni tablo yapilmasi lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…